מחשב שנכבה ומסרב להידלק, עד ש ?
-
אם זה נכבה בבום זה אומר לכאורה שהיה מגע רצוף בכפתור שגרם לו לכפות כיבוי, לא חייב להיות שזה היה בכפתור עצמו אולי זה היה בחיבור ללוח, עכ"פ, כיון שזה המשיך להיות לחוץ לא נדלק לך, וכאשר עקפת את הכפתור, זה פרק את המתח\ביטל את המגע או מה שלא יהיה והכל חזר לקדמותו.
-
@aiib אמר במחשב שנכבה ומסרב להידלק, עד ש ?:
@dovid אמר במחשב שנכבה ומסרב להידלק, עד ש ?:
"
החזרתי את החשמל, וחיברתי את הפינים עם מברג. הופה, עובד! טוב אז זה הכפתור... אבל לא. מייד אחרי החזרת הכל הכפתור עובד יופי כימי קדם, ללא דופי."
לא כ"כ הבנתי- אם הכל עובד ללא דופי מה הבעיה עכשיו? זאת הייתה הבעיה לא כך?!לי קורה משהו דומה במחשב נייד כשהיה מחובר מכשיר מסוים בהטענה במחשב המחשב היה נכה פתאום והפיתרון היחיד היה פירוק הסוללה (מדובר בדגם שהי מחוברת עם ברגים) והחזרתה ואז זה נדלק
אולי גם אצלך בפירוק החוטים נגעת במגעים והארקת את שאריות המתח ולכן זה נדלק
אבל כאמור זה אמור להיות דומה להוצאה מהשקע ליותר מרגע אחד -
נתקלתי כמה פעמים בבעיות דומות והם נפתרו אחרי ניקוי פנימי יסודי של הלוח אם והזיכרון מאבק, אגב זה קרה לי גם באורגן ובעוד מכשירי חשמל שחזרו לפעול אחרי ניקוי מאבק
כנראה שכשפרקת את החוטים הפנמיים קצת ניקית את הסביבה וקבלת ארכה נוספת עד הנפילה הבאה... אא"כ תנקה את הלוח -
התופעה לא חזרה על עצמה, מאוד משונה.
עברו על המחשב הזה שנים קודם, ואז התופעה, ומאז שוב הכל תקין.
המארז אצלי איכותי אז הכפתור זו הייתה בעיה לא סבירה בכלל מה גם שתחושת הלחיצה הייתה מעולה, ושזה התחיל לפתע (כשזה בעיית מגעים יש סימני "שיעול" מוקדמים), וגם שמתי שזה כן עבד זו הייתה לחיצה זהה לגמרי לאחרות. -
@dovid אמר במחשב שנכבה ומסרב להידלק, עד ש ?:
ופעה לא חזרה על עצמה, מאוד משונה.
עברו על המחשב הזה שנים קודם, ואז התופעה, ומאז שוב הכל תקין.
המארז אצלי איכותי אז הכפתור זואני חושב ש@master ענה תשובה מספקת
ומה שזה לא היה עד היום
סמוך על עדכוני ווינדוס -
@master אמר במחשב שנכבה ומסרב להידלק, עד ש ?:
@dovid
גם שינה רגילה
מבחינתי האירוע כלל לא חריג
אני מקבל קריאות מהסוג הזה בעיקר בבקרים
המחשב כבוי ולא נדלק, מה שאני אומר תמיד, להוציא מהחשמל, ללחוץ על לחצן ההפעלה 5 שניות (כשזה מחוץ לחשמל) לפריקת מתח, להחזיר , והופ , ואוו נדלק ,יש פתרון לזה?
יש איזה אפשרות לנטרול מצב השינה לחלוטין?
עריכה: מצאתי את ההדרכה כאן, מקווה שיעזור