איזה אוזניות מומלצות ?
-
@margalit פראייר ?!
חסכתי כמעט 6.5 שקל (6.5 של האוטובוס בירושלים) ואני עוד פראייר ?!
בבני ברק אפשר ללכת ממקום למקום ברגל כי כמעט הכל בהישג יד, אבל בירושלים המרחקים הם הרבה יותר גדולים שצריכים אוטובוס !
אז חסכתי או הפסדתי ?! -
@איש-נחמד לא יודע על מה שאתה כותב
אני השוואתי בין הJBL במחיר של 50 ש"ח שאני שומע בהם צלילים הרבה יותר טוב מהפנסוניק שיש לי שעלו 100 ש"ח
את חברת AKG לא בדקתי כך שאני לא יכול לכתוב על דבר שאני לא מכיר -
@מעמד מהניסיון שלי בכל האוזניות של JBL ברמת המחיר שבין 80-280 ש"ח יש בס חזק יותר בהשוואה לאוזניות של חברות מתחרות ברמת המחיר הזו, מה גם שזה מאפיל אצלם על צלילי הטרבל הגבוהים מאוד שבהם JBL ברמת המחיר הזו לא משמיעה אותם כמעט. באוזניות AKG שאני שמעתי בהם היה low bass מאוד ברור וקיים לעומת אוזניות אחרות שאינם מגיעות לטווח התדרים הנמוך כל-כך.
@איש-נחמד אמר באיזה אוזניות מומלצות ?:
@מעמד מהניסיון שלי בכל האוזניות של JBL ברמת המחיר שבין 80-280 ש"ח יש בס חזק יותר בהשוואה לאוזניות של חברות מתחרות ברמת המחיר הזו, מה גם שזה מאפיל אצלם על צלילי הטרבל הגבוהים מאוד שבהם JBL ברמת המחיר הזו לא משמיעה אותם כמעט. באוזניות AKG שאני שמעתי בהם היה low bass מאוד ברור וקיים לעומת אוזניות אחרות שאינם מגיעות לטווח התדרים הנמוך כל-כך.
אני בפנסוניק הזולות לא מסוגל בכלל להקשיב, לא חשבתי שזה מה שאתה מנסה להשוות ל-JBL...
-
@איש-נחמד אמר באיזה אוזניות מומלצות ?:
אני בפנסוניק הזולות לא מסוגל בכלל להקשיב, לא חשבתי שזה מה שאתה מנסה להשוות ל-JBL...