המהירות בסדר אבל בראוטר זוועה!!
-
יש לי ראוטר של סלקום עם 019 בבדיקת מהירות עם כבל המהירות היא 40 מגה אבל כשאני מנסה לגלוש דרך אלחוטי אפילו כשאני צמוד לראוטר בלי שום הפסקה המהירות היא 4 מגה
יש משהו שאפשר לשנות או שהראוטר נדפק וצריך להחליף?
ניסיתי בכמה מחשבים ואותה תוצאה, עד לאחרונה עבד כרגיל.[במידה וצריך להחליף, יש מצב שנטווזיון הבעלים של הראוטר יחליפו לי אותו למרות שאני לא גולש דרכם אלא רק טלפון ובשביל הטלפון הכל עובד כרגיל?]
תודה מראש!!!
-
יש לי ראוטר של סלקום עם 019 בבדיקת מהירות עם כבל המהירות היא 40 מגה אבל כשאני מנסה לגלוש דרך אלחוטי אפילו כשאני צמוד לראוטר בלי שום הפסקה המהירות היא 4 מגה
ניסיתי בכמה מחשבים ואותה תוצאה, עד לאחרונה עבד כרגיל.[במידה וצריך להחליף, יש מצב שנטווזיון הבעלים של הראוטר יחליפו לי אותו למרות שאני לא גולש דרכם אלא רק טלפון ובשביל הטלפון הכל עובד כרגיל?]
תודה מראש!!!
@aiib לי היה ראוטר של נטוויזן משהו מאוד ישן (שגם לא תמך במהירות גלישה של יותר מ 15 מגה), והיתה לי תקלה גם בטלפון שמידי פעם היה מתנתק לי הקו, ודרשתי מהם שיחליפו את הראוטר בחדש, ובאמת לאחר הרבה נדנודים (ומעבר של כ 5 נציגים שכל אחד מתחיל איתך מהתחלה את התהליך של נתק את הכבל, תאפס את המודם, תחכה 2 דקות וכו' וכו' וכו'), הם שלחו לי נציג שהחליף לי את הראוטר בדגם 2018 ובהחלט יש שיפור..!!
-
תודה מראש!!!
-
תודה מראש!!!
-
[במידה וצריך להחליף, יש מצב שנטווזיון הבעלים של הראוטר יחליפו לי אותו למרות שאני לא גולש דרכם אלא רק טלפון ובשביל הטלפון הכל עובד כרגיל?]
תודה מראש!!!
ברשמי יש לך גם חשבון אינטרנט אצלם כך שהם יחליפו לך.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות