דרוש תורם עבור מערכת קול הלשון
-
לישיבה בדרום דרוש תרומה עבור מערכת קול הלשון לאחר שהמערכת הקודמת לקראת סיום תפקיד
ביום רגיל יורדים כמאה שיעורים, בסוף שבוע יותר, המספר אמור לעלות עם גדילת הישיבה (ישיבה די חדשה)
תחשבו על זה שבכל שיעור שיורד יש לכם חלק
לפרטים ya218022@gmail.com
נ.ב לא ניתן לתרום ציוד טכני בגלל שקול הלשון החליטו שהם היחידים שמספקים את המערכות שלהם
יש תורם שתורם את הרשת באופן חודשי
כמובן שניתן לתרום מכספי מעשראם ההודעה הזו לא חוקית מחקו אותה ואני מתנצל מראש
-
@יעקב-ישראל אמר בדרוש תורם עבור מערכת קול הלשון:
נ.ב לא ניתן לתרום ציוד טכני בגלל שקול הלשון החליטו שהם היחידים שמספקים את המערכות שלהם
וואו, חדש לי. מה הסיפור שלהם?
-
@avi_av משהו מוזר מאוד הם מוכרים את זה גם הרבה יותר יקר אבל זה מה יש
-
@יעקב-ישראל
מה מסובך בלהתקין את התוכנה שלהם לבד?? -
@avi_av אין איך להשיג אותה
והכוונה בדבריהם שכך הם יכולים לשלוט שליטה מלאה על העמדה -
@יעקב-ישראל @A0533057932 ניתן להוריד את התוכנה שלהם מכאן
-
@מרדכי זה לא התוכנה המדוברת הקיימת בעמדות אלא קיוסק ביתי
בעמדות יש תוכנה אשר נועלת את המחשב כך שלא ניתן להשתמש ללא סיסמא מיוחדת וכן יש עוד אופציות כגון שיעורים מקומיים וכד' -
@a0533057932 צודק...
-
@יעקב-ישראל
יש לי את התוכנה של העמדות. רק ייקח לי זמן עד שיהיה לי גישה לעמדה שלי..
אם זה דחוף לך אעשה מאמץ.. -
@a0533057932 אמר בדרוש תורם עבור מערכת קול הלשון:
בעמדות יש תוכנה אשר נועלת את המחשב כך שלא ניתן להשתמש ללא סיסמא מיוחדת וכן יש עוד אופציות כגון שיעורים מקומיים וכד'
נראה לי שזה סה"כ תוכנת טלאי.
א"כ לא קשה להשיג את זה. -
אני גם מתענין על רכישת עמדת קול הלשון, בקול הלשון רוצים על עמדה כזו שבאה עם ארונית מותאמת 7,000 ש"ח וזה קצת יקר לי, אם יש אופציות אחרות אשמח גם לדעת עליהם.
-
@avi_av לידיעתך הם כל הזמן מעדכנים את התוכנה
יש לי גם אבל תוכנה ישנה
ונראה לי מצחיק לעבוד נגדם -
בסה"כ כל העניין שלהם הוא להקל על עצמם את התחזוקה. לא חושב שהם "מרוויחים" משהו על מכירת העמדה.
ברגע שכל המערכת שלהם ויש להם שליטה מלאה על התוכנה מרחוק, הם חוסכים לעצמם 90% מהבעיות.לצערי הם לא מספיק פתוחים לשינויים ולא מתקדמים כראוי בפיתוח, אבל גם זה משהו.
-
@avi_av מבדיקה שלי ב2 עמדות, לאחרונה שונה מבנה התיקיות הפנימי בקול הלשון, והעמדות הישנות אינן מתעדכנות בו.
[מקובץ הלוג של התוכנה רואים שהיא מנסה להתחבר לשרת בו נמצא קובץ המבנה, ומקבלת תגובה "סיסמא שגויה". עולה מכך שהם החליפו את הסיסמא לשרת העדכון הזה. אני לא מדבר על עדכון שיעורים חדשים, אלא על מבנה התיקיות והחלוקה לנושאים]
לכן לא נראה לי שיש לך פתרון אחר. -
@avi_av יש כמה שינויים, כמו שיעורים מקומיים, ונראה לי גם שהוא זוכר את הנגנים שהוכנסו והיסטורית השיעורים שהורדו אליהם. אתה מוזמן לבדוק זו הגירסה האחרונה שיש לי https://send.magicode.me/send-file/file/21d3e5946d4db2e55bbe517360946e682d0d0732/view
מסכים עם @מנצפך שלא מומלץ לעבוד בלי תיאום איתם, אבל נראה לי שצריך לדבר עם ההנהלה ולפרט את הבעיות והבקשות בצורה ברורה. כמו שהבנתי נושא התמיכה הועבר לחברה חיצונית, ואולי הם הלכו צעד אחד קדימה מידי. צריך למצוא דרך לדבר עם ההנהלה עצמה. -
צריך לבנות את המערכת הזו בצורה אחרת.
