אחת ולתמיד- איזה פלאפון כשר מומלץ!
-
@לחיל-אומר ומה לגבי פיליפס ?
לאחרונה ראיתי שהרבה משווקים אותואני יכול להמליץ על מכשיר אידיאלי ממש ! (אצלי, קניתי חדש כי קניתי אותו לפני שנתים, אבל יש גם מחודשים טובים)
סמסונג יאנג,מעלות: יומן שיחות מאד נוח, אנשי קשר עם חיפוש לפי שם משפחה ולפי שם פרטי, שמע חזק + תוספת שמע, מכשיר חכם עם אופציות רבות ומועילות, סוללה ארוכה יחסית (לא כשהבלוט'וס מופעל, שאז לוקח יותר) מסך מגע מהיר, חזק (שרד כמה נפילות בלי מגן, אמנם לא מגובה רב, מקסימום גובה שולחן)
חסרונות: נראות כמו אייפון (קטן), מסך מגע (למי שזה חיסרון בשבילו) (במכשיר שלי) אין לוח שנה עברי (כלומר נגמר) ואין הקלטת שיחות. מחיר (באזור 500) מחודש
שאין מכשיר חדש במחיר סביר
במכשירים המחודשים - יש סוגים טובים ויש פחות. שם נתן להשיג עם לוח שנה עברי מורחב וזמני הלכה, צילצולים שלא היו במכשירים הקודמים. הקלטת שיחות, הוספת תזכירים אישים
זה מכשיר כשר ממש ! לא אופציה של מצלמה רדיו מייל וכו' -
אני מאוד ממליץ על נוקיה 208
יש לי את זה כבר הרבה שנים!מעלות:
מקשים נוחים, מסך גדול וברור, ממשק ידידותי ביותר,
אני נמצא ברמי לוי - ובכל זאת הקליטה די בסדר
השמע ג"כ מצוייןחסרונות:
אין רשימת דחיהנ.ב. שימו לב - בכל הפלאפונים שאתם משתמשים ולפעמים קורה שאתם פתאום לא שומעים בו טוב או לא שומעים אתכם, - אין צורך 'להחליף' את האוזניה או הדיבורית, אלא לפעמים מספיק 'להבריש' את האוזניה או הפומית
בהצלחה -
@לחיל-אומר @upsilon01
ברור שכל הטלפונים סובלים מבאגים
אבל ברגע שיהיה ברור מה החסרונות,
אוכל לדעת וגם אחרים
עם אלו חסרונות בנתונים שלנו נוכל לחיות בשלום.ידוע גם שהרבה ממליצים בחום על הנוקיה, וכן על היאנג
אבל אם בכלל ניתן להשיג אותם
זה במחירים מוגזמים או מחודשים שזה סוג של הימור.אשמח לשמוע על כל השאר חוץ מנוקיה,
כמו כן מכיוון שהפלאפונים האלו בהתחלה מתפקדים מקסים, אבל אחרי חצי שנה שנה מתחילים לגלות את כל ההפתעות, אשמח לתגובות מכאלה שיש להן את המכשיר שנה לפחות.ותודה לכל מי שטרח והגיב עד כה
-
@מעמד אמר באחת ולתמיד- איזה פלאפון כשר מומלץ!:
סמסונג יאנג,
יש לי את זה גם, סיקור מדויק. אבל חיפשתי הרבה זמן מחודש במצב נורמלי ולא מצאתי, לא נראה לי שאפשר להשיג.
208
שכחת להוסיף חיסרון של בטריה - מאד קצרה, וכמו"כ הרבה מרוצים ממנו אבל יש לו בעיה קטנה שהשמע בצד השני לא כל כך טוב (גם אין להשיג אותו חדש אז זה לא כ"כ רלוונטי).
-
@לחיל-אומר אמר באחת ולתמיד- איזה פלאפון כשר מומלץ!:
נוקיה 3310:
מעלות: איכות שמיעה, ממשק מאד נוח, מהיר, חזק. חסרונות: מחיר, בטריה קצרה יחסית, יומן שיחות של נוקיה (לא כזה נוח).אתה מדבר על הנוקיה 3G שהבטריה שלו אמורה להחזיק (ציטוט מכאן וכאן)
זמן דיבור 6.5 שעות
זמן המתנה עד 27 ימים(BATTERY Removable Li-Ion 1200 mAh battery
Stand-by Up to 744 h
Talk time Up to 22 h)?
-
@302 עוד מידע על פלאפון
פירסט פון W8(באדיבות @חיבור באשכול הזה)
מעלות: קליטה מצוינת,איכות המכשיר ברמה גבוהה, מקשים חזקים, עוצמת שמע חזקה מאוד, סוללה חזקה ביותר שיכולה להחזיק כמה ימים ללא הטענה גם בשימוש בדור 3, מסך גדול ומבחר של צלצולים יפים. חסרונות: יש למכשיר את הבעיה הזו של המעבד (כמו מכשירים נוקיה 3310, אפטק, בלו, יוקום ועוד) שעלול לעשות בעיות בעיקר בחברות שתומכות רק בדור 3.
-
@אלישי איך האיכות שמיעה שלו?
בפירסט פון? מעולה ביותר. במקומות שקטים צריך להחליש את עומצת השמע כי במצב מקסימום זה חצי רמקול...
-
יש לי את זה גם, סיקור מדויק. אבל חיפשתי הרבה זמן מחודש במצב נורמלי ולא מצאתי, לא נראה לי שאפשר להשיג.
אפשר
אני מכיר סוכן (חבר שלי) שהוא מוכר את המכשיר הזה מחודש והוא אמר לי שעד היום לא באו אליו אם תלונות.
ולא רק זה אלא שני נשים אמרו לו תודה שמכרת לנו אותו, וגם לאשתו יש את המכשיר הזה והוא לא ראה בו בעיות כל שהם. ויש בו תוספות על המכשיר המקורי שמכרו פעם. -
אבל יש גם מחודשים טובים
אני מחזיק יאנג מחודש קרוב לשנתיים, ללא צורך בשום תיקון, ומרוצה עד הגג.
סוללה ארוכה יחסית (לא כשהבלוט'וס מופעל, שאז לוקח יותר)
מומלץ לא להטעין כל הלילה, זה שורף את הבטריה.
ובאופן כללי, לא הייתי אומר שהבטריה זה הצד החזק של המכשיר הזה.@מעמד אמר באחת ולתמיד- איזה פלאפון כשר מומלץ!:
מסך מגע (למי שזה חיסרון בשבילו)
דעה אישית: רוב האנשים מתרגלים לזה.
-
@אחד-מאנ-ש אמר באחת ולתמיד- איזה פלאפון כשר מומלץ!:
דעה אישית: רוב האנשים מתרגלים לזה.
נכון
ויש כאלה שלא אוהבים את זה,
לכן כתבתילמי שזה חיסרון בשבילו
-