צריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות
-
@yits אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
@WWW אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
וכמובן להתקין עליו אסטריסק, וצריך גם לתכנת את המערכת IVR.
אם מדובר במישהו מתחיל אז כדאי הפצה של Free PBX כמו elastix.
היום כבר יותר קל להתקין גם על אובונטו רגיל.
כשכתבתי שצריך לתכנת, התכוונתי, לזה שהוא רוצה השמעת שיעורים ותפריטים. -
@nigun אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
@פרסומון אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
לקנות קווים בחברות תקשורת בארץ (012 וכדו').
אתה יודע כמה עולה כל קו כשקונים בשביל מרכזיה?
יש חברות שעולה פר מספר, וש חברות פר טראנק,
אבל נראה לי שבגדול הם לא יעשו הסכם על איזה קו אחד.והאם אני חייב לקנות מהם טראנק?
רק מה?
-
גם אני קופץ על הנושא. יש לי קו בפיתוח בימות, ואני מעוניין שהמספר יהיה שלי, האם ניתן לנייד מספר רגיל שלי [שאפתח לצורך הנושא] לא לימות אלא רק יפנה לימות, ולא אצטרך לשלם עליו שום תשלום [חודשי / הפניית שיחה], ואוכל לנייד אותו כשארצה לחברה אחרת? ראיתי כאן כל הזמן שמדברים על 1599, השאלה אם אותו דבר במספר רגיל, ואיך עושים את זה?
-
אז מה הפירוש שאתה מנייד אותו? אתה לא מנייד אלא עושה עקוב אחרי למספר של ימות, ואתה תשלם על כל דקת שיחה של הפניה מהקו הנ"ל לבזק.
-
@הבוס-הגדול אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
אז מה הפירוש שאתה מנייד אותו? אתה לא מנייד אלא עושה עקוב אחרי למספר של ימות, ואתה תשלם על כל דקת שיחה של הפניה מהקו הנ"ל לבזק.
אם הבנתי נכון מה שנאמר כאן, זה נשמע שניתן לנייד את המספר להוט [אם המספר שלי בימות שייך להוט], ולבקש מהוט שיפנו את השיחה לימות [בתוך הרשת שלהם] וכך ההפניה תהיה ללא עלות. השאלה אם הבנתי נכון [או שזה רק ב1599] ואיך עושים את זה?
-
@חבר אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
@הבוס-הגדול אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
אם הבנתי נכון מה שנאמר כאן, זה נשמע שניתן לנייד את המספר להוט [אם המספר שלי בימות שייך להוט], ולבקש מהוט שיפנו את השיחה לימות [בתוך הרשת שלהם] וכך ההפניה תהיה ללא עלות. השאלה אם הבנתי נכון [או שזה רק ב1599] ואיך עושים את זה?
כמדומני שזה לא שייך, אבל נראה מה יאמרו החברים...
-
הרעיון של 1599 הוא
לכל מספרים מסוג 1700/1800/1599/כוכביות החיוג מפנה למספר אחר שנקרא מספר צל, לכן באם יש לך קו מסוג זה ההפניה בתוך הרשת היא ללא עלות. לכן באם יש לך מספר של ימות בהוט וגם 1599 בהוט ניתן להגדיר את ה1599 שיופנה למספר בימות ללא עלות.יתכן שימות יכולים לדעת שמדובר בהפניה זה תלוי ברשת ובמתגים.
-
@nigun אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
@חבר
למה שימות ישחררו את הקו?
אלא אם כן לפני זה זה היה שלך וניידת אותו לימות (וחתמת שהוא ישאר אצלם )
אולי הם יוותרו (אני אישית לא הייתי משחרר במקומם כל כך מהר)אני מדבר על קו חדש שאנייד עכשיו מבזק, לא על מספר שנמצא אצלם, שיפנה למספר שיש לי אצלם.
-
בדקתי קצת
-
אז אולי הכוונה כאן היתה לנייד רק את מספר הצל?
אם כן, יש עדיין עלות על ה-1599 לחברת בזק.
-
@chagold ברגע שמספר הצל יהיה אצל ספק מפ"א אחר, תחוייב על כל הפנייה.
מעניין לבדוק מה עם קווי 1700, כי ראינו שישנם קווי תוכן המופעלים תחת 1700, ובהגדרה של 1700 זה חיוב מפוצל שהמחייג משלם את השלוש דקות הראשונות וההמשך משלם בעל הקו, ואם יש קווי תוכן ב1700 כנראה שישנם הסדרים נוספים אצל הספקים.
-
@chagold אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
למיטב ידיעתי כן אפשר לנייד 1599 (יכול להיות שאותה חברה ספציפית לא מניידית מהשיקולים שלה)
-
@chagold אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
@חיבור
קופץ על נושא האשכול, כי יש לי משהו דומה כרגע.לא הבנתי, האם ניתן לנייד לימות את ה1599 ולא לשלם לבזק ע"ז יותר?
ואם כדאי יותר לנייד רק מספר צל?
תודה.אני ניידתי מספר 1599 של בזק לימות, בלי מספר הצל. ימות נתנו מספר צל משלהם והצמידו אליו את ה1599
לגבי בעלות - הוכחתי להם שהקו 1599 היה פעיל כמה שנים ופורסם בעיתונות וכו' והם הסכימו שלא אחתום על וויתור בעלות ובמידה וארצה בעתיד לעזוב אותם הם לא יחסמו ניוד -
@חיבור אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
לגבי בעלות - הוכחתי להם שהקו 1599 היה פעיל כמה שנים ופורסם בעיתונות וכו' והם הסכימו שלא אחתום על וויתור בעלות ובמידה וארצה בעתיד לעזוב אותם הם לא יחסמו ניוד
הם עושים את זה הרבה, למספרים ישנים.