עזרה דחופה בתצוגת אקסס
-
שלום חברים!
מתכנת בנה לי באקסס טבלאות נתונים, ולפי דרישתי הוא הגדיל את הפונט בכל המקומות לגודל 14, הבעיה היא שאצלו במחשב הכל מוצג מצויין, אך אצלי השורות גולשות ונכנסות אחד לתוך השני (מצו"ב תמונה קטנה).
הוא טוען שזה עניין של הגדרות אצלי במחשב, אך לא מצאנו.
ניסיתי במחשב נוסף וזה מוצג ג"כ טוב.
אשמח לעזרה בדחיפות, מה יכול להיות הבעיה ???
אציין ששני המחשבים הם ווינדוס 7, אופיס 32 , אך אצלו הווינדוס 64 סיביות ואצלי 32, אך זה לא אמור להשפיע, כי האופיס זהה.
תודה רבה מאוד!
בבקשה עזרתכם בדחיפות!!!
חנוכה שמח! -
משהו לא מובן בשאלה שלי?
-
@הבוס-הגדול
תבדוק מה הגופן שהוא הגדיר, ואם הוא מותקן אצלך. (יכול להיות שאצלו יש גירסה אחרת של הגופן) -
@הבוס-הגדול אמר בעזרה דחופה בתצוגת אקסס:
שלום חברים!
מתכנת בנה לי באקסס טבלאות נתונים, ולפי דרישתי הוא הגדיל את הפונט בכל המקומות לגודל 14, הבעיה היא שאצלו במחשב הכל מוצג מצויין, אך אצלי השורות גולשות ונכנסות אחד לתוך השני (מצו"ב תמונה קטנה).
הוא טוען שזה עניין של הגדרות אצלי במחשב, אך לא מצאנו.
ניסיתי במחשב נוסף וזה מוצג ג"כ טוב.
אשמח לעזרה בדחיפות, מה יכול להיות הבעיה ???
אציין ששני המחשבים הם ווינדוס 7, אופיס 32 , אך אצלו הווינדוס 64 סיביות ואצלי 32, אך זה לא אמור להשפיע, כי האופיס זהה.
תודה רבה מאוד!
בבקשה עזרתכם בדחיפות!!!
חנוכה שמח!אני נתקלתי בעבר באותה בעיה, ואצלי זה היה ההגדרה גודל תצוגה, כלומר במקום שיהיה מוגדר גודל 100 אחוז היה מוגדר אצלי 125 אחוז [אני לא מצליח להיזכר איך זה נקרא בדיוק גודל תצוגה משהו כזה לא רזולוציה].
-
@הבוס-הגדול אמר בעזרה דחופה בתצוגת אקסס:
אצלו גם מוצד הפונט ברירת מחדל (אריאל)?
@clickone ייתכן שכן מותקן לו הפונט, אבל צריך לרענן את זה...
-
תגיד לו שיכניס את הקוד הזה באירוע בעת טעינה של הדוח.
את 'שםפונט' שישנה לפונט המתאים.
וכמובן, וודא שהפונט קיים במחשב שלך.Dim ctl As Control For Each ctl In Me.Controls If ctl.ControlType = acTextBox Or ctl.ControlType = acLabel Then ctl.FontName = "שםפונט" End If Next
-
תודה לכל העוזרים.
ניסיתי את כל האופציות.
בסוף מצאתי שהפונטים הותקנו, אך לא כהלכה.
התקנתי אותם שוב, והבעיה נפתרה.
תודה רבה!!!