WIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות
-
@A0533057932 אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:
https://softlay.net/operating-system/windows-7-ultimate-full-version-free-download-iso-32-64-bit.html תבדוק את זה
נ. ב. אני לא יודע אם פתוח בנטפריהורדתי, והמחשב לא מזהה את הדיסק אונקי ולא מצליח לעלות, אני מנסה פתרונות אחרים מהמובא לעיל.
-
@shraga אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:
זמין ל24 שעות
הקישורים שהבאת נתנו שגיאה 404 מייד.
אנסה לבדוק באתר שהבאת -
@הבוס-הגדול אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:
הורדתי, והמחשב לא מזהה את הדיסק אונקי ולא מצליח לעלות, אני מנסה פתרונות אחרים מהמובא לעיל.
מה בדיוק עשית??
כי זה זמין רק ל24 שעות.
-
@בערל אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:
הורדתי, והמחשב לא מזהה את הדיסק אונקי ולא מצליח לעלות, אני מנסה פתרונות אחרים מהמובא לעיל.
מה בדיוק עשית??
כי זה זמין רק ל24 שעות.
הורדתי לדיסק אונקי, וצרבתי עם תוכנה מתאימה שזה יהיה דיסק התקנה, הכנסתי למחשב והוא עדיין לא מצליח לעלות, נראה לי שהוא לא מזהה את הדיסק אונקי, אנסה עוד הורדות שהובואו לעיל, ואעדכן.
תודה רבה.
בעניין הקישורים, גם בתוך ה 24 שעות הם נתנו הודעת שגיאה. -
@הבוס-הגדול ניסית את שני האופציות גם mbr
וגם got כמדומני?
נ. ב. א. יש צורך בשינוי שורה בביוס שיעלה ההתקנה מאוןקי.
ב. שלי קרה דבר זה במדה ואין צורך בקבצים על הכונן תנתק אותו ותחבר למחשב אם קורה כוננים ותצרוב עליו את ההתקנה מה שיגרום להתקנה (לאחר ההתקנה תאלץ למחוק ע"י msconfig את שורת ההתקנה או שכל הדלקה המחשב ישאל אותך אם ברצונך להתקין מחדש את המחשב) -
הורדתי לדיסק אונקי, וצרבתי עם תוכנה מתאימה שזה יהיה דיסק התקנה, הכנסתי למחשב והוא עדיין לא מצליח לעלות, נראה לי שהוא לא מזהה את הדיסק אונקי, אנסה עוד הורדות שהובואו לעיל, ואעדכן.
תודה רבה.יש צורך להגדיר בביוס (בד"כ F2 כשמהחשב עולה) שהמחשב יעלה עם ההתקנה מהUSB
(להעביר את הUSB לשורה הראשונה) -
@AVI12 אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:
תודה רבה.יש צורך להגדיר בביוס (בד"כ F2 כשמהחשב עולה) שהמחשב יעלה עם ההתקנה מהUSB
(להעביר את הUSB לשורה הראשונה)היכן מגדירים את הביוס?
F2 מביא אותי למסך כחול עם המון שורות (תיכף אעלה תמונה), ו F 12 מביא אותי למסך שחור עם כמה שורות בודדות, ושם אני יכול לבחור באמצעי אחסון, כשאני בוחר יו אז בי הוא כאילו מראה שהוא מנסה לטעון את היו אס בי, אך בסוף הוא נופל ושוב מגיע לנקודת המוצא - המסך השחור שאומר שצריך תיקון ווינדוס ובחירת שפה.
תודה! -
F2 מביא אותי למסך כחול עם המון שורות (תיכף אעלה תמונה), ו F 12 מביא אותי למסך שחור עם כמה שורות בודדות, ושם אני יכול לבחור באמצעי אחסון, כשאני בוחר יו אז בי הוא כאילו מראה שהוא מנסה לטעון את היו אס בי, אך בסוף הוא נופל ושוב מגיע לנקודת המוצא - המסך השחור שאומר שצריך תיקון ווינדוס ובחירת שפה.
