מה הפתרון
-
מידי פעם אני חווה ניתוקים של הרשת מהנטסטיק שלי כשאני מפעיל את הפותר הבעיות אני מקבל את התוצאה הבאה
אשמח לדעת מה הפתרון לבעיה הזו, לא כ"כ הבנתי מה הפתרון
תודה רבה -
-
מידי פעם אני חווה ניתוקים של הרשת מהנטסטיק שלי כשאני מפעיל את הפותר הבעיות אני מקבל את התוצאה הבאה
אשמח לדעת מה הפתרון לבעיה הזו, לא כ"כ הבנתי מה הפתרון
תודה רבה -
@מוגן אולי מוגדר אצלך חיבור אוטומטי לרשת בשם בזק FREE ולכן הוא מתנתק מהנסטיק כל הזמן ומנסה להתחבר לבזק FREE.
במידה ויש כזה מצב פשוט תמחוק את החיבור האוטומטי לבזק FREE -
@מוגן אני לא יודע למה יש לך ניתוקים, אבל ברור לגמרי שלהודעה הזו אין קשר. זו בסך הכול "הצעה" של פותר הבעיות, שבודק את הרשתות שהתחברת אליהם במחשב, רואה שהתחברת פעם לרשת כזו שנקרית "בזק פרי" (שהיום אין בכלל), ומציע לך להגדיר שהמחשב יתחבר אליה אוטומטית וכך גם אם יהיו ניתוקים אקראיים המחשב יתחבר מיד מחדש. @aiib זה הפוך ממה שכתבת.
ובמילים אחרות, ההודעה הזו לא רלוונטית בכלל לבעיה שלך. עדיין אם אתה לא רוצה לקבל אותה, תמחק את הרשת מהרשתות המוכרות (תכנס ל"הגדרות" > "רשת ואינטרנט" > "נהל רשתות מוכרות") -
@מוגן אני לא יודע למה יש לך ניתוקים, אבל ברור לגמרי שלהודעה הזו אין קשר. זו בסך הכול "הצעה" של פותר הבעיות, שבודק את הרשתות שהתחברת אליהם במחשב, רואה שהתחברת פעם לרשת כזו שנקרית "בזק פרי" (שהיום אין בכלל), ומציע לך להגדיר שהמחשב יתחבר אליה אוטומטית וכך גם אם יהיו ניתוקים אקראיים המחשב יתחבר מיד מחדש. @aiib זה הפוך ממה שכתבת.
ובמילים אחרות, ההודעה הזו לא רלוונטית בכלל לבעיה שלך. עדיין אם אתה לא רוצה לקבל אותה, תמחק את הרשת מהרשתות המוכרות (תכנס ל"הגדרות" > "רשת ואינטרנט" > "נהל רשתות מוכרות")@חבלזון לא ידעתי שהים כבר אין בזק פרי...
בכל אופן, אני מסכים איתך ברעיון שזה לא הגורם לניתוקים, אבל ברגע שיש רשת לא יציבה יכולים להיות ניתוקים קצרים לא הכי מורגשים ואז הוא מתחבר לרשת הטובה יותר מבחינתו. ולפעמים מבחינתו זה לא האמת כך שיוצא שנופלים בין הכיסאות. -
@חבלזון לא ידעתי שהים כבר אין בזק פרי...
בכל אופן, אני מסכים איתך ברעיון שזה לא הגורם לניתוקים, אבל ברגע שיש רשת לא יציבה יכולים להיות ניתוקים קצרים לא הכי מורגשים ואז הוא מתחבר לרשת הטובה יותר מבחינתו. ולפעמים מבחינתו זה לא האמת כך שיוצא שנופלים בין הכיסאות. -
@aiib בזק פרי בוטל החל מ 01.09.2018
ואני מסכים אתך שאם היה מוגדר לו חיבור אוטומטי לרשת הזו זה יכול להוסיף צרות, אבל כתוב אצלו הפוך...
נתקלתי ב"הצעה" הזו פעמים רבות.