התראות צבע אדום - פיקוד העורף
-
מצ"ב קובץ קטנטן שכתבתי ממש בשליפה.
מטרת הקובץ: לדגום פעם בשנייה את השרת של פיקוד העורף, ואם יש התראות, להציג אותם בבלון.בעיות:
מעצבן שפיקוד העורף בחרו בדרך זו, כי צריך לדגום כל הזמן את השרת שלהם, שימו לב כשאתם מדבגים את האפליקציה, לא רואים שום התראה, אלא רק כשיש אזעקה ממש, וגם אז רואים רק במשך 5 שניות. (שימו לב כשאתם מדבגים, לא להתפלל בטעות שתהיה כבר אזעקה כדי שנוכל לראות איך זה עובד בלייב :))מל"ב:
-
הוא מביא בשלב זה את האיזורים ולא את היישובים.
אני מקווה ומתפלל שהמלחמה תיגמר בזמן הקרוב, אבל אם לא, אני ימצא זמן וימיר את כל האיזורים לשמות היישובים המכילים. -
להכניס קובץ של אזעקה (יש לי בMP3 ורק צריך להמיר לWAV כדי שיהיה אפשר לנגן אותו בקלות) - ואז לאפשר למשתמש לבחור את היישוב שלו, וכשיש אזעקה ביישוב שלו המחשב יפעיל את האזעקה.
-
לשמור בקובץ את הסטוריית האזעקות.
תהנו...
מצ"ב:
הפרוייקט
אזעקה בMP3פורסם במקור בפורום CODE613 ב17/07/2014 00:01 (+03:00)
-
-
מנגו מפרוג עשה כזה תוסף לכרום אני הוספתי לו קצת אפשרויות.
אפשר לראות את הקוד פה.
https://github.com/magicode/red-alarm
אפשר גם להוסיף דברים.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב18/07/2014 16:20 (+03:00)
-
עידכון:
הנה גירסה מעודכנת (קוד מקור) של "צבע אדום"
וזו תוכנה מוכנה, למי שרוצה רק לעבוד עם זה בלי להבין...נא לשים לב שהקוד הנ"ל לא מיועד לעשות משהו מפוצץ, וממש נכתב לשם הכיף והנוחות (כדי שבלילה אם ח"ו תהיה אזעקה אני יתעורר מהמחשב :))...
מה בעידכון:
- אפשרות לבחור את המרחב שלכם (עדיין תצטרכו לדעת מה המרחב שלכם)
- אם תהיה אזעקה ח"ו במרחב שלכם התוכנה תפעיל אזעקה אמיתית (לא לבעלי לב חלש)
- בדיקת אזעקה.
- עצירת אזעקה מתנגנת.
- רשימת ישובים במרחב שבו יש אזעקה.
- שמירת הסטורייה (אחרי שהתוכנה נסגרת)
- שמירת הסטורייה לקובץ.
8.ניקוי הסטורייה.
יש עוד כמה דברים שלא יישמתי עדיין (כמו זמן התגוננות) מקווה שלא נצטרך את זה יותר כי משיח בן דוד יגיע. (וחוצמזה, החמאס הודיע שלא יתקיימו מחר לימודים - כי נגמרו לו הילדים :))
פורסם במקור בפורום CODE613 ב25/07/2014 01:38 (+03:00)