איך מתפטרים מעורבים?
-
@אהרן אמר באיך מתפטרים מעורבים?:
יש לי סליק במסתור הכביסה והתנחלו שם עורבים
כשהם גידלו את הצאצאים הם היו אלימים מאוד + תיאורים ברשת שהם מזהים אנשים ורודפים אותם מחוץ גם מחוץ לבית - הפחידו אותי לגמרי.יש למישהו רעיון טוב?
גם לי היה את אותו סיפור כמוך גם בחדר כביסה ולי היה סוג של עורבים אבל יותר קטנים אבל הם היו אלימים מאד
הפתרון הגדול הוא להשים בובת דמוי עורב וכך הם מפחדים מהדמות זה גם פתרון טוב וזה מה שעשיתי ליפני שנתיים ..תשים את הבובה בכל מקום שאתה רואה שהם נמצאים
אבל הסיבה באמת שהם מגיעים כי זה הזמן עכשיו של הקינון שלהם עכשיו הם דוגרים על הביצים ויכול להיות שהם מגיעים אליך זה בגלל שזה האזור של הקינון שלהם -
@מעמד אמר באיך מתפטרים מעורבים?:
@אהרן אולי להתקין רשתות ?
צריך להיות סופר חזק
אבל יש בעיה קודמת, הם לא יאפשרו, וודאי וודאי אם יש כבר ביצים.חשבתי לרכוש פרוג'קטור לד חזק ב-100-200 ש"ח
מכירים משהו כזה, עדיף מהבהב ומחליף צבעיםומחולל רעש שמפריע להם שעובד, מכירים?
-
@סטטיק אמר באיך מתפטרים מעורבים?:
בובת דמוי עורב
קראתי על לשים בובת עורב מת תלוי הפוך ומתנדנד, לזה הכוונה? אחרת מדוע שעורב חמוד נוסף יפחיד אותם?
לעצם הרעיון, בתיאור הם דיברו על לתלות א"ז במקום שרואים א"ז מרחוק ואז הם מסתובבים אחורה, היה נראה לי לא רלוונטי במקום שהם מסתובבים כל הזמן קרוב לזה.
-
@אהרן בזמן שהותם במבנה הם משמיעים קולות רמים( קריאת העורב ) וכן משאירים פסולת של שאריות בעלי חיים או קליפות של פירות שונים.
צואת ה- עורב גדולה משל יונים ומרובה בטפילים.
השיטות העיקריות ל- הרחקת עורבים הינן:- דחליל עורב מת :
ה- עורבים נחשבים לחיות אינטליגנטיות וידוע ש- עורב אשר מזהה סכנה מתרחק מהמקום.
תליית דמויות של עורב מת (הפוך) גורם ל- עורבים להתרחק מהמקום.
ישנם דחלילי עורב עם נוצות אשר נראים אמיתיים מקרוב וגם מרחוק.
תולים דחליל עורב מהזנב : המראה אינו נעים למי שאינו יודע שזה לא אמיתי אך לעומת זאת ה- עורבים בורחים מהמקום. - דחליל ינשוף :
ינשופים תוקפים עורבים לכן העורבים לא מתקרבים אליהם.
אוח עיטי טורף עורבים ודמיונו הגדול לינשוף גורם לעורב להתרחק מינשופים
ישנם 2 סוגים של דחליל ינשוף:
ינשוף עם ראש מסתובב – הראש מחובר אל הגוף בעזרת ציר כדורי, ולכן רוח או תנודה גורמים לראש לזוז – המראה יפה אך מפחיד את העורבים.
ינשוף עם טבעת תליה – מיועד לתליה על גגות או על קירות.
לשני סוגי הינשוף יש בתחתית חור עם מכסה למילוי חול ים לייצוב ומניעת נפילתו ברוח.
3.בז נודד –
בדומה לינשוף הבז מפחיד את ה- עורבים ולכן הם מתרחקים מבזים.
4.דוקרני נירוסטה עופי יונה דגם Y.
ה- עורבים עומדים על קצוות ופסגות מבנים , שלטים, וכו'.
התקנת דוקרנים עשויים נירוסטה עם בסיס נירוסטה ימנעו עמידת ה- עורב על המבנה.
אין להתקין דוקרני נירוסטה עם בסיס פולי קרבונט מפני שהעורבים בועטים ומנתקים אותם מהמבנה( דוקרנים להרחקת יונים אינם מתאימים להרחקת עורבים ).