תעלה תמונה של 2 האופציות (בגדול זה נמצא בתוך הלשונית של BOOT MENU)
-
כמדומני שהצלחתי להגדיר בביוס שיעלה את היו אס בי, אתחלתי מחדש, ואכן הוא ניסה להעלות את היו אס בי, אך הוא נופל שוב, ומעלה לי מסך שכתוב שאני צריך דיסק התקנת ווינדוס וכו'...
רגע, המחשב צריך אולי להיות מחובר לרשת בזמן העדכון? -
@הבוס-הגדול שאני התקנתי לא דרש
יש לך איך להעלות את צילום המסך של השגיאה?
נ. ב. אצלי היה צריך להעביר את השורה הבאה לoff
-
כמדומני שהצלחתי להגדיר בביוס שיעלה את היו אס בי, אתחלתי מחדש, ואכן הוא ניסה להעלות את היו אס בי, אך הוא נופל שוב, ומעלה לי מסך שכתוב שאני צריך דיסק התקנת ווינדוס וכו'...
כנראה שדיסק ההתקנה פגום
להפוך קובץ ISO לדיסק און קי להתקנה לפי ההוראות כאן
ניתן להוריד מכאן גירסת פרו זה גירסת 32 ביט וזה 64 ביט זה בגרמנית (אין לי אחריות מוירוסים וכדו' קבלתי ממוכר באיביי עם תגובות חיוביות) ואח"כ להוסיף עברית
אין צורך בחיבור לרשת
-
@A0533057932 אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:
נ. ב. אצלי היה צריך להעביר את השורה הבאה לoff
את השורה Boot Up Num-Lock Status ל-off ??????????????
-
@AVI12 אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:
כנראה שדיסק ההתקנה פגום
בהרבה דיסקים של WIN7 יש בעיה בטעינת הדיסק התקנה בUEFI (חוסר בקבצים הדרושים בתיקיית EFI).
@הבוס-הגדול הWIN7 שלך הותקן לעליה מBIOS או מ-UEFI?
נניח שמUEFI, דבר ראשון בטל secure boot ונסה שוב. -
@משחזר-מידע אני לא יודע מה זה עושה אני רק יודע שבלי זה לא הצלחתי לטעון את האוןקי
-
מצו"ב תמונות (לא באיכות כ"כ טובה, זה ממצלמת רשת, אין תחת ידי מצלמה כעת...)
חילקתי את זה לשני הודעות בגלל התמונות ...
אשמח אם תוכלו לעזור לי:
כשאני פותח את המחשב מופיע המסך הזה שאומר שצריך לפתור בעיה, ושואל האם לנסות לפתור אותה, או לאתחל לגמרי:
לא משנה איזה אופציה אני יבחר, זה יביא אותי למסך הבא בסופו של דבר, שאומר שהוא לא הצליח להעלות את המחשב, ואני צריך להתקין ווינדוס, שפה וכו' :
-
אם אני לוחץ על F12 זה מביא אותי למסך הבא:
וכשאני בוחר ביו אס בי, הוא טוען אותו ... :
אך אז הוא "נופל" ושוב לא מצליח... -
כשאני לוחץ על F2, זה מביא אותי למסך הכחול הבא :
שימו לב שאני עומד כרגע על השורה שיש בה את המילה Boot אך ביחד עם עוד מילה, ואז בחלון הימני יש בשורה רשימת התקנים, כשהעברתי את השורה של יו אס בי לשורה הראשונה, ושמירה ואתחול, הוא שוב מנסה לטעון מהיו אס בי, ושוב נופל...
אשמח מאוד אם תעזרו לי
תודה רבה מאוד!! -
כשעולה ההודעה ...press any key to boot from USB
אתה צריך ללחוץ על מקש כלשהו -
@משחזר-מידע אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:
כשעולה ההודעה ...press any key to boot from USB
אתה צריך ללחוץ על מקש כלשהו -
כעת מה לבחור, תקן את מחשבך, או התקן כעת?
להזכירכם, בהתחלה היה לי אנגלית...