מזגן למטבח...
-
@מעמד חשבתי שיטעו בזה
מאחורי הקיר הזה יש חדר נוסף. הקיר החיצוני היחיד הוא איפה שהחלון שכולו חלון
וזאת בדיוק הבעיה
מתקין מזגנים אחד טען לי שבמיזוג אין שום תועלת איפה המזגן נמצא ומחשבים תמיד אותו דבר ורק בדקה שתיים הראשונות קצת חסר כי רוצים להרגיש את המשב אוויר
@zvinissim הוא צודק? -
@zvinissim מתשובתך שמתי לב שלא קראת את כל הפוסט [וסליחה אם אני טועה..]
ומכיוון שאתה בר הסמכא הגדול כאן אשמח לשמוע את דעתך ולכן אחזור שוב על השאלה ואשמח אם תוכל להגיב.מדובר במטבח ארוך וצר שהגישה לקיר החיצוני היא רק בקטע הצר שמרוחק ממרכז המטבח וכן א"א לשים על הקיר לכיוון אורך המטבח מחמת חלון זכוכית [אני מצרף איור בהמשך].
השאלה היא מה מומלץ: להתקין סמוך לקיר החיצוני ואז המזגן לא יהיה מול אורך המטבח או להעביר את המזגן עמוק פנימה לתוך המבטבח ואז יש את החיסרון האסתתי וחוטים ארוכים מדי שכפי שהבנתי מורידים את איכות הקירור.
מה דעת כבודו?
תודה רבה
%D7%9E%D7%98%D7%912%D7%97.png
-
@aiib אמר במזגן למטבח...:
@zvinissim מתשובתך שמתי לב שלא קראת את כל הפוסט [וסליחה אם אני טועה..]
ומכיוון שאתה בר הסמכא הגדול כאן אשמח לשמוע את דעתך ולכן אחזור שוב על השאלה ואשמח אם תוכל להגיב.
מדובר במטבח ארוך וצר שהגישה לקיר החיצוני היא רק בקטע הצר שמרוחק ממרכז המטבח וכן א"א לשים על הקיר לכיוון אורך המטבח מחמת חלון זכוכית [אני מצרף איור בהמשך].
השאלה היא מה מומלץ: להתקין סמוך לקיר החיצוני ואז המזגן לא יהיה מול אורך המטבח או להעביר את המזגן עמוק פנימה לתוך המבטבח ואז יש את החיסרון האסתתי וחוטים ארוכים מדי שכפי שהבנתי מורידים את איכות הקירור.
מה דעת כבודו?
תודה רבה@aiib תודה רבה על הפרגון אבל באמת אין צורך...
-
אתה צודק ב 100% שלא התייחסתי למיקום ההתקנה של המזגן.
הסיבה לכך היתה שראיתי שבפוסט הקודם היו דעות חלוקות ולא רציתי להמשיך את הדיון הזה לכן כתבתי רק שתקח בחשבון את תוספת האנרגיה/החום במידה ותרצה לקרר את המטבח בעת בישול ואפיה. -
לפעמים יש לקחת בחשבון מגבלות מיקום במקומות כאלו שלא בשליטת בעל הבית ולכן אין מנוס ולפעמים צריך לתמרן בין הרצוי למצוי.
-
אני קורא תמיד את כל הפוסטים אך לא תמיד יוצא לי להגיב ישר כך שלפעמים יוצא שיש לי 7-10 התראות עד שאני מגיב
-
-
@אבק אמר במזגן למטבח...:
@aiib
אפשר לשים בקיר החיצוני
כך ראיתי שעשו במקום מסויים
חיברו שני ברזלים ארוכים מהתקרה (כמו התומכות של תקרה אקוסטית)
ואליהם חיברו את התושבת והמזגן@אבק אולי ברזלים ותושבות מתקרה זה טוב למקום שחשוב פחות אסתטיקה, במטבח בבית זה מאוד חשוב אסתטיקה.
@aiib תתחיל לחשוב בכיון של מאייד נסתר עם הנמכת תקרה
עריכה
יש היום מאיידים נסתרים נמוכים מאוד תוכל להצמיד אותם לקיר ולהוציא 3-4 פתחי אוויר לאזורים שונים במטבח.
גם ככה תצטרך לעלות ברמת ה BTU כ-10%(בגלל המטבח)
יותר כך שלא תהיה לך בעיה למצוא מאיידים כאלו