Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@aiib אמר בהמרה מWMA לMP3 במדיה פלאייר:
פשוט מדובר במחשב מרוחק בלא אינטרנט וזאת התוכנה היחידה
יש לך כאן פורמט פקטורי בהתקנה אופליין כמו"כ כל הגירסאות הישנות הם התקנה אופליין.
@לחיל-אומר תודה! אבל כמו שכתבתי מדובר במחשב מרוחק ולכן האופצייה היחידה הקיימת שם זה מדייה פלאייר
@aiib כמו שניכנסת לכאן. תוריד את הקובץ של פקטורי. תעתיק על דיסקאונקי, ותתקין במחשב "המנותק"
@mdy מה נראה לך שאני מנסה לעבוד עליך? כתבתי מחשב מרוחק כלומר שם אין לי גישה ואני לא נמצא לידו כעת
@aiib אולי תפרט את עצם הבעיה וננסה למצוא לה פתרון יש לך קבצים שכרגע הם WMA ? למה זה מפריע לך? אתה צריך אותם דווקא ב - MP3? או להשמיע אותם באיזו דרך?
@חבלזון אני צריך אותם בMP3 מכיוון שבטייפ שבו אני רוצה להשמיע אותו א"א
@aiib ולצרוב, יש אפשרות? כי בצורך דחוף, אולי הפיתרון שהציע @yossiz לא כל כך מופרך
@חבלזון לא, אין גם צורב
@aiib ותוכנות ניגון נוספות יש? לדוגמא בVLC אפשר להמיר
@חבלזון גם אין....
איך אתה גולש????? תוריד "פקטורי" מה הסיפור?
@mdy אתה באמת לא מבין?!.... אם אתה נמצא עם מחשב עם אינטרנט בירושלים ויש מישהו עם מחשב בקריית שמונה בלא אינטרנט זה יעזור שיש לך מחשב בירושלים?
@aiib הוא יכול לצרוב את זה בקובץ דיימון (אם יש לו את התוכנה כמובן) ומשם לחלץ את זה כ-MP3.
@אלישי אם היה לו את התוכנה לזה מסתבר שכבר היה לו VLC....
@aiib זה מחשב חדש ללא שום תוכנה?
@אלישי מחשב ישן ללא תוכנות ובעלים ללא ידע טכנולוגי בסיסי
@aiib שיוריד את התוכנה הזאת וישלח תמונת מסך של codecs לבדוק אם יש לו בכלל כזה פירמוט.
@אלישי חבר, אין לו אינטרנט....
@אלישי נזכרתי שאין לו אינטרנט אחפש דרך לבירור קבצי codec גם בלי אינטרנט
@אלישי האמת היא שלה הבנתי על מה אתה מדבר