הזמנת תור בבנק דרך אפליקציה
-
עוד לא קיבלתי תשובה על הפוסט הראשון
יש למישהו תשובה ? יש לו סמארטפון ?@מעמד אמר בהזמנת תור בבנק דרך אפליקציה:
האם הזמנת תור בבנק דרך אפליקציה דורשת כניסה לחשבון שלי בבנק או שאפשר להזמין תור בלי חשיפת פרטים אישיים ?
אני שואל, כי אין לי אייפון ורציתי לקבוע תור לבנק הפועלים בלי לחשוף פרטים שלי בבנק, ואמרו לי בבנק שרק דרך אפליקציה אפשרובאתר לא הולך לי כנאמר כאן
-
עוד לא קיבלתי תשובה על הפוסט הראשון
יש למישהו תשובה ? יש לו סמארטפון ?@מעמד אמר בהזמנת תור בבנק דרך אפליקציה:
האם הזמנת תור בבנק דרך אפליקציה דורשת כניסה לחשבון שלי בבנק או שאפשר להזמין תור בלי חשיפת פרטים אישיים ?
אני שואל, כי אין לי אייפון ורציתי לקבוע תור לבנק הפועלים בלי לחשוף פרטים שלי בבנק, ואמרו לי בבנק שרק דרך אפליקציה אפשרובאתר לא הולך לי כנאמר כאן
@מעמד ללא חיבור באפליקציה לא ניתן לקבוע תור
-
-
-
-
-
@מעמד מן הסתם אינכם באותו הסניף, ומאוד יתכן שהמערכת מזהה את ההזמנה לסניף שלך שבו זה לא מתאפשר.
-
@רוב-יועץ אמר בהזמנת תור בבנק דרך אפליקציה:
@מעמד מן הסתם אינכם באותו הסניף, ומאוד יתכן שהמערכת מזהה את ההזמנה לסניף שלך שבו זה לא מתאפשר.
ייתכן, אבל זה מוזר, כי גם טלפונית הוא לא נותן...
-
-
@aiib דיברתי אתמול עם פקידים בסניף והם גם בדקו בקבוצת הואצאפ של הבנקאים שלהם והם אמרו שאין שום דרך של הזמנת תור דרך האתר ! רק דרך סמארטפון באפליקציה !
ומה שאתה עשית דרך תאם פגישה, אני לא יודע מה זה אבל אמרו לי שזה לא הזמנת תור לסניף
ולא הסבירו לי מה זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות

]