פרסום חינמי
-
שלום וברכה
כל בעל עסק קטנ/טן או נותן שירות בוודאי יידע על מה אני מדבר
פרסום
העלויות של הפרסום גבוהות כלכך עד שלפעמים אנו נותני השירותים או בעלי העסקים הקטנים מוותרים עליו, כי העלות של מודעה בעיתון המקומי לא תתכסה על ידי העשר לקוחות (הלוואי) שיגיעו בעקבותיו.
אני רוצה להציע פתרון חדשני "בוגל. פרסום חינמי"
העיתון לא יפורסם במהדורה השמרנית של עיתון מודפס אלא ישלח במייל בפורמט pdf
למי מיועד הפרסום? לעסקים ונותני שירות קטנים בלבד (לדוגמא: קלדנית, מכירה ביתית, מורה פרטי, וכדומה)
איך מפרסמים? שלחו את המודעה שלכם למייל boogelfree@gmail.com בצירוף שם העסק ומספר טלפון לבירורים. על המודעה להיות בגודל של שמינית עמוד.נשמח לקבל מתנדבים בסיוע להתנעת הפרויקט. (מומחים בתחומי הפרסום גרפיקה עימוד ודיוור אוטומטי)
בוגל. פרסום חינמיכמו כן להצטרפות לקבלת העיתון שלחו מייל לכתובת הנ"ל עם המילה "הצטרפות" (לא ייעשה כל שימוש נוסף במייל שלכם! בהתחייבות!)
-
@clickone אמר בפרסום חינמי:
@מנצפך
ברגע שהפרסום לא יעלה כסף, אז אפשר שכל עסק ייתן קופון, ואז הוא יודע שהא משלם רק את עלות הקופון בלי לשלם את עלות הפרסום. ומצד שני הוא מקבל לידים בטוחים.
@בוגל בהצלחהזה ממש פתרון לזה:
@מנצפך אמר בפרסום חינמי:
אפשר לשאול על זה שאלות? מי יעיין בפרסומים? כשזה מודפס אז מילא מסתכלים מתוך שיעמום. אבל במייל?
-
אני הייתי מציע יותר נכון חושב ביחד שאולי כל מפרסם ידפיס 10 ויתן לעשר לקוחות שלו וקח זה יקבל משנה תוקף
מלבד ההפצה באימייל.
אך יש לקחת בחשבון שפרסום בעיתונות מקומית מגיע לתושבי המקום ופרסום במייל אף אחד לא יקח מעיר אחרת (בהתאם לסוג השירות / עסק /חנות) -
אני חושב שמאותה סיבה שאנשים מסתכלים בחומר מודפס, יסתכלו בעיתון במייל. אין באמת הבדל, רק ההרגל.
וזה לא שהמפרסם משלם על הפרסום אז למה לא?האינטרס שלי פה הוא על הדרך לפרסם את עצמי... (לא ציד כתובות מייל ולא שום דבר לא תמים, אולי יום אחד הפלטופרמה תהיה חזקה ומפרסמים גדולים ישלמו כדי לפרסם בה)
-
@הכוכב-שלנו אם כל מפרסם יידרש להדפיס זה כבר לא חינמי
תחשוב על מטפלת רגשית לדוגמא.. איך בדיוק היא אמורה לעשות את ההפצה?