מכשיר וויז/GPS לקניה... זקוקה לעזרתכם
-
@אלי-tza אמר במכשיר וויז/GPS לקניה... זקוקה לעזרתכם:
@mdy הבנאדם רוצה תח"צ בזמן אמת, איך GPS עוזר לו?
למצא את הדרך לתחנה
-
-
@אלי-tza אמר במכשיר וויז/GPS לקניה... זקוקה לעזרתכם:
@ארי63 הקובץ כאן.
יש להעתיק אותו לתוך התיקיה של IGO ב:content>userdata>poi
התיקיה הזאת זה רק לאנדרואיד? כי בגיפיאס רגיל אין userdata . תיקיית ה poi נמצאת ב content.
-
@aiib
@אלי-tza אמר במכשיר וויז/GPS לקניה... זקוקה לעזרתכם:הכנתי קובץ תחנות אוטובוס לGPS כולל מספרי תחנות לכל הארץ,
-
אלי TZAהשיב לaiib ב 2 באוג׳ 2018, 10:57 נערך לאחרונה על ידי אלי TZA 8 בפבר׳ 2018, 11:01
@aiib התועלות שעלו לי הרגע:
- מוסיף מאגר נתונים לחיפוש נקודות עניין כלומר אני מחפש בנקודות עניין מוסד/מקום כלשהו שאיני יודע את כתובתו והוא מוצא לי את זה בשם תחנת אוטובוס שנמצאת ליד המקום ושמה מורכב משמו.
- אני צריך מספר תחנה כדי להתקשר ולשמוע מתי מגיע האוטובוס, קורה לי הרבה שאני נוסע באוטובוס ורוצה לדעת אם מגיע לתחנה הקרובה אוטובוס שיותר טוב לי וכדאי לרדת כאן אז אני מחפש נקודות עניין קרובות ושם מופיע לי המספר תחנה.
- כמו ש@zvinissim צחק אבל לפעמים זה קורה שאומרים לך להגיע לתחנה מסויימת ואתה לא יודע בדיוק איפה היא נמצאת.
-
אלי TZAהשיב לaiib ב 2 באוג׳ 2018, 11:17 נערך לאחרונה על ידי אלי TZA 8 בפבר׳ 2018, 11:18
@aiib המידע מופץ בחינם ע"י משרד התחבורה ואני מעבד אותו לקובץ KML שIGO יודע לקרוא.
הנה קישורים לחומר מעובד לפני הסגירה לKML
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10GFsi5vYzx6ByMVy0-gwcXXW81djXZOjbyE-4ep5B14/edit#gid=1658494185פעם אחרונה עשיתי את זה לפני חודש, הקובץ המקורי של משרד התחבורה נמצא בתוך קובץ זיפ ונקרא stops.txt (הקובץ בקישור מתעדכן אוטומטית כל לילה)
-
@אלי-tza
סתם מענין אם יש אפשרות לעבד את הקובץ (רק רשימה של מספר תחנה,שם תחנה וכתובת התחנה בלי קישור למפה) לקובץ HTML עם אופציה לחיפוש לפי כתובת/מס' תחנה ?
כי אם זה אפשרי אפשר להכניס את זה למכשירי נוקיה וכך יהיה רשימה של הכל גם במכשירים כשרים -
@beri-zip כאן יש את הנתונים הגולמיים
0_1533256019695_stops.txt.csv
36/81