WPF איך אקבל את מיקומו של פקד מסויים על פני המסך
-
יש לי בטופס למשל תיבת טקסט איך אני יכול לדעת היכן תיבה זו ממוקמת על המסך?
ב WIN FORMS היה את הקוד הבא:Dim controlRectangle As Rectangle = myTextBox.RectangleToScreen(myTextBox.ClientRectangle)
איך עושים את זה ב WPF ?
פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/02/2014 20:25 (+02:00)
-
אני חושב שהדוגמא הכי טובה זה זו:
<StackPanel HorizontalAlignment="Left" Width="{Binding ElementName=TB, Path=Width}" Height="{Binding ElementName=TB, Path=Height}" VerticalAlignment="Top" Margin="12,61,0,0"> <ToggleButton IsChecked="{Binding ElementName=pup, Path=IsOpen}" Content="לחץ להופעת ה'קופץ'" FlowDirection="RightToLeft" Name="TB" /> <Popup Placement="Bottom" AllowsTransparency="True" PopupAnimation="Slide" x:Name="pup" VerticalAlignment="Bottom"> <StackPanel> <Calendar HorizontalAlignment="Left" Name="Calendar2" VerticalAlignment="Top" /> <Button >היום</Button> </StackPanel> </Popup> </StackPanel>
לגבי וינפורמס שם זה עובד מצויין עם הריבוע בלבד אתה מגדיר את מיקום החלון לפינה השמאלית העליונה של הריבוע וזהו
פורסם במקור בפורום CODE613 ב02/02/2014 18:19 (+02:00)
-
דבר ראשון אכן הצורה שמיקרוסופט הועידה זה כמו שהביא רחמים...
אבל אפשר גם בדווקא לבדוק את כל מחלקת המסך וכדו' אכן ב-WPF זה מסובך ולא שבWINFORM זה היה יותר פשוט, שם לא היה יותר מדי אפשרויות.
בקישור הזה הוא משתמש במחלקות שמטפלות בנקודה הזאת.פורסם במקור בפורום CODE613 ב03/02/2014 08:31 (+02:00)