כמו כן את הדוקרנים יש לחבר אל המבנה בעזרת ברגים ולא עם חומרי הדבקה כמו שנהוג בהרחקת יונים. - קפיץ מקפיץ -
קפיץ בקוטר 9 ס"מ עשוי נירוסטה נמתח על מעקות וקצוות גגות ומונע מ- עורבים עמידה על הקצה.
כל הזכויות שמורות לדודי יפרח – דודי את דודי – עופי יונה
052-2601863
- דחליל עורב מת :
-
@aiib אמר באיך מתפטרים מעורבים?:
@אהרן בזמן שהותם במבנה הם משמיעים קולות רמים( קריאת העורב ) וכן משאירים פסולת של שאריות בעלי חיים או קליפות של פירות שונים.
צואת ה- עורב גדולה משל יונים ומרובה בטפילים.
השיטות העיקריות ל- הרחקת עורבים הינן:- דחליל עורב מת :
ה- עורבים נחשבים לחיות אינטליגנטיות וידוע ש- עורב אשר מזהה סכנה מתרחק מהמקום.
תליית דמויות של עורב מת (הפוך) גורם ל- עורבים להתרחק מהמקום.
ישנם דחלילי עורב עם נוצות אשר נראים אמיתיים מקרוב וגם מרחוק.
תולים דחליל עורב מהזנב : המראה אינו נעים למי שאינו יודע שזה לא אמיתי אך לעומת זאת ה- עורבים בורחים מהמקום. - דחליל ינשוף :
ינשופים תוקפים עורבים לכן העורבים לא מתקרבים אליהם.
אוח עיטי טורף עורבים ודמיונו הגדול לינשוף גורם לעורב להתרחק מינשופים
ישנם 2 סוגים של דחליל ינשוף:
ינשוף עם ראש מסתובב – הראש מחובר אל הגוף בעזרת ציר כדורי, ולכן רוח או תנודה גורמים לראש לזוז – המראה יפה אך מפחיד את העורבים.
ינשוף עם טבעת תליה – מיועד לתליה על גגות או על קירות.
לשני סוגי הינשוף יש בתחתית חור עם מכסה למילוי חול ים לייצוב ומניעת נפילתו ברוח.
3.בז נודד –
בדומה לינשוף הבז מפחיד את ה- עורבים ולכן הם מתרחקים מבזים.
4.דוקרני נירוסטה עופי יונה דגם Y.
ה- עורבים עומדים על קצוות ופסגות מבנים , שלטים, וכו'.
התקנת דוקרנים עשויים נירוסטה עם בסיס נירוסטה ימנעו עמידת ה- עורב על המבנה.
אין להתקין דוקרני נירוסטה עם בסיס פולי קרבונט מפני שהעורבים בועטים ומנתקים אותם מהמבנה( דוקרנים להרחקת יונים אינם מתאימים להרחקת עורבים ).
כמו כן את הדוקרנים יש לחבר אל המבנה בעזרת ברגים ולא עם חומרי הדבקה כמו שנהוג בהרחקת יונים. - קפיץ מקפיץ -
קפיץ בקוטר 9 ס"מ עשוי נירוסטה נמתח על מעקות וקצוות גגות ומונע מ- עורבים עמידה על הקצה.
כל הזכויות שמורות לדודי יפרח – דודי את דודי – עופי יונה
052-2601863
נכון מאד כך גם אמרו לי לעשות בזמנו - דחליל עורב מת :
-
@אהרן אמר באיך מתפטרים מעורבים?:
@סטטיק אמר באיך מתפטרים מעורבים?:
בובת דמוי עורב
קראתי על לשים בובת עורב מת תלוי הפוך ומתנדנד, לזה הכוונה? אחרת מדוע שעורב חמוד נוסף יפחיד אותם?
לעצם הרעיון, בתיאור הם דיברו על לתלות א"ז במקום שרואים א"ז מרחוק ואז הם מסתובבים אחורה, היה נראה לי לא רלוונטי במקום שהם מסתובבים כל הזמן קרוב לזה.
הפטרון היחיד הוא להשים באמת בובת דמוי בז
ידוע שבז זה חיה שמאד מפחידה את העורבים
מניסיון זה עבד אצלי בדירה שלי ליפני שנה