קו בלוג פון עם אפשרות להרשמה אוטומטית
-
@מורשת-מרן אמר בקו בלוג פון עם אפשרות להרשמה אוטומטית:
יש מצב ליצור מערכת של בלוגפון עם אפשרות להרשמה אוטומטית?
למשל פרסום מודעה שניתן להירשם לקבוצה כך כוך במספר פלוני אלמוני, ואוטומטית הם יכנסו לרשימה של מקבלי התזכורות...
ככל הנראה בימות אין אפשרות.ניתן לעשות את זה במערכת תוכן ללא בעייה, במקרים מסוג זה יגדירו לך צינתוקים בחינם כמו בבלוג פון
-
למשל פרסום מודעה שניתן להירשם לקבוצה כך כוך במספר פלוני אלמוני, ואוטומטית הם יכנסו לרשימה של מקבלי התזכורות...
ככל הנראה בימות אין אפשרות.נראה לי שאפשרי בבלוג פון רגיל.
כמו קבוצת 'אירועים ביטחוניים', (כיום זה כבר IVR רגיל), עם סיסמה אני בטוח שאפשר, בלי נ"ל גם. -
@by6199 אמר בקו בלוג פון עם אפשרות להרשמה אוטומטית:
יש מצב ליצור מערכת של בלוגפון עם אפשרות להרשמה אוטומטית?
ככל הנראה בימות אין אפשרות.ניתן לעשות את זה במערכת תוכן ללא בעייה, במקרים מסוג זה יגדירו לך צינתוקים בחינם כמו בבלוג פון
תודה. לא ידעתי. אצור אתם קשר מחר בלנ"ד.
-
@www אמר בקו בלוג פון עם אפשרות להרשמה אוטומטית:
ככל הנראה בימות אין אפשרות.נראה לי שאפשרי בבלוג פון רגיל.
כמו קבוצת 'אירועים ביטחוניים', (כיום זה כבר IVR רגיל), עם סיסמה אני בטוח שאפשר, בלי נ"ל גם.בלוג פון רגיל אין אפשרות.
לא הבנתי מה התכוונת "עם סיסמה"? -
לא הבנתי מה התכוונת "עם סיסמה"?
זה אני בטוח, שיש אפשרות להגדיר ססמה לכניסה לבלוג פון (דרך תפריט הניהול בטלפון), ואז להגדיר שיהיה פתוח מכל מס' טלפון, ע"י סיסמה.
ומספרים שברשימה, ללא סיסמה.