מהשרת עד הלקוח. -
@חבלזון אמר בדרוש תורם עבור מערכת קול הלשון:
יש כמה שינויים, כמו שיעורים מקומיים, ונראה לי גם שהוא זוכר את הנגנים שהוכנסו והיסטורית השיעורים שהורדו אליהם
זה צריך לטפל בחלק של הלקוח המקומי..
אבל עזבו. עברתי קצת על האתר. הוא יהיה קשה מאוד לבניה.
(מי שלא הבין, חשבתי לבנות לקוח שיפרסר את האתר ויציג את הנתונים.)אם אתה שואל אותי, הם לקחו הרבה יותר מצעד אחד קדימה. (מעניין איזה רישיון יש לקבצים...)
צריך לדבר עם ההנהלה, לדעתי יהיה אפשר בקלות מאוד להשיג קהילה שתכתוב להם הכל בקוד פתוח.
צד שרת, צד לקוח, קליינט קרוס פלטפורם..
תחשבו איזה הוזלה משמעותית יש בהרצה על לינוקס...טוב, אבל זה כבר ממש לא קשור למטרת האשכול.(למרות שבבירור זה יעזור לו עם יהיה כזה דבר..)
-
@avi_av אני ממש לא מבין זה ההנהלה בעצמם
הם לא לוקחים שקל על התוכנה
המחשב הזה עולה בחנויות 3000 המסגרת עולה גג עוד אלף לאיפה הולך עוד שלוש שאלתי והוא אמר שככה עלה להם
שאלתי האם אני יכול לקנות לבד הוא אמר שהם לא יתקינו לי
יש פה איזה ריבוע
אני חושב שדיברתי עם אחד המנהלים הבכירים שם שפשוט לא יודע למה המחיר הזה אבל המחיר על דעתו המלאה -
@חבלזון יש לי תוכנה ישנה שהיא 71 מגה ככה שזה לא נראה לי זה
-
@יעקב-ישראל אמר בדרוש תורם עבור מערכת קול הלשון:
שאלתי והוא אמר שככה עלה להם
תשאל אותם מאיפה הם קנו
אולי הם קנו ממקום מאד יקר ?! -
@מעמד ניסית פעם לדבר עם מכונה שעונה לך על כל משפט
ככה זה עלה לנו אני לא נכנס לפרטיםאבל אין ספק שהם לא מרוויחים אתם מבינים שלהחזיק עשרות טרה על שרתים מהירים מאוד עולה הרבה יותר משבע אלף (בחודש)
-
@יעקב-ישראל הערת אגב אתה בטוח שלא ניתן להשיג אישור להחזיק מחשב רגיל שעליו יתקינו?
גם בישיבה שלי נאמר אותו דבר שצריך מחשב מיוחד (miix 330 כמדומני) אולם השיגו אישור להשים את התוכנה על מחשב רגיל -
@a0533057932 כנ"ל גם אצלנו בישיבה
רק זה היה לפני יותר מ9 שנה
אולי היום השתנתה המדיניות -
@מעמד אני מדבר על סיפור של בערך שנה וחצי אחרי שהתחילו עם הטאבלטים
-
@מעמד זה שינוי ממש לאחרונה, @יעקב-ישראל אולי אתה מדבר עם ההנהלה, אבל יש שם מישהו חיצוני שהשירות והתמיכה על ידיו. אז אולי הוא קובע את המחירים והכול, ולכן המנהל היה נשמע כמו שנשמע...
אתה אומר שהם לא מרויחים שקל, ואני מסכים איתך לגמרי לגבי קול הלשון עצמם. אבל למי בדיוק יש סיבה לסגור את הגישה לשרתים למחשבים שכבר מותקנת בהם התוכנה והיא פעילה כבר כמה שנים, ופתאום אי אפשר להוריד שם שיעורים חדשים של הרב שלמה לוינשטיין למשל, כי הוא מתעדכן רק בתוכנות החדשות? -
@חבלזון אני עם טאבלט שלהם שהולך לסיים את העבודה אני כל יום מפעיל מחדש בכח
אני מקבל את כל העדכונים
המדיניות היא חוסר תמיכה כללי במה שלא הולך דרכם
ולכן מי שלא מעוניין ברשת לא יקבל עדכון ידני והסיבה שלא ניתן להוריד בתוכנות ישנות לדעתי פשוט שינוי שרתים או משהו כזה -
אולי כדאי לנסות לדבר ישר עם הרב לוין (מרחביה. בעל הבית). אולי יעשו אובראול על כל המערכת.
-
@מנצפך אם אתה חושב שאתה יכול לדבר איתו פנה אלי למייל
תבין שלמצוא תורם לשלוש וחצי אלף זה פי שבע יותר קל מלמצוא לשבע אלף
במיוחד בגלל שאנשים לא אוהבים לתרום חצי
פוסט 23 מתוך 61