WIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות
-
סליחה שאני מתערב למומחים אבל תדליק את דיסק ההתקנה תבחר מחיצה ותמחק אותה (לא לאתחל) ותנסה לי זה עבד
-
@A0533057932
@אלי-TZA אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:תנסה למחוק את המחיצה לגמרי (דרך ההתקנה או דרך התוכנה -לא משנה) להפעיל מחדש את המחשב עם ההתקנה של WIN7 וליצור שם מחיצה חדשה.
זה גם מה שאני עושה במקרים כאלה
-
@A0533057932 פתרון שלא עבד, עי' בכל האשכול לעיל.
-
@A0533057932 אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:
סליחה שאני מתערב למומחים אבל תדליק את דיסק ההתקנה תבחר מחיצה ותמחק אותה (לא לאתחל) ותנסה לי זה עבד
זה לא עוזר
-
@אלי-TZA אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:
@אלישי רופוס יודע להתקין טעינה מUEFI במידה ודיסק ההתקנה תומך בזה.
אי לכך, מה אתה מציע לעשות?
-
@אלישי כמובן אתה צודק אבל אני יתכן שהוא פספס ולא עשה בדיוק לפי ההוראות, ולכן אני מציע ל@הבוס-הגדול לנסות שוב לפי הוראות אלו:
תנסה למחוק את המחיצה לגמרי (דרך ההתקנה או דרך התוכנה -לא משנה) להפעיל מחדש את המחשב עם ההתקנה של WIN7 וליצור שם מחיצה חדשה.
האפשרות האחרת היא להכין מדריך איך להפוך עם התוכנה הנ"ל את הדיסק ל-GPT.
מישהו גם כתב כאן פעם מדריך להמרה ל-GPT ע"י שורת פקודה בדיסק ההתקנה עצמו. -
@אלישי כמובן אתה צודק אבל אני יתכן שהוא פספס ולא עשה בדיוק לפי ההוראות, ולכן אני מציע ל@הבוס-הגדול לנסות שוב לפי הוראות אלו:
תנסה למחוק את המחיצה לגמרי (דרך ההתקנה או דרך התוכנה -לא משנה) להפעיל מחדש את המחשב עם ההתקנה של WIN7 וליצור שם מחיצה חדשה.
האפשרות האחרת היא להכין מדריך איך להפוך עם התוכנה הנ"ל את הדיסק ל-GPT.
מישהו גם כתב כאן פעם מדריך להמרה ל-GPT ע"י שורת פקודה בדיסק ההתקנה עצמו.אם תכין מדריך זה יהיה מקסים (אפשר עם הסרטת מסך).
תוכל לתת לי הפניה לשורת הפקודה הנ"ל?
תודה רבה -
@הבוס-הגדול ניסית את האפשרות הראשונה?
זה הכי קל:
להעלות את דיסק ההתקנה, למחוק את כל המחיצות בדיסק, לכבות ולהפעיל את המחשב וליצור מחיצה חדשה בתוכנת ההתקנה. כך תרוויח (בד"כ) גם יצירה אוטו' של מחיצת שחזור-ריקובורי.@A0533057932 לכאורה זה ההגדרות כרגע אחרת לא היה אמור להיות בעיה עם MBR.
-
@הבוס-הגדול ניסית את האפשרות הראשונה?
זה פשוט הכי קל:
להעלות את דיסק ההתקנה, למחוק את כל המחיצות בדיסק, לכבות ולהפעיל את המחשב וליצור מחיצה חדשה בתוכנת ההתקנה. כך תרוויח (בד"כ) גם יצירה אוטו' של מחיצת שחזור-ריקובורי.@A0533057932 לכאורה זה ההגדרות כרגע אחרת לא היה אמור להיות בעיה עם MBR.
כן, מחקתי את המחיצה היחידה שהיתה שם, התקנתי מחיצה חדשה, וזה לא עזר.
יתכן שמחיקה דרך התוכנה כן תעזור? -
@הבוס-הגדול תיכנס להגדרות הביוס ותשנה את מערכת הניהול ל-legacy אולי משם תבוא הישועה (הגם שהיית מקודם גם על ווינדוס 7 וע"כ לא נראה לי שזה לא מופעל עד עכשיו או משהו כזה)
-
יצאתי מבולבל את האופציות הבאות עשית?
התמונות לא לפי הסדר אני מקווה שלמרות זאת זה מובן -
כן, ולא עזר
אין מילים על העזרה! -
@הבוס-הגדול ולאחר המחיקה הדלקת מחדש את מערכת ההפעלה?
-
@A0533057932 אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:
@הבוס-הגדול ולאחר המחיקה הדלקת מחדש את מערכת ההפעלה?
כן
-
@הבוס-הגדול את האופציה הזאת ניסית?
-
@אלישי אמר בWIN7 לא עולה אחרי מחיקת קבצי שפה בטעות:
@הבוס-הגדול תיכנס להגדרות הביוס ותשנה את מערכת הניהול ל-legacy אולי משם תבוא הישועה (הגם שהיית מקודם גם על ווינדוס 7 וע"כ לא נראה לי שזה לא מופעל עד עכשיו או משהו כזה)
כוונתך להכנס למסך הזה?
היכן לשנות שם?
(מעכשיו התמונות שלי יהיו ברורות, המצלמה חזרה אליי...)
-
וכאן קצת יותר קרוב: