-
אני מקבל מערך ארוך עם נתונים, ואני רוצה להדפיסו וכן לפצלו ולהכניס בתוך אובייקט חדש
ולא הצלחתי להדפיס כלל את המערך, רק ע"י לולאת while, אך אני לא יכול להכניס את הלולאה, כי על כל פעם ייוצר לי קובץ חדש.$File = new oFile('ext.ini', 'text/plain', $array );
נא לא לצחוק, אני עדיין חדש...
מקווה שיבוא מאן דהוא ויפרש פירוש שוטנשטין... -
@ליבל לא כ"כ ברור מה אתה רוצה לעשות,
להדפיס למסך לצורך טסט?
print_r($array);
להדפיס לקובץ בשרת?
$txt = $array['ab']."\r\n"; $txt.= $array['cd']."\r\n"; $txt.= $array['ef']."\r\n"; $file = __DIR__ . DIRECTORY_SEPARATOR.'test.txt'; $fileHandle = fopen($file, "w"); fwrite($fileHandle, $txt); fclose($fileHandle);
-
@chagold אמר בעזרה במערכים (PHP):
אם אני מדפיס למסך בצורה הזאת זה מדפיס$c = count($Entries); $i = 0; while($i<$c){ print "מזהה ".$Entries[$i]["rowid"].", "; print "סידורי ".$Entries[$i]["index"].", "; print "פלאפון ".$Entries[$i]["phone"].", "; print "blocked ".$Entries[$i]["blocked"].", "; print "שם ".$Entries[$i]["name"].", "; print "מידע נוסף ".$Entries[$i]["moreinfo"].", "; print "</br>"; $i++; }
אבל אם אני ישים כך
$File = new oFile('ext.ini', 'text/plain', $Entries["phone"] );
מחזיר שגיאה שהערך ריק
-
@musicode אמר בעזרה במערכים (PHP):
print "פלאפון ".$Entries[0]["phone"].", ";
אופפפפפסססס
אתה מתקרב, ה 0 ניגש לערך הראשון וכן עלאה (ללא שהייתי צריך לעבור בלולאה), אבל החידה עדיין לא נפתרה
איך אני יכול לעשות שהכול יכנס לי למשתנה אחד, כלומר שכל הלולאה ישב על משתנה אחד, כי א"א אחרת -