הטמעת קובץ png בתוך tiff באמצעות קוד
-
שלום לכולם
אני צריך דבר מאוד פשוט שעושים אותו בפוטושופ בשניה, לקחת קובץ PNG, ולמקם אותו בתוך קובץ tiff בהתאם לקווי אורך ורוחב. כמובן שהשקיפות צריכה להישמר, והאיכות צריכה להיות מיטבית, הקובץ עצמו ישתנה ויישמר במתכונתו החדשנית כקובץ tiff עם הלוגו שהטמענו זה עתה על ידי הקומבינציה. מדובר על אלפי קבצים כאלו, כך שלהושיב גרפיקאית, נראה לי טיפהל'ה יקר.... וגם מדובר בקבצים שיום יום נוצרים כעשרים - שלושים ביום.למי שיש את הפתרון הכי טוב, כמו גם מבוא/תיאוריה לנושא באופן כללי אשמח לשמוע.
בתודה.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב27/07/2014 19:12 (+03:00)
-
בהשקפה ראשונה:
השאלה אם זה משהו חד פעמי (נגיד מאה אלף קבצים, אבל אחרי שתסיים אותם זה הסתיים) וכן האם אתה מתכנן להכניס את זה בעמוד חדש, או הדבקה בעמוד קיים (חתימה, או לוגו מוסד וכו')
מהשאלה קצת משמע שזה משהו שכל יום צריך להוסיף, אז אולי באמת כדאי ללכת על החלק התיכנותי בעניין.בכל מקרה, אם הפעולה זמינה בפוטושופ, אתה יכול לעשות את זה פעם אחת, ולהקליט מאקרו או ליצור סקריפט, ואז להחיל את הסקריפט על תיקיות שלמות. השאלה אם זה פיתרון רלוונטי לקבצים שמתווספים, כי המשמעות היא להפעיל את הפוטושופ פעם בX זמן על המחשב באופן אוטו'.
בהשקפה שנייה:
באמת מעניין לבדוק איך זה מתבצע בקודפורסם במקור בפורום CODE613 ב27/07/2014 23:00 (+03:00)
-
בהשקפה שנייה:
באמת מעניין לבדוק איך זה מתבצע בקודזה יעזור?
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio/en-US/3bc8c7dd-67ea-4f53-b4f2-6f07df4ec260/how-to-add-a-watermark-to-a-tiff-image?forum=vbgeneral
(לא היה לי מי יודע מה זמן לבדוק אם זה מה שחיפשת)פורסם במקור בפורום CODE613 ב27/07/2014 23:19 (+03:00)
-
מהשאלה קצת משמע שזה משהו שכל יום צריך להוסיף, אז אולי באמת כדאי ללכת על החלק התיכנותי בעניין.
זה לא רק כל יום להוסיף, זה אמור להתבצע ללא מגע יד אדם, כלומר מנגנון שיבדוק אחת ל... מה המצב, ואולי אפילו ע"י הצפת אירוע כל שהוא, הטפסים מגיעים בפקס או מייל, או משהו כזה, הם אמורים להיות מוזרמים בצנרת האוטומטית לתוך הדטה בייס, ובדרך לעבור "חיתום" אקיצר כמו פס ייצור.
אני חושב שרק מחלקות גרפיקה עצומות מימדים מסוגלות להתמודד עם המטלה האינסופית הזאת. אני רק יכול להגיד לך שעד היום בארגון הזה מדפיסים, מחתימים וסורקים שוב....
פורסם במקור בפורום CODE613 ב27/07/2014 23:24 (+03:00)
-
מכיוון שאכלתי הרבה קש עם זה קבל קוד שעובד אבל שומר ב JPEG . . .
ה OPACITY הוא טריקי פה אז אם אתה לא צריך אותו אפשר לחסוך
מתנצל על הבלאגן, זה כי קיבצתי לך את הקטעים הרלונטיים מתוך משהו גדול יותר . . .Dim imag As Image = Image.FromStream(New MemoryStream(File.ReadAllBytes("c:\Original.tiff"))) Dim strm As New MemoryStream() imag.Save(strm, ImageFormat.Jpeg) Dim watermark As Image = Image.FromFile("c:\watremark.png") Dim final As Image = Image.FromStream(strm) Dim g As Graphics = Graphics.FromImage(final) Dim mtx As New ColorMatrix() mtx.Matrix33 = 0.9 Dim attributes As New ImageAttributes() attributes.SetColorMatrix(mtx, ColorMatrixFlag.Default, ColorAdjustType.Bitmap) g.DrawImage(watermark, New Rectangle(0, 0, watermark.Width, watermark.Height), 0, 0, watermark.Width, watermark.Height, GraphicsUnit.Pixel, attributes) g.Save() final.Save("C:\OriginalWatremarked.jpeg", ImageFormat.Jpeg) g.Dispose()
פורסם במקור בפורום CODE613 ב28/07/2014 00:25 (+03:00)
-
אם זה יהיה לתוך PDF ולא לתוך tiff השאלה משתנה כליל? או שזה עדיין משהו מורכב??
דווקא את השאלה הזאת יש הרבה באינטרנט, עדיין לא הספקתי לי לברור קוד איכותי. אני גם צריך שזה יהיה לפי קווי אורך רוחב ולא בשורת הטקסט כמו שרוב הקודים עושים.פורסם במקור בפורום CODE613 ב29/07/2014 09:29 (+03:00)