מכתב מגדולי הרבנים
-
@לחיל-אומר אמר במכתב מגדולי הרבנים:
@Sofer אני חושב שבהמשך לדיון שם שננעל ולא סתם, אולי לא כדאי לעלות את הנושא שוב?
להעלות את הנושא - זה חשוב מאוד, אולי לדון בנושא לא טוב.
-
@Sofer אם מישהו יכול להסביר סוף קטע המתחיל 'בזמן': אפשרויות הקיימים באינטרנט וממירים אותם לצורה קולית.
אחר הכבוד הראוי שיש לתת לדברי הרבנים יש להעיר כתלמיד המתלמד
יש בעיה בשירות כזה או אחר רק משום שאפשר לעשותו באינטרנט?
א"כ גם שירות מכירות בטלפון הוא בעיה הרי קיים שם
שירות ניווט קולי -לדוגמא- הוא בעיה?
הבעיה של אינטרנט היא לא הדברים הטובים שבו אלא להיפך, וא"כ אדרבה נחזיק טובה למי שעוזר לאנשים שיקבלו רק הטוב ולא יצטרכו לאינטרנט בעצמו -
@מלא אמר במכתב מגדולי הרבנים:
אתם באמת מצפים שהרבנים יפרסמו בראש כל חוצות את כל הבעיות שיש בקווים?
קצת הבנת דבר מתוך דבר.
ואם לא מבינים, אז עוד יותר טוב.זה לא נורמלי! וודאי שלא! כמו שגם צעקו עליו בפורום של ימות המשיח.
אבל מדוע הם מתנגדים לאייקול שנותן אפשרויות של מייל בטלפון, ניווט, איתור עסקים, ואפילו חיפוש מימרא בתוך הש"ס-תא שמע ועוד. מה הבעיה בהן?
אדרבא כולם אבל כולם שהם חרדים לדבר ה' דורשים שיהיה ועדה, אבל ועדה הוגנת. -
בקהילת כתיבה בפרוג יש ניק מוכשר שמעלה כל שבוע שיר אקטואלי השייך לפרשה. הרגשתי חייב לשתף פה. הנושא - מכשיר כשר.
וְשָׁכַנְתִּי בְּתוֹכָם
בִּלְבַדִּי מִשְׁכָּן אֶבְנֶה,
נֶעֱדַר הוֹדוֹ וְקִדּוּמוֹ.
וּבַמִּשְׁכָּן, מִזְבֵּחַ הַסִּים,
אֵיכוּת פַּח, חָתוּם בְּחוֹתָמוֹ.וְלִימֵי-הַנֵּר הֵן שַׁבְתִּי,
בְּאֶבֶן אַצִּית אֵשׁ מוֹקְדָהּ.
קָרְבַּן-חוֹבָה לְהַצִּיל נַפְשִׁי,
נַפְשִׁי הַיְּחִידָה.בְּכִיס-לְבָבִי מִשְׁכָּן אֶבְנֶה,
אֱמֶת, מַה נֶּהְדָּר כְּבוֹדוֹ. -
-
@מעמיק אמר במכתב מגדולי הרבנים:
זה לא נורמלי! וודאי שלא! כמו שגם צעקו עליו בפורום של ימות המשיח.
אבל מדוע הם מתנגדים לאייקול שנותן אפשרויות של מייל בטלפון, ניווט, איתור עסקים, ואפילו חיפוש מימרא בתוך הש"ס-תא שמע ועוד. מה הבעיה בהן?
אדרבא כולם אבל כולם שהם חרדים לדבר ה' דורשים שיהיה ועדה, אבל ועדה הוגנת.אהה...
ואיפה זה נגמר?
מחר מישהו יעשה חיפוש בויקיפדיה, מחרתיים בגוגל, ובשבוע הבא במשהו שאתה לא חושב על זה.מתי הרבנים צריכים להגיד עד כאן?
יש מטרה לשמה הטלפון נועד, ברגע שמתחילים לגלוש מהמטרה המדרון פתוח.ג"נ, אני גם סובל מחסימות קווים מסויימים,
אבל יש דברים שמתקבלים על כל בר דעת,
תוכיח העצומה שהצליחה להחתים פחות מ15 אחוז של הציבור...הציבור דורש תקשורת כשרה ונקיה!!!!!!!!! גם בנפה תמיד נשאר קצת קמח.
-
-
@מלא אמר במכתב מגדולי הרבנים:
אהה...
ואיפה זה נגמר?
מחר מישהו יעשה חיפוש בויקיפדיה, מחרתיים בגוגל, ובשבוע הבא במשהו שאתה לא חושב על זה.מתי הרבנים צריכים להגיד עד כאן?
יש מטרה לשמה הטלפון נועד, ברגע שמתחילים לגלוש מהמטרה המדרון פתוח.ג"נ, אני גם סובל מחסימות קווים מסויימים,
אבל יש דברים שמתקבלים על כל בר דעת,
הציבור דורש תקשורת כשרה ונקיה!!!!!!!!! גם בנפה תמיד נשאר קצת קמח.הציבור דורש פתרונות לא אינטרנטיים כשרים.
ואתה בתור אחד שלא משתגע בשביל לקבוע תור לבנק, לדואר, או לברר של מי המספר טלפון. לברר יתרה בבנק, לנווט בתחבורה ציבורית, להטעין רבקו. ועוד הרבה דברים שהאינטרנט מציע לך.אבל הציבור שדורש תקשורת כשרה באמת, לא מחזיק אינטרנט בכלל. ומעוניין בפתרונות כשרים!
למה ההתנגדות שלך שזה יהיה קיים בטלפון?@מלא אמר במכתב מגדולי הרבנים:
תוכיח העצומה שהצליחה להחתים פחות מ15 אחוז של הציבור...
תנקה את אחוזי הילדים, והמבוגרים ושאר אלו שלא משתמשים בכלל בטלפון (או שסתם לא טרחו לענות לצינתוק ולהצטרף לעצומה), ותחשוב שוב כמה זה 15%.
-
@nachman אמר במכתב מגדולי הרבנים:
רק אפנה את תשומת לבך שבין כל הרבנים שחתמו (שאגב, משיחות עם חלק מהם הם בכלל לא הבינו על מה הם חותמים,
אז איך הם חתמו ??
אם הם חותמים על מסמכים בלי לדעת על מההם חותמים, יש לי רעיון, אני יבוא להחתים אותם על מכירת הדירה שלהם. -
@Avi_av
אני לא מאמין שיהיה איזה רב שייקח אחריות לשים את הגבול במקום הנכון.ככה זה, כשלא יודעים איפה זה ייגמר,
וכשאין אפשרות לשים על זה פיקוח חייבים לשים גדר מאוד רחוק ממקום הסכנה.כיום שיש אפשרות שכל קוטשקאלע לפתוח לעצמוו קו תוכן ולייבא לתוכו נתונים מהרשת,
מי מוכן לקחת אחריות על החומרים שהוא יכניס שם,
אם אתה רוצה הסבר ברחל ביתך הקטנה, הוא יכול להכניס שם אתרים לא נקיים (בלשון נקיה).
אם תמצא רב מוסמך שמוכן לקחת אחריות על זה, אני מאמין וכמעט בטוח שלא יהיה לזה התנגדות.אם היה מדובר באיש תמהוני שמסתובב בגינה ליד הבית שלך ומציע לילדים סוכריה תמורת עזרה בסחיבת השקיות לבית שלו.
הגינה היתה מתרוקנת בין רגע.בטלפון המצב הרבה הרבה יותר גרוע.