אופיס 365 אוף ליין
-
תגובה: שוליים 0 בתיבת טקסט בוורד
הוזכר שם שהצורך באינטרנט הנוא רק בהפעלה ואילו אצלי (365 של משרד החינוך למורים) הוא דורש כל חודש להתחבר
מה לא טוב בהתקנה שלי? -
@A0533057932 נראה לי שענית את התשובה. של משרד החינוך באמת דורש חיבור פעם ב30 יום. ייתכן שהרגיל לא מצריך זאת
-
39 יום הוא יכול לעבוד
עיין כאן https://support.office.com/he-il/article/מה-ההבדל-בין-office-365-ל-office-2019-ed447ebf-6060-46f9-9e90-a239bd27eb96
בשאלה
האם נדרש חיבור לאינטרנט כדי להשתמש ב- Office 365? -
@אלי-TZA אמר באופיס 365 אוף ליין:
ומידי פעם הוא עושה בעיות עד לחיבור לרשת
לפי מה שנראה מהקישור ש- @יעקב-ישראל הביא ששם נאמר:
האם נדרש חיבור לאינטרנט כדי להשתמש ב- Office 365?
אינך חייב להיות מחובר לאינטרנט כדי להשתמש ב- Office לאחר ההתקנה וההפעלה שלו במכשירים שלך. עם זאת, תצטרך תחילה גישה לאינטרנט כדי להתקין ולהפעיל את Office, כדי להתקין עדכונים וכדי לנהל את החיובים שלך. גישה לאינטרנט גם נדרשת כדי לגשת למסמכים המאוחסנים ב- OneDrive, אלא אם תתקין את יישום שולחן העבודה של OneDrive. עם זאת, לאחר ההתקנה של יישומי Office (כגון Word, PowerPoint ו- Excel), תוכל להשתמש בהם במצב לא מקוון.
עליך להתחבר לאינטרנט בקביעות כדי לוודא שגירסת Office שלך מעודכנת וכדי ליהנות משדרוגים אוטומטיים. אם לא תתחבר לאינטרנט לפחות פעם אחת מדי 39 יום, היישומים שלך יעברו למצב של פונקציונליות מופחתת, וייתכן שתראה שגיאה של מוצר ללא רשיון. כדי להפעיל מחדש את יישומי Office, פשוט התחבר מחדש לאינטרנט והיכנס ל- Office 365. למד כיצד להיכנס.
לפי זה נראה שהבעיה שהוא עושה בעיות הוא פשוט במשימות המתוזמנת ואם תבטל אותו, למשל ע"י ccleaner הוא לא יקפיץ לך הודעות.
-
@A0533057932 הכל בסדר?!
רק א) ציין לי את הסימן בשו"ע שאסור להגיב על חשבון (אגב, לא חשבון אולי נושא או שרשור) ישן...
ב) האם אתה חבר בפורום הזה?! הייתי ממליץ לשמור על ההגינות ולציין כמה פעמים "פרצת תוכנות"... -
@ביוס אמר באופיס 365 אוף ליין:
רק א) ציין לי את הסימן בשו"ע שאסור להגיב על חשבון (אגב, לא חשבון אולי נושא או שרשור) ישן...
@dovid (המנהל של הפורום) אמר בחוקי הפורום חוק מספר 6 :
6.הקפצה: במידה והפעילות האחרונה באשכול היא ישנה (בת יותר מחודש), אין להגיב באותו אשכול ללא סיבה של ממש (אחרת יש לפתוח אשכול חדש בו אפשר לציין שזה קשור לנושא הישן הקיים).