החזרת בלוטוס לנוקיה
-
@A0533057932 נכון, רק ב C2 זה אמור לעבוד.
-
לכאורה יש דרך מאוד פשוטה איך להדליק [עם מצב גלוי תמיד] או לכבות את הבלוטות - גם במכשירים הכי כשרים[אלו שבעליהם הצליחו להוציא את הדבק שחוסם את כניסת הכרטיס].
פשוט מאוד, צריך שמישהו מבין יושבי הפורום יעשה גיבוי [בתפריט סינכרון וגיבוי] - במכשיר תואם כשר, הגיבוי ייעשה גם להגדרות וגם ליישומים ומשחקים, ולעשות את זה בשני המצבים של תפריט הבלוטות - הן כבוי והן הגלוי תמיד. יעלה את קובץ הNBF שנוצר לפורום, ומכאן השאר יעשה כל אחד במכשיר שלו שחזור דרך הקובץ הזה.
מקוה שהסברתי את עצמי טוב, עכ"פ מי שמונח בזה יבין מיד מה אני מתכוין... -
-
@שרגה-קליין באחד לאחר ההפעלה הבלוטוס מכובה
ובשני הוא דלוק וניתן לאיתור על ידי מכשירים אחרים -
@upsilon01 אמר בהחזרת בלוטוס לנוקיה:
לפי הבעיה אני מתאר לעצמי שזה טלפון כשר (לפחות הגרסה)
מה שקרה זה שנמחק ה jar של הבלוטוס של הכשר
לכן זה לא מופיע יותר בתפריט\מסך הבית
הפתרון הוא לחבר למחשב עם בלוטוס ו MobiMb ולעתיק את
Bluetooth.jar Bluetooth.jadלתיקייה java
ולעשות שינוי קטן(אפילו רווח) ב menuesettings.xml
כדי שיטען מחדש
ואז הבלוטוס יחזור לתפריט\מסך הביתאשמח לדעת היכן בדיוק צריך להכניס את הקבצים
-
@WWW אמר בהחזרת בלוטוס לנוקיה:
@מוגן לא כ"כ משנה בא' משתי התיקיות.
צריך לפתוח את היישום אח"כ.מה הכונה לפתוח את היישום?, איך אני מגיע אליו הוא לא נשלח למכשיר או מגיע לקבצים שהתקבלו, אני הכנסתי לאחד משני התקיות, ושיניתי את קובץ התפריט ובאמת זה הופיע לי בפלאפון אך מיד לאחר שנפתח הקובץ נכתב 'שגיאה' והישום נסגר...
-
@יהודי-יקר אמר בהחזרת בלוטוס לנוקיה:
- האם יש אפשרות להשתמש באוזניית בלוטוס במכשיר נוקיה 208?
איזה אוזנייה והאם נדרשת פעולה כל שהיא מלבד חיבור רגיל. - אמרו לי בחנות שיש אפשרות להחליף גרסה לנוקיה 208 וע"י כך יתחברו לי כמעט כל הבלוטוסים.
סליחה על הבורות איך עושים את זה?
[יתכן והוסבר כבר למעלה רק אני לא הבנתי - האם יש אפשרות להשתמש באוזניית בלוטוס במכשיר נוקיה 208?
-
@אלי-TZA אמר בהחזרת בלוטוס לנוקיה:
- אוזניות של חברת פלנטרוניקס עובדות עם נוקיה 208 ללא תקלות וללא צורך בשום דבר מלבד חיבור רגיל.
- הם פותחים את תפריט הבלוטוס הרגיל של המכשיר ואז כל הבלוטוסים מתחברים.
סליחה בהודעה הקודמת התכונתי לצטט את זה