צריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות
-
@upsilon01 אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
זה רק מיילים מאותו ספק כך שהוא יודע בוודאות שלא הוא שלח אותם
בכל אופן זה לא אמור להיות אמין מעוד סיבה
את המייל אפשר לפרוץ לך בלי שתדע ולשלוח מייל בשמך ולמחוק את העקבות
משא"כ מסמךאתה צודק, בתי המשפט לא מסתמכים על מייל כי אולי מישהו פרץ לי לחשבון וגבר על האבטחה, (השופטים מכירים כנראה מניסיון במייל שלהם שכנראה כבר נפרץ פעם) על מסמכים ובלנקים שיושבים במשרד במגירת המדפסת הפורצים עדיין לא שמעו
-
@upsilon01 אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
אף אחד לא מסתמך על בלאנקים
רק על חתימותמבחינתי זה בזבוז זמן להמשיך להתווכח, בהצלחה
-
גם לדעתי לדרוש מסמך
-
@חיבור אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
יש לי נתב עסקי בבזק עם קידומת 1599 שהמספר שלו מפורסם כמספר של העסק ואין לי אפשרות להפסיד אותו.
כאמור כרגע אני בבזק אני משלם מאות שקלים בחודש על הפניית שיחות מהנתב.
אני שוקל לנייד את המספר לימות המשיח שם העלות תהיה לי נמוכה בהרבה.
אבל הבעיה היא שימות מבקשים לחתום על טופס העברת בעלות שאני מוותר על המספר ושמהיום הוא יהיה רק שלהם. לשאלתי אם ביום מן הימים ארצה לעבור חברה אם אוכל לקבל את המספר חזרה - ענו שלא.
השאלה מה דעתכם האם זה כדאי לקחת את הסיכון הזה? יש עוד חברות בשוק שנותנות את השירות של ימות מבחינה טכנית מחד ובעלות זולה מאידך? מה יקרה אם מחר ימות סוגרת את החברה? הרי לא מדובר בחברה טלפונית מסודרת - ואז אני יאבד את המספר.
דעתכם?אני לא כל כך מתעסק בזה
אבל בזמן הבחירות כשהסתפקנו איפה הכי שווה לפתוח קו להפניית שיחות יצא לנו שפרטנר הם החברה הכי זולה בעניין הזה
תבדוק את זה אצלם -
יש לי נתב עסקי בבזק עם קידומת 1599 שהמספר שלו מפורסם כמספר של העסק ואין לי אפשרות להפסיד אותו.
כאמור כרגע אני בבזק אני משלם מאות שקלים בחודש על הפניית שיחות מהנתב.
אני שוקל לנייד את המספר לימות המשיח שם העלות תהיה לי נמוכה בהרבה.
אבל הבעיה היא שימות מבקשים לחתום על טופס העברת בעלות שאני מוותר על המספר ושמהיום הוא יהיה רק שלהם. לשאלתי אם ביום מן הימים ארצה לעבור חברה אם אוכל לקבל את המספר חזרה - ענו שלא.
השאלה מה דעתכם האם זה כדאי לקחת את הסיכון הזה? יש עוד חברות בשוק שנותנות את השירות של ימות מבחינה טכנית מחד ובעלות זולה מאידך? מה יקרה אם מחר ימות סוגרת את החברה? הרי לא מדובר בחברה טלפונית מסודרת - ואז אני יאבד את המספר.
דעתכם?מה עשית בסוף?
הם חתמו לך?
שינת את החוזה?
כי גם לי יש כזה דבר, מספר תא קולי מפורסם, ואני לא רוצה שאם יהיה בעיות עם ימות אני יתקע איתם... -
@הבוס-הגדול הם ביקשו ממני הוכחות שהמספר לא חדש וכבר מפורסם ואז ניידתי אליהם והם אמרו לי לא לחתום על טופס העברת בעלות כך שהמספר נשאר שלי, וגם לא חתמתי על שום חוזה מולם.
ממילא המספר שייך לי ולפי חוק הניודים אני יוכל לנייד בעתיד כשארצה.
הם רק אמרו לי שאני צריך להגיד להם קודם כדי שהם ישחררו את המספר מהמערכות שלהם. -
מקסים, מצויין, תודה רבה!
-
@Shmuel754 אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
@חיבור 1599 מחובר למספר צל שאליו מופנים השיחות.
אתה יכול להפעיל מערכת בימות, לקבל מספר רגיל לברר דרך איזה מפעיל המספר מחובר.
לנייד את 1599 לאותו חברה, ולספק מספר צל ל1599 את המספר שקיבלת מימות (ואז לא תשלם על הפנית השיחות למפעיל אחר), זה לא אמור להפריע להם, והמספר נשאר אצלך.
בכל זמן שלא תהיה מרוצה אתה יכול להפנות למערכת אחרת.ככל הידוע לי כל המספרים של ימות הם מ-הוט, יתכן שאני טועה.
-
@WWW אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
@איש-נחמד אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
ככל הידוע לי כל המספרים של ימות הם מ-הוט, יתכן שאני טועה.
הוט רחובות, 015, / 019, סלקום.
יש גם 012
-
@פרסומון אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
לא קראתי כאן את כל האשכול.
אני במקומך הייתי עושה משהו בעצמי, ולא נותן את המספר שלי במתנה לימות המשיח או לכל חברה אחרת.
תשקיע במערכת משלך. והיא רק שלך והמספר רשום על שמך.
או שתמצא חברה שתחתום לך הפוך- שכשתרצה למשוך את המספר חזרה, תוכל לעשות זאת.הייתי צריך לבנות נתב שיחות עסקי עם כל מיני אפשרויות של ניתוב לפי שעות, הקלטת שיחה למייל, השארת הועדה למייל, ועוד. איך הייתי בונה כזה דבר בעצמי? אין לי ידע בתכנות...
וזה בלי לדבר על העלויות ועל זמן ההשקעה. -
@פרסומון אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
לא קראתי כאן את כל האשכול.
אני במקומך הייתי עושה משהו בעצמי, ולא נותן את המספר שלי במתנה לימות המשיח או לכל חברה אחרת.
תשקיע במערכת משלך. והיא רק שלך והמספר רשום על שמך.
או שתמצא חברה שתחתום לך הפוך- שכשתרצה למשוך את המספר חזרה, תוכל לעשות זאת.הייתי צריך לבנות נתב שיחות עסקי עם כל מיני אפשרויות של ניתוב לפי שעות, הקלטת שיחה למייל, השארת הועדה למייל, ועוד. איך הייתי בונה כזה דבר בעצמי? אין לי ידע בתכנות...
וזה בלי לדבר על העלויות ועל זמן ההשקעה.קח מתכנת. תשלם לו את האלפיים ש"ח שלו. ויש לך מערכת משלך.
קח בחשבון שגם החודשי יעלה לך קצת יותר (שרת+ קווים שעולה לך מעבר לשיחות היוצאות), אבל הכל רשום על שמך, בלי סיכונים בכלל.