נגן סאמוויקס
-
@רוב-יועץ זה באמת נכון שיהודי חרדי השקיע בזה ואפילו הקושחה הוא עשה זה הסיבה אגב שיש בשפות גם אידיש... וגם יש הרבה N\A בתפריט ועוד כל מיני פוילע שטיק, אבל בשורה תחתונה מוכרים את הנגנים האלו גם בתפוצות ויש אפי' סרטונים ביוטיוב איך מגדירים את השפה לאנגלית מהשפה ה"לועזית והלא מובנת עברית"... בשורה תחתונה יש את הנגנים האלו כמעט בכל הדגמים באמזון.
-
@avi_av במהלך החיפושים שלי סביב הנגנים נפגשתי עם הנגנים האלה של חברת RUIZU אך לא חלמתי שזה אותו דבר כמו סאמוויקס, בכל אופן דגם כמו קלאקבוקס לא מצאתי שם, וכמו כן באמזון מוכרים גם את הגירסה המקורית וגם מחברת סאמוויקס כמו זה
לקלאקבוקס וזה לגלאסבה, יש לציין שיש עוד חברה שעושה אותם נגנים בדיוק חברת AGPTEK אפשר למצוא את הנגנים שלהם כאן וכאן. -
@avi_av אמר בנגן סאמוויקס:
גילוי נאות: מדובר בקישורי שותפים. אבל כמובן אם מפריע לכם שאני ירוויח שקל או שנים, תוכלו לחפש בעצמכם באליאקספרס...
אין לי שום בעיה שתקבל גם יותר רק שתדע שכשמשתמש בנטפרי קונה באלי אקספרס בלי קישורי שותפים נטפרי מקבלת את השקל שנים האלה, כך שזה על חשבונם.
-
@yossiz אמר בנגן סאמוויקס:
@WWW שלחתי מייל פעם ליבואן goldfox.co לבקש קושחה ולא הסכימו לתת
כי הם לוקחים ע"ז כסף..
-
@אלי-tza אמר בנגן סאמוויקס:
@avi_av אמר בנגן סאמוויקס:
גילוי נאות: מדובר בקישורי שותפים. אבל כמובן אם מפריע לכם שאני ירוויח שקל או שנים, תוכלו לחפש בעצמכם באליאקספרס...
אין לי שום בעיה שתקבל גם יותר רק שתדע שכשמשתמש בנטפרי קונה באלי אקספרס בלי קישורי שותפים נטפרי מקבלת את השקל שנים האלה, כך שזה על חשבונם.
אולי זה על חשבונם, אבל אני זה שטרחתי לחפש את הקישורים במשך חצי שעה לפחות..
-
@nigun אמר בנגן סאמוויקס:
סאמוויקס זה אותו מוצר
מבחוץ הוא אותו דבר, אבל מחזיק יומיים.
@אלישי אמר בנגן סאמוויקס:
@nigun זה לא חייב להיות אותו מפרט טכני (אפי' מבחוץ יש אי אילו שינויים) כך שעל כל נגן ספציפי צריכים לבדוק את המפרט הטכני בנפרד.
כפי שאמרתי יש לי ניסיון עם דגם קודם אבל בחיצוניות גם הוא נראה טוב, ואלי ידוע שאם יש חברה דפוקה, היא דפוקה תמיד (לא מחייב אבל בדר"כ עד שיוכח אחרת)