האם ישDLL לקריאה והדפסה של WORD OFFICE מ-NET בלי התקנת אופיס
-
הצורה הנורמלית לטיפול באופיס ב-NET זה על ידי DLL של OFFICE INTEROP שזה מצריך את התקנת אופיס על המחשב.
אני מעוניין ב-DLL שיודע לפענח קובץ לדוגמא של WORD ולהציג אותו ויזואלית או להדפיס אותו מה-NET.
מה שכמובן ה-OPENXML שהוא תוכנה ליצירת קבצי OFFICE. אבל זה רק קידוד זה לא תוכנה.
יש DLL כזה בשוק רק בעלות של 976.99$ בלבד... אני מעוניין במשהו חינמי או בעלות נורמלית.
(יש לאדובי DLL של NET כל מיני אבל נראה לי שהם עובדים רק על אופיס מותקן)...פורסם במקור בפורום CODE613 ב28/01/2014 21:06 (+02:00)
-
אני חושב שהמבנה הפנימי של וורד היום זה בעצם XML תנסה לפתוח קובץ וורד באמצעות zip או zip 7 ותחשוף שם את הפרטי פרטים, אם תצליח אדרבא. אבל בשביל לקוח לשלם עוד 400 ש"ח לרכישת אופיס בגירסה הכי נמוכה שלו, לא יודע אם זה שיקול לעבוד כמה שעות על זה.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב28/01/2014 21:21 (+02:00)
-
בלי עריכה?
יש את Word Viewer
מסתבר שאפשר לעבוד איתו דרך Interop. (לא בדקתי...)פורסם במקור בפורום CODE613 ב28/01/2014 21:48 (+02:00)
-
אני צריך ודאי כולל העיצוב המלא.
אבל אני מעוניין בלי תוכנה בכלל גם לא WORDVIEWER.
וכמובן שלא יעזור לי הXML וגם לא לקרא אותו לוגם לא להבין אותו כי אני צריך להציג ואין לי כלים להציג ואני לא מתכוון לצייר על ידי הXML כי זה לא כמה שעות זה........ כמה ..... 120 שנה בערך...
אני רוצה DLL המוטמע לגמריפורסם במקור בפורום CODE613 ב28/01/2014 21:53 (+02:00)
-
עוד משהו.
לא ברור מהתשובה שלך האם זה ללא עריכה
@ayalaleoraאני צריך ודאי כולל העיצוב המלא.
אבל אני מעוניין בלי תוכנה בכלל גם לא WORDVIEWER.אם זה ללא עריכה, למה לא PDF?
אם זה עם עריכה גם WORDVIEWER לא יעזור.למה הצורך המדוייק? אני בעבר הייתי צריך משהו דומה בשביל מיזוג דואר אצל הלקוחות, ובסוף נכנעתי וחייבתי את הלקוח שיהיה לו וורד מלא.
עריכה: אם זה לא קובץ מאד מורכב, למה לא RTF?
פורסם במקור בפורום CODE613 ב28/01/2014 22:16 (+02:00)
-
אני אכן צריך ללא עריכה הרעיון הוא שהלקוח ישמור בשרת קובץ WORD ואני ישתול במקומות מסומנים לפי קוד מוסכם את התמליל שנשמר בשרת לפי סוג מכתב וכד' וכמובן כבר לצרף גם את שם הלקוח. ואז להדפיס ישירות ממחשב השרת. ועל השרת אני לא מעוניין להתקין שום תוכנה.. כמובן כדי שלא יהיה אפשר לפתוח דרכו כלום.. כידוע שתוכנה רשמית היא פרצה באבטחה יותר מכל וירוס.
הרעיון של PDF הוא מצויין רק לא ידוע לי שיש אפשרות לPDF לקרא מסמכי WORD בלי שמותקנת תוכנת WORD הוא גם משתמש בINTEROP. ואני יודע גם אם הDLL NET שלו תומכים בזה.
ובכל מקרה כשניסתי להמיר ידני במחשב שאין עליו אופיס רק קורא PDF של אדובי הוא דרש לשלם עבור כל המרה או תשלום חודשי בעלות של 10$ או משהוא כזה. מוחל טובות....פורסם במקור בפורום CODE613 ב29/01/2014 08:50 (+02:00)
-
אז זה כן נקרא עם עריכה.
