-
טוב בנתיים אפשר לעבור לשלב הבא. נקיון האונקי
מה שבעיקר צריכים זה לייצור משימה (ע"י CDM) שהטריגר שלה היא הכנסת אונקי.
והיא תעשה סריקה ומחיקה לקבצי קיצורי דרך (.LNK) וכן אחר תיקיות STREAMER ו WINDDOWS* וקבצי VBS ועוד כאלו.איך אנחנו עושים את זה ?
ראיתי פה ב"תיקון הכללי" שהקובץ שלו מייצר כזו משימה אבל אני רוצה להוסיף ע"ז כמה סוגי וירוסים מהזן הזה שלכאו' לא נמצאים שם
-
-
@WWW אמר בעזרה בתכנות להלחם בוירוס קיצורי הדרך חד ולתמיד - בחינם לכולם:
@NRS אמר בעזרה בתכנות להלחם בוירוס קיצורי הדרך חד ולתמיד - בחינם לכולם:
ראיתי פה ב"תיקון הכללי" שהקובץ שלו מייצר כזו משימה אבל אני רוצה להוסיף ע"ז כמה סוגי וירוסים מהזן הזה שלכאו' לא נמצאים שם
מייצר משימה, או שזה קשור לסקריפט VB שרץ כל הזמן ברקע?
אני לא מבין מספיק (מה בין VB ל משימה) אבל לא חשוב העיקר שיעבוד ועדיף שיהיה פשוט שאוכל לצרף אותו ל BAT שלמעלה
יש כמה קבצי BAT ש @5566brs העלה בעבר בפרוג או במקום אחר אני לא זוכר ויש כבר פקודות של סריקה מוכנות הנה הם פקודות לסריקת קיצורי הדרך.rar -
@CHAIM12 אמר בעזרה בתכנות להלחם בוירוס קיצורי הדרך חד ולתמיד - בחינם לכולם:
@NRS שלום, לצערי ESET מזהה את ה EXE שלך כוירוס, גם בעת חילוץ הRAR.
וגם אם מבטלים אותו זמנית אחרי ריסטארט הוא מוחק את הקובץ המותקן.כן גם אני שמתי לב אבל הסיבה לכך פשוט כי הוא הוגדר לזרוק לתוך תיקית האתחול את האנטיוירוס ע"מ שיםעל בכל הפעלה מחדש ו ESET מוגדר שלא אמור להיות קובץ EXE בקבצי הפעלה (STARTUP) כי שום תוכנה נורמלית לא עושה את זה אלא שמה שם קיצור דרך...
אבל אם קובץ BAT הוא מוחק זה כבר מוזר. אולי כל הפקודות האלו כבר מסומנים אצלם (למה?! רק באתי לעזור! ) -
@מרדכי אמר בעזרה בתכנות להלחם בוירוס קיצורי הדרך חד ולתמיד - בחינם לכולם:
@אלישי האנטי וירוס גם מוחק את קובץ ה.bat הזה...
אפשר
א. לבטל את האנטי וירוס לזמן.
ב. להחריג אותו
ג. להעתיק את הטקסט>לפתוח CMD > להדביק את הטקסט - קונטרול+V - ומיד הוא יפעיל את מה שהוא עושה (אך יתכן ו ESET מרגיש מה קורה פה ועוצר את הפעולות-לא בדקתי) -
-
@Men770 אמר בעזרה בתכנות להלחם בוירוס קיצורי הדרך חד ולתמיד - בחינם לכולם:
@NRS כי גם קבצי bat אמורים לא להיות באתחול. ועוד קובץ bat שמשנה הרשאות, מוחק קבצים, משנה רג'יסטרי... ברור שESET ימחק!
לדעתי זה קשור לזה שמוזכר שמה שמות הוירוס וכדו'.
ויותר מכך, הוא יוצר תיקיות עם השמות האלו...
-
אני שואל אחרת, אם אני צריך לחבר אונקי, אם לשם להתקין אנטי וירוס, כיצד אני יכול למנוע מהוירוסים למיניהם לפגוע באונקי שלי (אפילו זמנית)?
-
@Men770 אמר בעזרה בתכנות להלחם בוירוס קיצורי הדרך חד ולתמיד - בחינם לכולם:
@NRS כי גם קבצי bat אמורים לא להיות באתחול. ועוד קובץ bat שמשנה הרשאות, מוחק קבצים, משנה רג'יסטרי... ברור שESET ימחק!
לדעתי זה קשור לזה שמוזכר שמה שמות הוירוס וכדו'.
לא בטוח הרי גם "התיקון הכללי" מכיל את השמות האלו והוא לא נחסם
-
@מתמחה-במחשבים אמר בעזרה בתכנות להלחם בוירוס קיצורי הדרך חד ולתמיד - בחינם לכולם:
אני שואל אחרת, אם אני צריך לחבר אונקי, אם לשם להתקין אנטי וירוס, כיצד אני יכול למנוע מהוירוסים למיניהם לפגוע באונקי שלי (אפילו זמנית)?
לכאו' רק בשיטה של @NRS שיוצרים מקודם תיקיות עם השמות של הוירוס ואז מסירים מהם את ההרשאות וככה המחשב הנגוע לא יוכל לדחוף לתוכו את הוירוסים. אבל כ"ז בהנחה שיש לו וירוסי הקיצורי הדרך הנפוץ אך יש זן של Ahk שהוא יוצר שמות כל פעם משהו אחר בלי שום קשר ולזה לא יעזור העצה הנ"ל (אלא רק להכניס את האונקי ולהפעיל את התיקון הכללי וככה תסייע לבעל המחשב וגם לאונקי שלך!)
-