חוות דעת על מעבד של מחשב
-
@A0533057932 אמר בחוות דעת על מעבד של מחשב:
@הבוס-הגדול ומה הכוונה לא מצליח להתחבר
אתה מקליד את הסיסמה וזה לא מזהה אותו / רושם נכשל?הוא נכשל עוד לפני הקלדת הסיסמא, לא יודע מה הסיבה, הוא כותב משהו בסגנון של אין חיבור זמין
-
@הבוס-הגדול אתה יכול להעלות תמונה?
-
תיכף
-
-
@הבוס-הגדול שאתה לוחץ כאן מה התוצאה?
נ. ב. תעלה תמונה של מנהל ההתקנים -
-
-
@הבוס-הגדול הכוונה לזה
-
-
@A0533057932 , אתה יכול להציץ בבקשה על התמונה/ות, או מישהו אחר שיכול לעזור לי בבקשה?
תודה רבה מאוד! -
@הבוס-הגדול על פי התמונה שבעלת נראה שכל ההתקנים בעלי דרייברים מתאימים
יש לך איך לחבר את המחשב עם כבל או סטיק חיצוני? -
@הבוס-הגדול על פי התמונה שבעלת נראה שכל ההתקנים בעלי דרייברים מתאימים
יש לך איך לחבר את המחשב עם כבל או סטיק חיצוני?אין כעת תחת ידי אבל אשיג מחר בשביל לנסות.
זה מוזר, כי לפני האתחול זה עבד לי מצויין על הוויפיי, מה יכול להיות?
לכן אני שואל האם יש אפשרות לעדכן את ההגדרות ומנהלי ההתקנים באופן יני? -
@הבוס-הגדול בעיקרון כן ברגע שאתה יודע איזה דרייבר אתה רוצה לעדכן אפשר למצוא את הגרסה הכי מתקדמת שלו על ידי חיפוש עצמי או תוכנות חיצוניות
אבל צריך רשת בשביל זה -
@הבוס-הגדול בעיקרון כן ברגע שאתה יודע איזה דרייבר אתה רוצה לעדכן אפשר למצוא את הגרסה הכי מתקדמת שלו על ידי חיפוש עצמי או תוכנות חיצוניות
אבל צריך רשת בשביל זהיש לי את המחשב שאני עכשיו עליו, שבו כמובן יש לי רשת, אך איני יודע איזה דרייבר אני צריך...
-
@הבוס-הגדול בעיקרון אם היה בעיה באחד הדרייברים הוא היה צריך להופיע כשגיאה ואצלך נראה שהכל תקין
כלומר המחשב לא מזהה שיש משהו לא תקין
כך שלכאורה צריך תוכנת סריקה ל דרייברים שזה אומר שצריך שיהיה רשתכבר על המחשב ואצלץ אין רשת -
-
טוב, חיברתי את המחשב ישירות לכבל רשת, והתקנתי את שפת העברית.
כעת, שני דברים מוזרים, מריח לי שזה קשור לגירסה הצרה.
אין לי מרכז הרשת שם ווינוס 10 כלל שורה של וויפיי, דהיינו בכל המדריכים אני רואה צילומי מסך שיש שם שורה של וויפיי ושם נכנסים ומגדירים הגדרות בוויפיי וכאן אין בכלל את השורה הזו.
בלוח הבקרה אני לא מוצא את האייקון של עידכוני ווינדוס.
בעיה צדדית שאיני יודע האם זה קשור, יש תוכנת אקסס שלא עובדת לי על זה, הוא נותן הודעת שגיאה מסויימת... משהו לא ברור -
@הבוס-הגדול אתה יודע שעדכוני ווינדוס זה דרך הגדרות ולא דרך לוח הבקרה נכון
-
כן, אך לא מצאתי שם.
איך האייקון של זה בווינדוס 10? -
בנוסף להנ"ל, משהו מוזר ביותר, אני רוצה להתקין תוכנה פיירפוקס), וקופץ לי הודעה שאין לי הרשאה כי אני לא חשבון מנהל.
איך זה יכול להיות?
הרי אני התקנתי את המחשב! ולא הגדרתי עוד חשבון אחר כלל!
אשמח לעזרתכם, תודה רבה!