עזרה בתוכנת SWEET HOME 3D
-
אני מנסה לתכנן בצורה חובבנית דירה [רק בשביל לראות מה לבקש מהאדריכל]
אני מנסה להשתמש בתוכנה המדוברת ואני מכניס תמונה של הדירה אלא שבפועל הדירה לא יוצאת במטרים האמיתיים שלה.
יש מצב שמישהו שיש לו את התוכנה ומבין בה קצת יעשה לי את העבודה?
אני רק צריך לעשות רצפה חדשה על הגודל של הדירה המדוייק ואז אדע מה הגודל ואוכל לשחק- להוריד מהצד הזה ולהוסיף מהצד הזה וכו'
אם מישהו יוכל לעשות לי את זה אני מאד יודה לו, אם לא אני יבין אותו...כמה הערות: מדובר על הדירה הפינתית מצד ימין למעלה המרפסת לא נכללת בחישוב הרשום אבל אני כן רוצה שהיא תהיה מחושבת.
תודה רבה
נ.ב אם למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית ופשוטה להפעלה יותר מהתוכנה המדוברת- אשמח לשמוע -
@aiib השתמשתי בתוכנה לשימוש דומה לשלך לא יודע מה אתה מתכוון "להכניס תמונה" בניתי הכל מאפס והטיפ היחיד שאני יכול לתרום לך שבהתחלה זה לא יצא במטרים האמיתיים עד שתפסתי שלא הכנסתי בחישוב את העובי של הקירות (גם חיצוניים) וכשהכנסתי אותם בחישוב הכל הסתדר.
-
@aiib לא אמרתי שזה קל, אמרתי שזה אפשרי כשאין לך אופציה יותר טובה.
כשלא היה סרגל הלכתי למוקם אחר מקביל בדירה וניסיתי להבין משם מה האורך ובצירוף ניחוש ניסוי ותעיה יצרתי דגם שהיה מחושבן טוב.עריכה: הצצתי בשרטוטים שצרפת והבנתי שאם לקח לי לא מעט זמן (כמה ימיםXכמה שעות טובות כל יום) ליצור דירה אולי חצי בגודל מהדירה שלך לא בטוח שהגיוני שתבנה גודל כזה מאפס.