תוכנת אימייל למחשב
-
-
@עימוד-עילית זה תוסף לכרום, לא?
דרך אגב יש אפשרות להורות לגוגל להתקין תוספים שאינם מהחנות או שאינם מספיק "טובים" בשבילו? -
דרך אגב יש אפשרות להורות לגוגל להתקין תוספים שאינם מהחנות או שאינם מספיק "טובים" בשבילו?@אלישי אמר בתוכנת אימייל למחשב:
דרך אגב יש אפשרות להורות לגוגל להתקין תוספים שאינם מהחנות או שאינם מספיק "טובים" בשבילו?כן. תיכנס ל chrome://extensions/ , תאפשר מצב פיתוח, ותגרור לשם.
-
@אלישי אמר בתוכנת אימייל למחשב:
דרך אגב יש אפשרות להורות לגוגל להתקין תוספים שאינם מהחנות או שאינם מספיק "טובים" בשבילו?כן. תיכנס ל chrome://extensions/ , תאפשר מצב פיתוח, ותגרור לשם.
@עימוד-עילית אני לא מדבר על התוסף הספציפי הזה, אצלי מצב פיתוח פעיל מהיום שזה יצא..., אבל יש אצלי כמה תוספים שלא הגיעו מהחנות של גוגל או גוגל לא אוהבת אותם והוא מכבה לי את זה אוטומטית, השאלה איך עוקפים את זה?
-
@עימוד-עילית אני לא מדבר על התוסף הספציפי הזה, אצלי מצב פיתוח פעיל מהיום שזה יצא..., אבל יש אצלי כמה תוספים שלא הגיעו מהחנות של גוגל או גוגל לא אוהבת אותם והוא מכבה לי את זה אוטומטית, השאלה איך עוקפים את זה?
-
@אלישי לפעמים התקנה מחדש עוזרת אין לי מושג למה, תנסה גם לפתוח את זה ב WinRar ולהתקין כחבילה לא ארוזה.
@לחיל-אומר זה מה שהוא כותב לי.
-
@לחיל-אומר זה מה שהוא כותב לי.
-
@aiib זה תוסף שהיה פעם בחנות, ויום אחד זה ירד מהחנות אז ארזתי את זה, ואני מתקין אותו מהמחשב, ומתי שאני פותח מחדש את הדפדפן הוא נותן לי את השגיאה הזאת..
-
@אלישי מעניין הוא צריך להיות ממש בעייתי בגלל שלי יש הרבה תוספים ארוזים במצב פיתוח וללא שום בעיות
-
@aiib יש מצב שהוא משתלט על כל מיני דברים בדפדפן, אבל אני כן רוצה שהוא יהיה בדפדפן, האם יש איזו רשימת החרגות בדפדפן או משהו כזה?