ניוד מהבית
-
א. מעוניין לנייד את הקו, למה שהחוזה נגמר, והודיעו שממחר מחיר החבילה 80 ש"ח בחודש...
להתחיל להתגלגל באוטובוסים-עמוסים בבין הזמנים לא נשאר כח....
מישהו יודע על ניוד מהבית, סוכן שמגיע אליך הביתה?ב. ראיתי מתישהו מבצע על C2 מחודש בניוד (כמד' 220 ש"ח), מימכיר?
-
א. מעוניין לנייד את הקו, למה שהחוזה נגמר, והודיעו שממחר מחיר החבילה 80 ש"ח בחודש...
מישהו יודע על ניוד מהבית, סוכן שמגיע אליך הביתה?ב. ראיתי מתישהו מבצע על C2 מחודש בניוד (כמד' 220 ש"ח), מימכיר?
@מעלה-ומוריד
לא כתבת עיר מגורים -
@מעלה-ומוריד אני חושב שיש בדיו פרינט ב 200 בלי ניוד
(ראיתי השבוע באחד העיתונים של יום ראשון לא זוכר איזה ונראה לי שזה היה דיו פרינט -
@מעלה-ומוריד
לא כתבת עיר מגורים@master
עיר הקודש והמקדש.
שכונות הדרום. -
@master
יש?@יעקב-ישראל
אתה יכול לבדוק לי ודאות? -
@master
יש?@יעקב-ישראל
אתה יכול לבדוק לי ודאות?@מעלה-ומוריד
אני בסך הכל ציינתי שלא יוכלו לעזור לך בלי שתציין עיר -
@מעלה-ומוריד
סוכן טוב.
05331-26330 -
@מעלה-ומוריד
סוכן טוב.
05331-26330@www אמר בניוד מהבית:
@מעלה-ומוריד
סוכן טוב.
05331-26330סוכן מעולה (באמת!). אך לא לאיזור בית וגן..
עוד משהו? [אגב, זה דחוף, מהרגע להרגע]..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות