קניית עגלת תינוק מסין
-
@nigun אמר בקניית עגלת תינוק מסין:
מישהו התנסה בזה?
איך אני ידע שמדובר במוצר בטיחותי וכו'?
איזה אתרים מומלצים?אני קניתי עגלה מסין היתה מעולה (המותג YOYA) ומרוצה מאד (איכות סבירה + לא ברמה של מותגים אבל נחמדה)
אמנם לאחמ"כ הזמנתי לחברי והעגלה התקפלה בעלייה במדרגות ולא היה ניתן לקבל החזר באלי אקספרס
בנוסף ישנה בעיה עם המס גם במקרה שהמוכר מדווח על מחיר נמוך חברות השילוח לא מקבלות את השומה בדברים שנשלחים בדואר רשום רגיל יש פחות בעיה
לסיכום ניתן למצוא בסין עגלות באיכות נחמדה מאד אבל להקפיד לקנות רק במקום שמאפשר הבטחת קנייה של פייפל או איביי כדי למנוע עוגמת נפש
לקחת בחשבון עלויות מס (יכול להגיע ל 300 שח)
בכל מצב כדאי לבדוק קודם דברים דומים בארץ וכמה ההפרש גדול כיון שבמוצר בכזה סכום עדיף תמיד שיהיה מי לחזור אליו (בעבר לא היו חקויים של יויו בארץ ולכן ההזמנה מסין היתה שווה מאד היום ישנם חיקויים בארץ במחירים סבירים מאד)@aiib אמר בקניית עגלת תינוק מסין:
@nigun צריך לקחת בחשבון שמשלוח למצורים גדולים עולה מאד יקר כך שלא תמיד זה משתלם
דווקא עם המשלוח עדין שווה המס יותר בעייתי...
-
@nigun אמר בקניית עגלת תינוק מסין:
כי כבר ראיתי כמה מותגי מדבקה שסך הכל הביאו מסין עגלה בלי מותג והדפיסו עליו את הלוגו שלהם
זה לא "בסך הכל", צריך לוודא את האיכות וצריך גם תו תקן בהרבה מקרים
לגבי מיסים, ביבוא אישי לא תצטרך לשלם מכס אלא רק מעמ
וכשמזמינים חשוב להקפיד שיהיה לפחות תו תקן אירופאי CE -
@upsilon01 אמר בקניית עגלת תינוק מסין:
לגבי מיסים, ביבוא אישי לא תצטרך לשלם מכס אלא רק מעמ
????
ככל שידוע לי מעל 75$ יש מכס גם ללקוח פרטי -
@aiib אמר בקניית עגלת תינוק מסין:
@AVI12 אתה מדבר על מע"מ מכס זה תלוי בכל מוצר לגופו לדוגמא במחשבים מתחילים לשלם מ500 דולר
@upsilon01 צודק אכן על עגלות תינוק אין מס אלא מעמ (בעבר היה כנראה בוטל ברפורמת "נטו משפחה") וא"כ 17% + עמלת שחרור של חברת השילוח (בגירבסט עובדים עם חברת שילוח שלוקחת סכום מינימלי)