דרוש תרומה למחשב עבור מערכת קול הלשון
-
המערכת ממוקמת בישיבה חשובה במרכז הארץ, בסדר גודל של 800 בחורים המעתיקים מידי יום אלפי שיעורים.
.
וכעת המחשב התקלקל לאחר שימוש יום יומי של כ - 6 שנים ונגרם ע"י כך לביטול תורה דרבים. וע"כ זקוקים אנו בדחיפות להחליפו למחשב חדש בעלות של כ -3.3 - 3.7 אלף ש"ח (המחיר ירד אודות ל@master אשר עזר להוריד את המחיר בניסיונו הרב ועל כן זכות הרבים תעמוד לו). [המערכת כוללת גם שיעורים פנימיים של הישיבה אשר אינם קיימים בקול הלשון הארצי, כשהדבר מצריך גם מספר כוננים פנימיים בסך כ - 4 TB וכן מסך חדש שגם נהרס עם הזמן]כל היודע על מישהו המעונין להנציח ולתרום אפילו חלק מהסכום, ולאור גודל זיכוי הרבים העצום שבדבר, אם יוכל ליצור קשר במס' 0527198754 או במייל 7198754@gmail.com
תזכו למצוות ופיתקא טובה
-
המערכת ממוקמת בישיבה חשובה במרכז הארץ, בסדר גודל של 800 בחורים המעתיקים מידי יום אלפי שיעורים.
.
וכעת המחשב התקלקל לאחר שימוש יום יומי של כ - 6 שנים ונגרם ע"י כך לביטול תורה דרבים. וע"כ זקוקים אנו בדחיפות להחליפו למחשב חדש בעלות של כ -3.3 - 3.7 אלף ש"ח (המחיר ירד אודות ל@master אשר עזר להוריד את המחיר בניסיונו הרב ועל כן זכות הרבים תעמוד לו). [המערכת כוללת גם שיעורים פנימיים של הישיבה אשר אינם קיימים בקול הלשון הארצי, כשהדבר מצריך גם מספר כוננים פנימיים בסך כ - 4 TB וכן מסך חדש שגם נהרס עם הזמן]כל היודע על מישהו המעונין להנציח ולתרום אפילו חלק מהסכום, ולאור גודל זיכוי הרבים העצום שבדבר, אם יוכל ליצור קשר במס' 0527198754 או במייל 7198754@gmail.com
תזכו למצוות ופיתקא טובה
הצעה:
@a0533057932 אולי תקנה מחשב יד שניה, וגם מסך (אם זה לא מסך מגע).
יעלה לך פחות מ 1000 ש"ח.
צריך רק לקנות כוננים. -
הצעה:
@a0533057932 אולי תקנה מחשב יד שניה, וגם מסך (אם זה לא מסך מגע).
יעלה לך פחות מ 1000 ש"ח.
צריך רק לקנות כוננים.@מנצפך אני כרגע עובד עם מחשבים מיד שנייה (כרגע המערכת מושבתת לגמרי הכונן של המערכת הפעלה התקלקל בנס זה בין הזמנים) והאיטיות שלהם נוראית אולי אתה מוצע מי מוכר מחשבים יד שנייה ברמה גבוהה ולא ישנים
-
לא חושב שאתה צריך משהו חזק.
יספיקו לך 2 GB RAM.
תתקין מערכת הפעלה וינדוס 10.
איזה ישיבה? אולי אוכל לעזור לך. -
יספיקו לך 2 GB RAM.
איזה ישיבה? אולי אוכל לעזור לך.@מנצפך כרגע יש לי 8 g ראם והמחשב בקושי זז נ. ב. הוא על ווינדוס 10
-
@aiib @A0533057932
אז משהו לא תקין.
אולי יש כל מיני תוכנות מיותרות שהתקינו על המחשב.
והראיה ש 8 GB לא מספיק.
זה ממש לא נורמלי.
אני מפעיל עמדה של אוצר החכמה עם 2 GB והיא עובדת יופי. (מצאתי מחשב ברחוב).
קול הלשון הרבה יותר קלה.
אני גר בפתח תקווה, אם אתה רוצה תוכל לקפוץ אלי. כי העניין קרוב לליבי. -
@aiib @A0533057932
אז משהו לא תקין.
אולי יש כל מיני תוכנות מיותרות שהתקינו על המחשב.
והראיה ש 8 GB לא מספיק.
זה ממש לא נורמלי.
אני מפעיל עמדה של אוצר החכמה עם 2 GB והיא עובדת יופי. (מצאתי מחשב ברחוב).
קול הלשון הרבה יותר קלה.
אני גר בפתח תקווה, אם אתה רוצה תוכל לקפוץ אלי. כי העניין קרוב לליבי.@מנצפך אתה פועל עם שיעורים מקומיים?
-
אם המחשב מנוהל טוב ולא משחקים איתו, לא מתקינים כל מיני תוכנות וכו', הוא אמור לעבוד חלק ומהר.
@מנצפך אבל ברגע שיש עליו שיעורים מקומיים אמורים להשים תוכנות המרה וכד'וכן יש עליו אופיס למודעות וכד' ועוד דברים בסגנון הזה לו זה היה עמדה רגילה יש לקול הלשון מערכת קומפלט miix 320 של לובו כמדומני
-
יספיקו לך 2 GB RAM.
איזה ישיבה? אולי אוכל לעזור לך. -
@מנצפך אבל ברגע שיש עליו שיעורים מקומיים אמורים להשים תוכנות המרה וכד'וכן יש עליו אופיס למודעות וכד' ועוד דברים בסגנון הזה לו זה היה עמדה רגילה יש לקול הלשון מערכת קומפלט miix 320 של לובו כמדומני
@a0533057932 אמר בדרוש תרומה למחשב עבור מערכת קול הלשון:
miix 320
אתה יודע אם אפשר להטעין אותו תוך כדי שימוש ב USB?
-
@a0533057932 אמר בדרוש תרומה למחשב עבור מערכת קול הלשון:
miix 320
אתה יודע אם אפשר להטעין אותו תוך כדי שימוש ב USB?
@מנצפך לא זוכר כרגע את הפרוספקט אבל כמדומני שמטעינים אותו עם מטען מיוחד ולא דרך usb
-
@מנצפך לא זוכר כרגע את הפרוספקט אבל כמדומני שמטעינים אותו עם מטען מיוחד ולא דרך usb
@a0533057932 יש לך אותו? נתקלת בו?
-
עבדתי בעבר עם miix 310 עד כמה שידוע לי אין הרבה הבדל ועיין עוד פה לגבי ההבדל בין הדגמים
-
עבדתי בעבר עם miix 310 עד כמה שידוע לי אין הרבה הבדל ועיין עוד פה לגבי ההבדל בין הדגמים
@a0533057932 חסום לי.
-
@a0533057932 חסום לי.
@מנצפך נאמר שם שההבדלים במעבד זיכרון וכדו' לא מוזכר שם הבדל שmiix 320 נטען מחיבור הusb נ. ב. יש לו חיבורי usb רגילים מדובר על מחשב ולא טאבלט
-
אני מקפיץ שוב האם יש למישהו מושג על אדם המעונין לתרום לענין וזכות הרבים תעמוד לו