המלצה למכשיר הקלטה איכותי
-
@מעמד אם אתה מכניס למשל אוזניות פגומות שחוטים נוגעים אחד בשני למשל לחור של האוזניות והווליום הוא על מקסימום אז יכול להיגרם קצר, אך בחור של המיקרופון, מכיון שהוא לכניסה ולא ליציאה לא נגרם שום דבר (כמובן שבמקרה שלנו אין בכלל את החשש רק כתבתי שאם יש כן חשש כמו שכתבת כאן זה רק באוזניות)
-
@מעמד כמובן זה רק במסגרת "הכר את הבעיה", עכשיו אתה יודע שהבעיה היא במגעים של הכניסה למיקרופון, השאלה היא רק איך נוצרה הבעיה כי לדברך אין לך כלל מיקרופון שהיה אמור לעשות בלאי בכניסה הזאת, בכל אופן אם יש לך חוש מכני תפתח את המקליט ותנסה לראות אם יש בכניסה של המיקרופון לכלוך או מגעים מחוברים, אם זה במצב "קשה" אתה יכול להחליף את הכניסה הזאת באחרת או להורידו לגמרי ע"י תחנת הלחמה או משהו כזה אם אינך חושב להשתמש עם מיקרופון אף פעם..
-
@אלישי
א. אחד הברגים נשחק כך שאני יכול לסובב ולסובב ולסובב וזה יסתובב על ריק@אלישי אמר בהמלצה למכשיר הקלטה איכותי:
אם זה במצב "קשה" אתה יכול להחליף את הכניסה הזאת באחרת
איזה כניסה ? זה המקרופון של המקליט ולא חיצוני !
או להורידו לגמרי ע"י תחנת הלחמה או משהו כזה אם אינך חושב להשתמש עם מיקרופון אף פעם..
ואיך אני הקליט ? אם מיקרופון חיצוני ?
אני צריך שזה יקליט גם כשהמקליט נמצא רחוק מהמרצה
ומה הקשר ? -
@מעמד את כל הדרשה כתבתי על המיקרופון החיצוני, המיקרופון של המכשיר "לכאורה" עובד, בענין הבורג תהיה יצירתי, תשתמש עם מברג אחר או עם אותו מברג רק עם הטייה או עם צבת קטן, בקיצור תפעיל את הראש היהודי (ברגע שזה פתוח יש מצב שתגלה שכולה מדובר בחוט קרוע של המיק הפנימי או משהו כזה..
-
את הבורג אתה יכול לסובב עם שפיץ פלייער קטן לאט לאט...
בנוגע לתקלה במיקרופון, אתה צריך להבין שהמיקרופון המובנה תלוי בשקע של המיקרופון החיצוני, כשמכניסים לשקע מיקרופון חיצוני, זה מנתק את המקרופון הפנימי.
ולכן לפעמים כשיש איזה לכלוך או קורוזיה בשקע של המיקרופון, זה מפריע גם למיקרופון המובנה. אפשר לנסות לנקות קצת את השקע עם אלכוהול. -
@מרדכי אמר בהמלצה למכשיר הקלטה איכותי:
@מעמד את המקליט של סוני שבתמונה למעלה יש לי.
אך אני ממליץ יותר על אולימפוס. הדגם הזה למשל למרות שהוא די יקר@אלישי אמר בהמלצה למכשיר הקלטה איכותי:
@מעמד הנה קישור לאמזון (75$) וקישור לזאפ (ש"ח 600 - 584)
מקליט איכותי ומקצועי בעיצוב חדיש ונחמד מאוד, כולל כל התכונות שביקשת כאן.
@מרדכי @אלישי יצאתי קצת מבולבל
אחד אומר כך ואחד אומר כך
תכל'ס מה כדאי לקנות ?