איך נכנסים למייל ממחשב מזדמן ?
-
אני רוצה לפעמים להכנס למייל לא דרך המחשב שלי, אלא מחשב מזדמן. והנטסטיק בדרך כלל בבית ולא עלי
יש דרך אחרת להכנס למייל וגוגל תזהה שזה אני ולא פריצה ?@מעמד תיבת המייל דומה לתיבת התא קולי.
זה לא נמצא על הנטסטיק וגם לא על המחשב, זה יושב על השרתים של גוגל, ואפשר להיכנס לזה מכל מחשב שמחובר לאינטרנט.
רק שצריך את שם הכתובת מייל ואת הסיסמא. ולפעמים כשנכנסים ממקום לא מזוהה גוגל מבקשת עוד פרטים על החשבון כמו מתי הוא נפתח או כתובת המייל לשיחזור חשבון.
כמובן שכשנכנסים למייל ממחשב לא שלך צריך לבצע 'יציאה' בגמר השימוש או לגלוש ב'גלישה בסתר', כדי שלא כל אחד יוכל להיכנס למייל שלך.
בהצלחה..
עריכה: כעת אני רואה שאתה מנסה להיכנס ולא מצליח. האם הוא כותב סיסמא שגויה? -
אני רוצה לפעמים להכנס למייל לא דרך המחשב שלי, אלא מחשב מזדמן. והנטסטיק בדרך כלל בבית ולא עלי
יש דרך אחרת להכנס למייל וגוגל תזהה שזה אני ולא פריצה ? -
@מעמד תיבת המייל דומה לתיבת התא קולי.
זה לא נמצא על הנטסטיק וגם לא על המחשב, זה יושב על השרתים של גוגל, ואפשר להיכנס לזה מכל מחשב שמחובר לאינטרנט.
רק שצריך את שם הכתובת מייל ואת הסיסמא. ולפעמים כשנכנסים ממקום לא מזוהה גוגל מבקשת עוד פרטים על החשבון כמו מתי הוא נפתח או כתובת המייל לשיחזור חשבון.
כמובן שכשנכנסים למייל ממחשב לא שלך צריך לבצע 'יציאה' בגמר השימוש או לגלוש ב'גלישה בסתר', כדי שלא כל אחד יוכל להיכנס למייל שלך.
בהצלחה..
עריכה: כעת אני רואה שאתה מנסה להיכנס ולא מצליח. האם הוא כותב סיסמא שגויה? -
@Shmuel754 gmail .com
-
@כוכב-שמח אמר באיך נכנסים למייל ממחשב מזדמן ?:
זה בדיוק הוא מה שהוא כותב
והקוד הוא מספר ולא אותיות -
@כוכב-שמח ניסיתי שאלה אחרת והוא ביקש תאריך פתיחה של החשבון
ואני מאיפה אני אמור לזכור את החודש והשנה שבו פתחתי ?! -
@Shmuel754 הפוך ! עד עכשיו בכלל לא היה לי אימות דו שלבי !
כעת עשיתי, ובחרתי לקבל את הקוד דרך הטלפון (לא sms) -
@כוכב-שמח ניסיתי שאלה אחרת והוא ביקש תאריך פתיחה של החשבון
ואני מאיפה אני אמור לזכור את החודש והשנה שבו פתחתי ?! -
@מעמד תנסה שאלה אחרת
מקסימום תגיע לשלב של שחזור חשבון
בדיוק היום נעניתי מגוגל על אחד מחשבונותי שננעלו.
קיבלתי למייל שהגדרתי כמייל לאימות קישור נכנסתי הגדרתי סיסמא חדשה וזהו. -