רכבים צרפתיים שווה לקניות היום
-
אני מחפש רכב לקניה באזור 10K.
ראיתי פיג'ו 308 Comfort Plus אוט' 1.6 (120 כ"ס)
(לדוגמה: הרכב שראיתי הוא שנת 2010 שנסע 156,000 ק"מ יד 3)אני מחפש רכב יחסית קטן לנסיעות בעיקר בעיר ולנסיעות לטווח הקצר
האם מישהו מכיר את הדגם הזה?
הוא מומלץ?בכלל שווה ללכת היום על רכבים צרפתיים או להישאר ביפניים/קוריאנים (כגון: טיוטה,יונדאי)
-
ממליץ להשאר על טיוטה
-
לא כדאי לגעת ברכבי"פז'ו יש להם המון בעיות חשמל בעיקר בעיות חשמל. קשה מאוד לאתר את התקלות זאת אומרת גם דפוקים ללקוח וגם למוסכניק. יש להם באמת המון צרות."
אני הייתי ממליץ על טויוטה רכב שלא רואה מוסך וגם אמין מאד עם ממש 00 תקלות
אבל הדגם הטוב שלהם זה טויוטה קורולה רכב ממש טוב מכל הבחינות
הם מגיעם רק לטיפולים בבלמים ...אני מתכוון שהם מגיעם רק לטיפולים שגרתיים ונורמאלים -
@סטטיק אמר ברכבים צרפתיים שווה לקניות היום:
לא כדאי לגעת ברכבי"פז'ו יש להם המון בעיות חשמל בעיקר בעיות חשמל. קשה מאוד לאתר את התקלות זאת אומרת גם דפוקים ללקוח וגם למוסכניק. יש להם באמת המון צרות."
@סטטיק אתה מדבר מניסיון או מתחושה?
שמעתי גם דעות חלוקות
-
@zvinissim אמר ברכבים צרפתיים שווה לקניות היום:
שמעתי גם דעות חלוקות
אני שמעתי על הרכבים הצרפתיים שלא כדי להתעסק איתם בכלל זה לא כדי ולא שווה
היפניות אמינות מאד וזה ידוע לכולם ולא רואות מוסך -
שמעתי גם דעות חלוקות
תכלס זה תלוי בדגמים ספציפים ואתה צריך מישהו שיגיד לך שהמנוע והגיר בדגם הזה בסדר + אין מחלות ידועות, המקום היחיד ברשת (שאני מכיר) שנותן מידע כזה הוא קארספורום.
כשאין לך דרך להשיג מידע בגדול הקוראניות ובעיקר היפניות יותר אמינות אבל גם להם יש דגמים עם מחלות ידועות.
-
@אלי-TZA אמר ברכבים צרפתיים שווה לקניות היום:
שמעתי גם דעות חלוקות
תכלס זה תלוי בדגמים ספציפים ואתה צריך מישהו שיגיד לך שהמנוע והגיר בדגם הזה בסדר + אין מחלות ידועות, המקום היחיד ברשת (שאני מכיר) שנותן מידע כזה הוא קארספורום.
כשאין לך דרך להשיג מידע בגדול הקוראניות ובעיקר היפניות יותר אמינות אבל גם להם יש דגמים עם מחלות ידועות.
ידוע לי שהטויוטה יאריס היא מאד אמינה ולא פחות מהקורולה שגם היא מאד טובה ואמינה
אבל כל חברה לא משנה מה יש מעלות וחסרונות צריך לבדוק כל חברה לגופה -
בעבר היה לי סוזוקי באלנו יפנית ונחשבת לאמינה מאד. רציתי רכב גדול, ובגלל התקציב האופציה היחידה הייתה סיטרואן צרפתית C4 פיקסו.
הפחידו אותי מהצרפתיות. אבל מבירור לעומק הגעתי למסקנות האלו- רכב יפני קוריאני ודומה החלפים שלו זולים וכל מוסכניק מכיר ויודע לטפל. לכן עושה רושם שהוא מאד אמין כי גם אם קוראת בעיה היא מטופלת בקלות ובזול.
הרכבים הצרפתיים לא מוכרים כל כך למוסכניקים לכן כל טיפול נהיה מסובך ויקר (רק מורשה ומרכזי) - להרבה דגמים יש "מחלות" צריך לחקור איזה דגם אין בעיות וללכת עליו
קניתי סיטרואן מדגם ושנתון מאד מסויים אחרי בירורים. טפו טפו מרוצה מאד
- רכב יפני קוריאני ודומה החלפים שלו זולים וכל מוסכניק מכיר ויודע לטפל. לכן עושה רושם שהוא מאד אמין כי גם אם קוראת בעיה היא מטופלת בקלות ובזול.
-
@מעמד אמר ברכבים צרפתיים שווה לקניות היום:
@zvinissim אומרים שהאמריקאיות שותות הרבה דלק
לא מידיעה אישית אלא מפי השמועה@מעמד האמריקאיות האורגניות שותות דלק בקצב מסחרר.
שברולט מזמן לא מיוצרת בארה"ב
נראה שאלך על דגם דייהטסו מאטריה - CX אוט' 1.5
גם יפני וגם ניראת יפה.
יש מודעה של שנת 2009 עם 130,000 ק"מצריך רק למצוא ביקורות עליה
-
אך רכבי השברולט?
יש לי היום שברולט סוניק שנת 2012 ואני מאוד מרוצה ממנה.
ראיתי מודעה של שברולט אבאו שנת 2008 (גרסת 4 דלתות- לא שאני "מת" על הגרסה הזו אבל בתקציב שלי).
השברולט שותה מלא דלק
וגם הוא רכב שאתה צריך ארנק מנופך בשביל לתחזק אותו
וגם הוא לא אמין בכלל אפילו האמריקאים שונאים אותו -
שברולט האבאו למרות שיש לה שם אמריקאי היא קוריאנית בכלל
האבאו היא שברולט עם מנוע דהיו והיא הרבה פחות טובה מהיפניות
האבאו הוא אוטו טוב למרות שהוא קוריאני. הוא באמת סביר ושווה את הכסף שלו. הנוחות שלו והגימור טובים!
בקיצור האבאו זה שברולט ..אבל זה רק שם שברולט לא כמו האמריקאיות של פעם -
שברולט האבאו למרות שיש לה שם אמריקאי היא קוריאנית בכלל
האבאו היא שברולט עם מנוע דהיו והיא הרבה פחות טובה מהיפניות
האבאו הוא אוטו טוב למרות שהוא קוריאני. הוא באמת סביר ושווה את הכסף שלו. הנוחות שלו והגימור טובים!
בקיצור האבאו זה שברולט ..אבל זה רק שם שברולט לא כמו האמריקאיות של פעםשברולט קנו את דייהו בזמנו.
לאחר הקניה של שברולט עשו כלאיים בן המכונית (בין המרכב ומנוע) ומאז הם רק השתפרו.
בדיוק כמו הסיפור של סקודה ו WVעדיין תוכל לבדוק ברשיון רכב היכן מיוצר הרכב (כמדוני שהסוניק שלי מיוצר עם מנוע אמריקאי)