קובץ נתונים לפרוייקט C#
-
@מלא אם זה מיועד ללקוח אחד וזהו, וזה הרבה שורות ומחשב טוב, שווה להתקין SQL SERVER פעם אחת.
אם זה מיועד להפצה מסויימת, ניוד, או כל סיבה שבגללה אי אפשר לבזבז כל פעם חצי שעה במעבר למחשב אחר, אז האופציה היחידה היא מסד נתונים "משובץ", כלומר שרץ כחלק מהתוכנה שלך וקורא וכותב לקובץ.
הטוב ביותר יש היום במסד רלציוני זה sqlite. אם אתה ממש אוהב את sqlserver יש לך אופציה של sql server ce - שזה Compact Edition אבל לא ממליץ.
יש עוד אופציה שנקראת localdb, גם זה לא הייתי ממליץ, כי זה מחייב התקנה אצל הלקוח (אלא שהיא לוקחת דקה ולא כבדה כמו הserver המלא).
ראה גם http://tchumim.com/topic/298
הsqlite הוא ממש טוב, ואני לא מבין למה אתה צריך את הmanagement, אם בשביל לצפות בנתונים יש לך הרבה תוכנות גם לו, ואם ליצירה של טבלאות ומסדים אז גם, בכלל, הכי טוב לעבוד עם Entity Framework ככה שיש לך גמישות לעבור ממסד אחד לאחר בקלות יותר. -
ניסיתי להתקין במחשב הלקוח את הפרוייקט ב ClickOnce
ובנסיון ליצור DB הוא מקפיץ לי שגיאה זו:
אין אפשרות לטעון את קובץ ה-DLL 'SQLite.Interop.dll'. The specified module could not be found. (חריג מ- HRESULT: 0x8007007E)כאן נראה לי שמדברים מהנושא הזה, אבל לא הצלחתי להבין מה עלי לעשות.
ניסיתי להתקין מNuget את SQLite.Interop.dll וקיבלתי שגיאה.
-
@מנצפך אמר בקובץ נתונים לפרוייקט C#:
חסר לך קובץ בשם SQLite.Interop.dll או הקובץ DLL השני.
לא זוכר את שמו.
תנסה להעתיק את כל תיקיית הפרוייקט ותוותר על השטות שנקראית ClickOnce.נראה לי שזה בגלל שהתחברתי אליו ללא נתיב, והוא לא ידע מאיפה לדלות אותו.
אמשיך לנדנד בפרוייקט הבא [אקווה שלא עוד הרבה זמן] שישתלם לעשות בנט,
בינתיים אמשיך לאכול את כפיות הדייסה של אקסס, כי הילדים מבקשים אוכל, לא תוכנות.