ייצוא לPDF במיזוג קטלוג בPublisher לא ממזג הכל
-
נתקלתי בבעיה, ומשום מה אני לא מוצא שמדברים עליה (או שאני לא יודע לחפש :()
אני משתמש במיזוג קטלוג מתוך Office Publisher.
השימוש מבחינת קוד VBA דומה מאוד לשימוש במיזוג דואר של וורד.ואז, כשאני רוצה לשמור את הפירסום כPDF, אם אני בוחר בייצוא לתבנית הדפסה (יוצא לי בערך 37 מ"ב לקובץ עם 120 עמודים +תמונות) - וזה עובד מצויין.
הקוד:docm.ExportAsFixedFormat pbFixedFormatTypePDF, FileName, pbIntentPrinting
אבל אם אני בוחר תבנית מינימום (אותו קובץ ישקול רק 3.7 מ"ב [10%]) - הוא מייצא רק את עמוד הפתיחה והעמוד הראשון של הקטלוג, בלי למזג את כל העמודים.
הקוד:docm.ExportAsFixedFormat pbFixedFormatTypePDF, FileName, pbIntentMinimum
הבעייה קיימת ב2010 וב2013.
יש לי כיוון לייצר קובץ בזמן ריצה וכו', אבל נשמע לי עקום מדאי, וזה נראה יותר כמו איזה באג של מייקרוסופט... (קצת מזכיר לי שכשהייתי ילד ראיתי פעם חבר בת"ת מנסה להבין איזה תוספות, ואז הוא אמר לי: חשבתי שצריך לתקן איזה משהו בתוספות, אבל בסוף התברר לי שצריך לתקן משהו בראש שלי.)
רעיונות???
פורסם במקור בפורום CODE613 ב17/07/2014 00:43 (+03:00)
-
לא מתמצא בכלל בפובלישייר
אבל באופן אישי אני משתדל תמיד מראש ללכת על HTML בכל הנושא של עיבוד תצוגות והדפסות, יש כלי נהדר שממיר לPDF (לאחר חפירות רבות הגענו אליו עובד בלי שום בעיות עברית וכו), הוא נקרא wkhtmltopdf. עם זה אני עובד ומרוצה עד שמי השמיים העליונים והתחתונים. עושה עבודה נקייה ושקטה, תומך אגב גם ב JS והכל כמו דפדפן ממש (זה מבוסס על מנוע דפדפן wk), הוא גם תומך בכותרות עליונות ותחתונות (כדף HTML נפרד!!!) ועוד שלל דברים מבעיתים, כך שאתה יכול גם לעשות אינסוף קוד JS כגון מספור עמודים ועוד המון המון דברים שיהפכו את המסמך שלך לחכם חרשים.אם זה פרוייקט ענק שכבר קיים בפובלישייר תבדוק אפשרות להמיר אותו ל HTML אולי זה יעזור... מקווה שעזרתי.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב17/07/2014 15:14 (+03:00)
-
תודה.
אני בהחלט יעיין בכלי שהבאת לפרוייקטים אחרים שלי.
הייתרון בפבלישר זה שהוא מעין "מיזוג דואר" רק קצת יותר מתוחכם (יודע לקבל מיקום יחסי של קובץ ולחפש אותו תיקייה או סדרת תיקיות מסויימת.)
בגלל שאני צריך את הפבלישר לפרוייקט של לקוח שיש לו תוכנה אקססית (שלא אני כתבתי, אבל אני מתחזק אותה), והוא מוציא דרך הפבלישר את קטלוג המוצרים שלו [ויש כמה אלפים], ושם חשובה לי הגמישות של הלקוח. - ברור שיכולתי לעשות את זה כדוח של אקסס. אבל אין לי עניין על כל שינוי להכנס לשם. (מה שמחוייב לצערי גם בפרוייקט שהבאת [המשתמש לא ממש יודע להסתדר עם תבנית HTML, מה שאומר שאני הולך לקבל הרבה טלפונים ], אא"כ אני יצטרך לעבוד כמה שעות יקרות. וכאן אני יכול להמשיך עם הפרוייקט הקיים)פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/07/2014 23:29 (+03:00)