בהדפסה מהדפדפן ל-PDF רואים את הכתובות שבקישורים במקום רק את הקישורים
-
@עימוד-עילית אמר בבהדפסה מהדפדפן ל-PDF רואים את הכתובות שבקישורים במקום רק את הקישורים:
יש דרך טובה יותר להדפיס דף אינטרנט ל-PDF?
דחוף לך שיוכלו להעתיק את המלל?
כמו תמונה זה טוב?זה תוסף טוב לצילום מסך של כל העמוד בכרום.
אפשר להוריד כpdf -
@עימוד-עילית אמר בבהדפסה מהדפדפן ל-PDF רואים את הכתובות שבקישורים במקום רק את הקישורים:
באקרובט פרו.
קובץ > יצירה > PDF מעמוד אינטרנט. או יותר קצר - Ctrl+Shift+O.
(יש לי את הגירסה האחרונה בעברית עם הפריצה). -
@בערל אמר בבהדפסה מהדפדפן ל-PDF רואים את הכתובות שבקישורים במקום רק את הקישורים:
זה תוסף טוב לצילום מסך של כל העמוד בכרום.
אפשר להוריד כpdfתודה ! זה מצוין !
-
@כוכב-שמח אמר בבהדפסה מהדפדפן ל-PDF רואים את הכתובות שבקישורים במקום רק את הקישורים:
באקרובט פרו.
קובץ > יצירה > PDF מעמוד אינטרנט. או יותר קצר - Ctrl+Shift+O.
(יש לי את הגירסה האחרונה בעברית עם הפריצה).אשמח לקבל קישור למייל. תודה רבה מראש!
-
@בערל אמר בבהדפסה מהדפדפן ל-PDF רואים את הכתובות שבקישורים במקום רק את הקישורים:
@כוכב-שמח אמר בבהדפסה מהדפדפן ל-PDF רואים את הכתובות שבקישורים במקום רק את הקישורים:
(יש לי את הגירסה האחרונה בעברית עם הפריצה).
רציני?
אשמח מאוד...!
הבנתי שיש עברית רק עד גירסה 10 ...לא הגירסה האחרונה שיצאה, אלא הגירסה האחרונה שיצאה בעברית.
-
(יש לי את הגירסה האחרונה בעברית עם הפריצה).
רציני?
אשמח מאוד...!
הבנתי שיש עברית רק עד גירסה 10 ...לא הגירסה האחרונה שיצאה, אלא הגירסה האחרונה שיצאה בעברית.
איזו גירסה זה?
-
-
@עימוד-עילית Acrobat 10.0
-
לא הגירסה האחרונה שיצאה, אלא הגירסה האחרונה שיצאה בעברית.
סליחה...
פשוט שמתי את הפיסוק במקום הלא מתאים, קראתי ככה:
(יש לי את הגירסה האחרונה, בעברית עם הפריצה).
במקום ככה:
(יש לי את הגירסה האחרונה בעברית, עם הפריצה).
-
@עימוד-עילית Acrobat 10.0
זה יש לי. תודה רבה!