מתי כבר לא ישגעו לנו את השכל הקווי הנייעס
-
@WWW אמר במתי כבר לא ישגעו לנו את השכל הקווי הנייעס:
@Sofer אמר במתי כבר לא ישגעו לנו את השכל הקווי הנייעס:
והיום צריך לחסום מאות קווים ביום.
הלוואי...
צ"ל במקום מאות קווים מאות מספרים, כי לכל קו יש מאות מספרים אישים.
-
אני לא רוצה להראות מידי מאשים, אבל @סטטיק, הצטרפת לפני 5 ימים ומאז כמעט רק הודעות נגד ימות המשיח והקווים (יש לומר די תוקפניות), זה לא נראה קצת מוזר בהתחשב בעובדה שוועדת הרבנים עושה כל מאמץ עכשיו לשמור על תדמיתה הציבורית?
(כמובן בלי קשר לדיון האם החסימות מוצדקות או לא) -
חברים חבל על הבלאגן, נראה לי שכולנו מסכימים שהמצב הנוכחי הוא לא נורמלי וצריך שתקום ועדה שתסדר את זה שיהיו כללים ברורים לקווים שיאושרו, ושלא יחסמו טווחים בלי לבדוק או שיחסמו אבל שיפעילו שירות מענה נורמלי למי שירצה לאשר את הקו שלו.
ודוגמה קטנה למצב האבסורדי כיום. רבנים ביקשו ממני לפתוח קו שיעזור להילחם בתופעת הסמרטפונים שכל אחד מורה לעצמו היתר להחזיק, ולא עבר קצת זמן והקו הושבת לחצי שנה עקב חסימה, וניסיתי את כל הדרכים לתקשר עם הועדה ואין מענה.
ברור שיש הרבה דברים טובים שיכולים להיות עם הקווים האלו רק צריך לדעת להתמודד עם הזבל ולא חושב שזה כ"כ קשה (כמו שכתבו פה על ההשוואה לאינטרנט) עם קצת רצון של אנשים אכפתיים ושירצו בטובתנו.
ולכן מי שחושב שיש לו איך לעזור בזה מוזמן, והשאר יתפללו שהעניינים יסודר בקרוב. -
@סטטיק אמר במתי כבר לא ישגעו לנו את השכל הקווי הנייעס:
@Sofer אתה צודק במאה אחוז אתה יודע כמה בחורים נמכרים לקווי הנייעס המושחתים זה לא ייאומן
@Sofer לא בגלל שהם קיבלו צינתוקים, צאו מזה...
יש יותר בחורים מכורים לרדיו מקווי נייעס...
- הבעיה זה לא רק הצינתוקים.
- ברדיו עבר זמנו בוטל קרבנו, באם לא הקשבת לתוכנית באותה שעת שידור, אין יותר. בטלפון יש שידור חוזר וניתן להשלים.
-
@Shmuel754 אמר במתי כבר לא ישגעו לנו את השכל הקווי הנייעס:
ברדיו עבר זמנו בוטל קרבנו, באם לא הקשבת לתוכנית באותה שעת שידור, אין יותר. בטלפון יש שידור חוזר וניתן להשלים.
נו, טענה חלשה...
-
@Shmuel754 אמר במתי כבר לא ישגעו לנו את השכל הקווי הנייעס:
ברדיו עבר זמנו בוטל קרבנו, באם לא הקשבת לתוכנית באותה שעת שידור, אין יותר. בטלפון יש שידור חוזר וניתן להשלים.
נו, טענה חלשה...
רק תשים לב שכל הערוצים החילונים מוכרים מכשירים VOD - Video On Demand בגלל שניתן לתזמן שידורים ולהוריד ולצפות את זה בזמן אחר מהשידור.
-
@aiib אני לא יעשה את זה
אחרים יעשו את העבודה השחורה הזאתי
ואני רגוע אני יכול לשבת על הכיסא וגם אתה יכול לשבת על הכיסא כי אנחנו נפוצה בעשרות אלפי שקלים אל תידאג אל תחשוב על הכסף ועל הפרנסה כי תקבל פיצויים מקווי הנייעס המושחתים הפשיסטים הנאיבים החוליגנים