מתי כבר לא ישגעו לנו את השכל הקווי הנייעס
-
@aiib זה לא חוסם את האפשרות להתקשר, אלא מוגדר מראש ברשימת דחיה.
אני מעולם לא קיבלתי צינתוק ממספר שמתחיל ב 0796.
אצלי ברשימת הדחיה שמתי את כל המספרים שמתחילים ב 0795 ו 0799, וב"ה לא יצא לי להתעצבן על חברת 'ימות'.
היחידים שמשגעים אותי כיום זה קווי ההתרמות למיניהם, וביחוד אלה שנותנים לך לומר 'הלו' 'הלו' 'הלו', ואז אתה שומע את ה'שלום' של התקליט התורן. -
@WWW אמר במתי כבר לא ישגעו לנו את השכל הקווי הנייעס:
@Sofer אמר במתי כבר לא ישגעו לנו את השכל הקווי הנייעס:
@WWW לצערי אני מכיר כמה בחורים ואברכים שמכורים לקווי נייעס, וימים שלימים במקום ללמוד או לעבוד הם שומעים ושומעים ושומעים.
אם קצת רצון טוב, היו ימות המשיח יכולים להפסיק לשדר נייעס ורדיו, והיו מגיעים עם הסכם עם ועדת הרבנים, והכל על מקומו יבא בשלום.בא נתמקד בבחורים האלה.
מה יקרה לדעתך אם ועדת העסקנים תצליח לחסום את כ-ל קווי הנייעס?
הבחורים האלה יתפסו את הסטנדר ויתחילו ללמוד בהתלהבות? אההה?או שפשוט מאד ייקחו את האוזניות, יכניסו אותו לחור בנגן, וילחצו על XXX ?
תהיה אמיתי!
אני ממש לא מדבר על אברכים כאלו, אלא על אברכים שהיו עושים דבר עם היום שלהם, או לומדים או עובדים, אלא מה לעשות נכנס להם צינתוקים, וזה מושך, וזה ממכר, וככה בלי שירצו משכו אותם בכוח לזבל.
כיום יש לי חבר בכולל, למדן, שבכל הזדמנות מכניס את האזניות לאוזן, ולא, זה לא מחובר לפלאפון, אלא לנגן קטנטן...
כאמור הנגן לא מצנתק ולא מביא לך בעצמו דברים לא טובים, אתה צריך למלאות אותו, ויהודים רוצים להיות טוב, והם לא ילכו בכוונה תחילה לשים שם דברי לא טובים, אבל כשהג'ורה נכנס בכוח, אין קשה לומר לו לא.
-
@Sofer אתה יודע טוב טוב מי האשם לכל הצינתוקים- הלא הם הועדה עצמה...
לפני שהתחיל החסימות, היו מדבקות ברחוב עם מספרי טלפון, וזהו כאן זה נגמר.אני מאמין שימות המשיח היו מסכימים בחפץ לב, להסכם שיפסיקו לחסום קווים ללא בדיקה, ומנגד הם היו מפסיקים עם הצינתוקים...
-
אלא מה לעשות נכנס להם צינתוקים, וזה מושך, וזה ממכר
כתבתי למעלה, יש פסיכולוגים שמטפלים בזה.
תושיה: 0732003333. [בתקווה שלא חסמו את המספר הזה].
ניסיון רב בכל מה שקשור להתמכרויות, עישון /אכילה אובססיבית/ כסיסת ציפורניים/ כפייתיות/ וגם... התמכרות לקווי נייע'ס.
מה כל זה קשור ל'ועדת הרבנים לענייני תקשורת'? -
@Sofer אתה יודע טוב טוב מי האשם לכל הצינתוקים- הלא הם הועדה עצמה...
לפני שהתחיל החסימות, היו מדבקות ברחוב עם מספרי טלפון, וזהו כאן זה נגמר.אבל, כל מי שהיה עוזר לשדרן בקו, היה פורש ומקים קו חדש ועושה צינתוקים.
כל מפעיל שירות חימני חדש, מצתנק.
אין לדבר סוף.