כי אתה צריך לערוך....לגבי השרת, לא כתבת איזה שרת, RDP, קבצים וכו'. אני מניח שאם אתה מתכנן להדפיס מהשרת אז יש שם איזה תוכנה שרצה... ואם כן לא הבנתי את מה שכתבת לגבי שלא יהיה אפשר לפתוח דרכו כלום. (הרי אם אתה חושש שהתוכנה שתתקין תעשה משהו לא חיובי בשרת, מה לי וורד, מה לי DLL שאתה לא יודע מי כתב אותו ומה הוא מכיל ומה לי PDF.)
PDF אכן לא יודע לקרוא וורד, (מה שכתבת זה להמיר לוורד) ...
לדעתי יש לך 3 פתרונות אפשריים.
- לפתוח את הקובץ עם הDLL שארכיטקט הציע למעלה, ואז לעשות החלפה של כל המשתנים לדוגמא: $NAME$ יוחלף לשם פרטי וכו', אח"כ לסגור אותו דרך הDLL לPDF, ואז להציג אותו במציג PDF (לא מכיר, אבל בטוח שיש הרבה כאלה חינמיים הנה אחד לדוגמא.)
- לשמור את הקובץ בRTF.
- קבצי וורד לא מורכבים נפתחים ומוצגים בצורה מצויינת גם בכתבן של ווינדוס (לפחות מווינדוס 7), אתה יכול להשתמש בזה (לא יודע אם יש לזה Interop).
בהצלה!
ואל תשכח לספר לנו בסוף מה עשית ועבד...
פורסם במקור בפורום CODE613 ב29/01/2014 09:25 (+02:00)
-
צריך להשתמש עם OpenXml זה ספריית לקריאה ועריכה של קבצי אופיס הכתובים בתקן Open Xml Format.
זה לא כ"כ קל ללמוד להשתמש בזה אבל זה מאוד יעיל (מהיר ועושה הכל).איך מתחילים? מורידים מפה את שני הקבצים.
הנצרך זה הקטן של השלוש מגה, אבל הגדול זה כלי שימושי מאוד למפתח.מוסיפים בפרוייקט רפרנס לDLL שנמצא (בערך) בתיקייה הזו: X:\Program Files (x86)\Open XML SDK\V2.0\lib.
הנה דוגמה בסיסית של פתיחת קובץ וורד קיים ועריכתו:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/office/ff478255.aspxאשמח לעזור בדוגמאות קונקרטיות.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב29/01/2014 14:09 (+02:00)
-
לא הבנתי כלום מכל האריכות.
הסברתי כבר שאת העריכה אני ודאי עושה ב-OPENXML.!!!!!!אני צריך DLL כדי להדפיס קובץ כזה עם DLL בלי תוכנת רקע.!!!!!!! שאת זה אי אפשר לעשות עם OPENXML.. וגם הPDF לא יעזור כי הוא לא קורא WORD בלי תוכנה
פורסם במקור בפורום CODE613 ב29/01/2014 19:50 (+02:00)
-
אני חושב שצריך ללכת על המרת המסמך לFixedDocument, זה אמור להיות קל (אם זה קל אז מה זה קשה :)) כי התחביר שלהם ממש זהה בהרבה.
תכלס, אם מה שניצב בפנינו זה הפיכת DOCX לXPS/FixedDocument אז הנה כמה מחלקות חופשיות שעושות זאת:
http://www.codeproject.com/Articles/649064/Show-Word-file-in-WPF
http://www.codeproject.com/Articles/25071/OpenXML-FlowDocument-OpenFlowDocument
http://www.codeproject.com/Articles/24220/Generate-XPS-from-Word-documents-with-VB-2008-and
http://www.c-sharpcorner.com/uploadfile/mahesh/viewing-word-documents-in-wpf/בהצלחה, ואנא דווח על תבונות ו/או אכזבות ו/או הצלחות...
פורסם במקור בפורום CODE613 ב30/01/2014 12:42 (+02:00)
-
אוהאו 4 דוגמאות! משהוא כאן עבד קשה....
אבל...
2 הדגומאות האחרונות לא רלוונטיות כיון שהם משתמשות ב-INTEROP שזה עובד על ידי פתיחת ה-WORD בפועל.
