הודעה מטרידה ממנהל הורדות IDM
-
אני משתמש עם מנהל ההורדות IDM .
לאחרונה הוא התחיל להקפיץ לי כל כמה דקות את ההודעה הבאה:(ובטקסט:
The main IDM executive file is damaged. It's possible that it was infected with a virus.
Please download the latest version of IDM from our web site, and install it over your current version. Just run downloaded IDM installer, and it will replace the damaged files. Do not worry, because all downloads and IDM settings will not be affected)כנראה בגלל ה"רישיון"...
חובה להתקין מחדש או שיש לכם רעיון אחר?תודה רבה!!
-
@dovid אמר בהודעה מטרידה ממנהל הורדות IDM:
למה אתה מחבב אותו? למה הוא משמש אותך?
הוא משמש אותי הרבה.
בעיקר להורדת סרטונים.יש לך רעיון אחר?
-
@בערל אמר בהודעה מטרידה ממנהל הורדות IDM:
יש לך רעיון אחר?
יש FDM.
ולמי שמתמצא, יכול להוריד סרטונים גם בלי זה. -
-
אני משתמש עם מנהל ההורדות IDM .
לאחרונה הוא התחיל להקפיץ לי כל כמה דקות את ההודעה הבאה:(ובטקסט:
The main IDM executive file is damaged. It's possible that it was infected with a virus.
Please download the latest version of IDM from our web site, and install it over your current version. Just run downloaded IDM installer, and it will replace the damaged files. Do not worry, because all downloads and IDM settings will not be affected)כנראה בגלל ה"רישיון"...
חובה להתקין מחדש או שיש לכם רעיון אחר?תודה רבה!!
-
@בערל יש בכלל פריצה לתוכנה הזאת שאהובה על האנטי וירוסים למיניהם?
אני הרצתי כמה מההפריצות לתוכנה הזאת בוירטואל בוקס ולא כ"כ נהנתי ממה שעיני ראו... -
@אלישי אמר בהודעה מטרידה ממנהל הורדות IDM:
@בערל יש בכלל פריצה לתוכנה הזאת שאהובה על האנטי וירוסים למיניהם?
אני הרצתי כמה מההפריצות לתוכנה הזאת בוירטואל בוקס ולא כ"כ נהנתי ממה שעיני ראו...למה כוונתך?
הeset שלי לא התריא אפי' פעם אחת. -
@בערל זה נראה שהוא משתלט על עוד תחומים חוץ מפריצת התוכנה, לי זה היה נראה כמו סוס טרויאני שמנצלת אנשים שרוצים להשיג את התוכנה בחינם..
-
@אלישי אמר בהודעה מטרידה ממנהל הורדות IDM:
@בערל זה נראה שהוא משתלט על עוד תחומים חוץ מפריצת התוכנה, לי זה היה נראה כמו סוס טרויאני שמנצלת אנשים שרוצים להשיג את התוכנה בחינם..
יש דרך לדעת אם גם אני נגוע בזה?
נראה לי שזה של ירון מFXP