-
@Sofer זה לא אמור להיות סתירה. גם להילחם בוועדת הרבנים על החסימות הבלתי מוצדקות וגם להילחם בימות המשיח שלא יהיו צינתוקים [הבנתי שבאמצע להעביר חוק בנושא שיהיה מאגר שבו יוכלו להירשם למניעת צינותקים ומי שלא יכבד את המאגר ישלם קנס של 40,000 ש"ח לפעם]
-
@חיים12 אמר במתי כבר לא ישגעו לנו את השכל הקווי הנייעס:
כולם היו מסכימים להסכם הנ"ל.
מסיבה פשוטה, ברגע שכולם יודעים את המספר של קו הנייעס, אין להם אינטרס לצנתק.
הם גם יודעים שזה מעצבן אנשים.תתקשר לימות המשיח שלוחה 6 ותבין.
-
@כוכב-שמח אמר במתי כבר לא ישגעו לנו את השכל הקווי הנייעס:
@חיים12 אתה מתעלם מהטענה המרכזית. איך התמכרות של אברכים ובחורים יקרים וצדיקים, קשורה לוועדת הרבנים?
זה גוף שאחראי על כשרות הטלפון, ההתמכרות זה כבר תוצאה, הבעיה היא גם השיחה הראשונה שהילד שלך בגיל 11-15 מתקשר, וכהורה לא היית רוצה שיתקשר לתוכן הנל.
-
כולם היו מסכימים להסכם הנ"ל.
מסיבה פשוטה, ברגע שכולם יודעים את המספר של קו הנייעס, אין להם אינטרס לצנתק.
הם גם יודעים שזה מעצבן אנשים.תתקשר לימות המשיח שלוחה 6 ותבין.
ומה עם שירותים חדשים? איזה שירות טלפוני חדש לא מצתנק במקום לפרסם מודעות?
-
ומה עם שירותים חדשים? איזה שירות טלפוני חדש לא מצתנק במקום לפרסם מודעות?
ברגע שזה ייגמר, לא יעיזו לצנתק.
תנסה להזכר מה היה לפני כמה שנים, לפני עידן הצינתוקים.(בלי הרשמה כמובן).
גם בעידן מספרי תוכן של ימות המשיח בנייד כשר 050-41 היו צינתוקים.
-
@כוכב-שמח אמר במתי כבר לא ישגעו לנו את השכל הקווי הנייעס:
@חיים12 אתה מתעלם מהטענה המרכזית. איך התמכרות של אברכים ובחורים יקרים וצדיקים, קשורה לוועדת הרבנים?
בקצרה: כי זה בדיוק ייעודו של וועדת הרבנים, ובדיוק לשם כך הואהוקם ע"י גדולי ישראל.
ובאריכות: ועדת הרבנים לענייני תקשורת הוקמה ע"י גדולי ישראל בכדי למנוע מאתנו להתחבר בכל אופן שהוא לתוכן פסול, ובתוכם חסימת קווי תוכן.
בעבר קווי תוכן היו בעיקר קווים חילוניים, ועוד קצת קווי נייעס. ואת זה חסמו בוועדת הרבנים.
לאחר רפורמת כחלון ששיחות טלפון הפכו לדבר זול, התחילו מפעילים חרדיים לתגבר את שידורי הקווי נייעס, שעם הזמן הפכו להיות לשידורי רדיו וערוצי טלוויזיה.
ע"כ אני לא רואה הבדל בין מטרת גדולי ישראל בהקמת ועדת הרבנים לחסום קווי תוכן, למצב היום. אלא שבעבר היה מספיק לחסום פעם ב... איזה מספר חדש או קו חדש, והיום צריך לחסום מאות קווים ביום. -
והיום צריך לחסום מאות קווים ביום.
הלוואי...
צ"ל במקום מאות קווים מאות מספרים, כי לכל קו יש מאות מספרים אישים.
-
אני לא רוצה להראות מידי מאשים, אבל @סטטיק, הצטרפת לפני 5 ימים ומאז כמעט רק הודעות נגד ימות המשיח והקווים (יש לומר די תוקפניות), זה לא נראה קצת מוזר בהתחשב בעובדה שוועדת הרבנים עושה כל מאמץ עכשיו לשמור על תדמיתה הציבורית?
(כמובן בלי קשר לדיון האם החסימות מוצדקות או לא)