כמה עולה להזיז מזגן?
-
@zvi השאלה אם צריך בכלל צנרת נוספת כי אני רוצה להזיז את המזגן מצד לצד כלומר מראש אחד לשני.
יש חיבורים ב2 צדדי המזגן לא? כי אז אני משאיר את הצינורות באותו מקום ופשוט מחבר אותם בצד השני
אני צודק?
השאלה היא כמה טכנאי ייקח על כזה דבר.
אני מפחד לעשות כזה דבר לבד כי אני מאמין שיברח לי כל הגז אם אני יעשה עצמאית... -
@ארי63 אמר בכמה עולה להזיז מזגן?:
- טכנאי לוקח על דבר כזה כמעט כמו התקנה
מעניין מה שאתה אומר הרי אין כאן התקנה חיצונית בכלל ואין כאן הכנה ועלות של הצינורות
- אין שתי חיבורים זה חיבור 1 שזז מצד לצד.אתה לא יכול להתעסק עם זה בלי להזיז פיזית את כל הצינור ואם הוא בתוך הקיר זה יותר מסובך.
אשמח להסבר קצת יותר כי להבנתי [אולי המוטעת..] החיבור יכול לזוז ל2 הצדדים [גם אתה לכאורה אמרת כך] וא"כ מה הבעיה עם הצנרת? היא יכולה להישאר בקיר ורק להזיז את המזגן עצמו ואת החיבור ולחבר בצד השני. לא?!
במה הטעות שלי? -
@aiib אמר בכמה עולה להזיז מזגן?:
מעניין מה שאתה אומר הרי אין כאן התקנה חיצונית בכלל ואין כאן הכנה ועלות של הצינורות
צודק אבל מה לעשות שטכנאי לא בא בפחות מ400 שח לא שווה לו
אם החור בדיוק מאחורי המזגן אז זה יהיה יותר קל .אבללא חושב שכדאי לך להתעסק עם זה אם אף פעם לא התקנת לבד. -
יש טכנאים שמוציאים את הצנרת ישר מהקיר ועושים חיבורים בחוץ-או שזה יוצא באמצע הקיר ומה שזה אומר שאין לך בכלל צנרת פנויה(אולי יש ליד המנוע אבל בד"כ לא)אם הוא הוציא את החיבורים לצד המזגן ואז נכנס לקיר עם הצנרת שהוא הוסיף אז אולי יש מקום למשחק(מקווה שאני ברור..)