Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@שרגה-קליין צריך להלחים את החיבור USB שיהיה אפשר לחבר למחשב ואז אפשר להציג/לאפס את הסיסמה עם תוכנת NOKIA BEST
יש שם מולחם דרך שם מטעינים
תנסה את הסיסמה הזו : 12345
אפילו אם ניסית את זה כבר תנסה שוב אחרי קצת זמן שלא ניסית שום סיסמה אחרת
אם זה לא הסיסמה אז אין דרך אחרת מלבד להלחים את החיבור למחשב
@שרגה-קליין אמר באיפוס סיסמת שיחזור לנוקיה:
מה מולחם? אני מדבר על הלחמה בכרטיס שנותנת חיבור למחשב.
לחיבור ה USB יש 4 פינים 2 לחשמל ו2 לנתונים הנתונים מנותק והחשמל לא לכן אתה יכול להטעין אבל לא לחבר למחשב
תודה אני ינסה מחר תודה על הידע
דבר ראישון יש שם חמש וזה ניראה לי מחובר יש ליד זה דבק יכול להיות שזה הבעיה
@שרגה-קליין יש 4 פעילים הם הורידו נגדים שמחברים את ה USB לבקר ואז כסו בדבק שלא יוכלו להלחים בחזרה
בקיצור זה מנותק...
יש מה לעשות
@שרגה-קליין ניסית את הסיסמה 12345?
אחרי שמנסים כמה סיסמאות המכשיר לא מקבל גם את הסיסמה הנכונה וצריך להמתין קצת ולנסות שוב
זה בטוח לא הקוד שיניתי את זה מזמן ואני לא זוכר חנויות רוצים על זה (איפוס) 150 ש''ח
@שרגה-קליין
תנסה בכל זאת כי הרבה פעמים עושים איפוס הגדרות וזה מאפשס גם את הסיסמה חנות לוקחת 150 כי מלחימים ואז מאפסים
@upsilon01 ותרוויח על הדרך חיבור למחשב.
זה לא מחזיר את הגירסה הלא כשרה
לא אמור.
ודא שההתקן פועל. לחץ לחיצה ממושכת על מקש כוכבית + על מקש 3 + על לחצן שיחה + על לחצן הפעלה, כל הכפתורים ביחד. עד שתראה את הסמל Nokia. עכשיו הזן את קוד הנעילה שלך. קוד ברירת המחדל לנעילה הוא 12345 לאחר מכן הטלפון יאופס ויופעל מחדש.
זה מכבה לי את הפאלפון
@שרגה-קליין זה גם לא יעזור כי הוא לא יודע את הסיסמה
תכלס מה עושים
@שרגה-קליין למיטב ידיעתי - אין מה לעשות חוץ מלהלחים