2 הדוגמאות הראשונות זה נחמד מאד מישהוא באמת התחרפן וניסה ללמוד את הקוד, אבל מדובר על עיצוב ברמה פשוטה, אני מעוניין בהמרה גבוהה.
אני עדיין משוכנע שיכול להיות שיש את זה לחברת ADOBE שלתוכנת ה-ACROBAT שלהם (הקורא PDF הנפוץ) יש DLL מיוחדים ל-NET ואיתם אפשר אחרי שהמשתמש מתרגם בעצמו לPDF אפשר לערוך את הטקסט של קובץ הPDF.
עדיין זה נראה לי לא רעיון הכי טוב כי בדרך כלל המרות PDF שהם כוללות עריכת טקסט יש שיבושים בעיצוב, בטח כבר נתקלת בזה שיש אפשרות לשני סוגי המרה לPDF בכל אופן פעם זה עוד היה נראה לי שהיום זה אחרת.פורסם במקור בפורום CODE613 ב31/01/2014 08:25 (+02:00)
-
כיון שלגבי פיענוח DOCX במהלך היווצרות אשכול השו"ת הושגה ההבנה שכנראה אין אפשרות הדפסת DOCX ללא תוכנה (עריכה אפשר על ידי OPENXML) אז הועלתה אפשרות שהשרת (מדובר פה על מחשב שרת שבו נמצאת התוכנה) יקבל קובץ PDF ולא DOCX ואז אולי לחבר ADOBE יש DLL שנותן להדפיס קובץ PDF בלי תוכנה. ובנוסף כיון שהשרת יקבל קובץ PDF אז תהיה בעיה לערוך את הקובץ, אז אם אני לא טועה יש להם גם אפשרות לערוך טקסט בצורה בסיסית. (אני בסך הכל צריך לשתול כמה מילים).
בכל מקרה אם משהוא מצא תוכנה שיודעת להדפיס קובץ DOCX אז ודאי ודאי שאני יותר ישמח. ואל נראה לי שיש דבר כזה כי אחרת יקומו חברות מתחרות לOFFICE שישתמשו בDLL ויוסיפו פונקציונליות משלהם.פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/02/2014 19:13 (+02:00)
-
לOFFICE שישתמשו בDLL ויוסיפו פונקציונליות משלהם.
חסר תוכנות מתחרות לוורד? יש את אופן אופיס ואחרים.
וזה אולי יכול לעזור לך:
http://www.codeproject.com/Articles/24093/Printing-Documents-from-C-using-OpenOffice-Writerאם ע''י OPENXML אפשר לעשות שמירה בשם ל PDF אז תוכל לשמור בשם את DOCX ולהדפיס את ה PDF
אפשר גם ע''י מדפסת כמו PDFCREATRO לשמור את DOCX ל PDF
דבר נוסף אם אתה רוצה רק להוסיף כמה מילים ל PDF אפשר להשתמש ב itextsharpפורסם במקור בפורום CODE613 ב01/02/2014 19:20 (+02:00)
-
מצאתי!
ל http://www.e-iceblue.com/ יש חבילות שעולות כסף כדי לתקשר עם תוכנות של אופיס ללא שאופיס יהיה מותקן.לוורד ספציפית (וכנראה גם לעוד יישומים) יש להם חבילה מוגבלת בחינם, ושם אפשר ליצור מסמכים, להוסיף מקטעים, להחליף ואפילו למזג מסמך מוכן בוורד, ולבסוף גם להדפיס. (והכל כזכור ללא צורך בוורד מותקן)
הדף של המוצר החינמי לוורד,
והנה קישור ישיר לקובץ ההתקנהאני ממש חייב לציין שיש שם דוגמאות מאד יפות לכל המימושים, וכל דוגמא קיימת גם לC# וגם לVB, ודבר נוסף שאהבתי, לכל פרוייקט יש קובץ פרוייקט מתאים ל2005, 2008, ו2010 (אחד הדברים הכי מעצבנים זה שצריך לשדרג פרוייקט ואז הVS שובר לפעמים את הפרוייקט - וכאן הם פתרו את זה בצורה מעניינת מאד)
נראה שזה מה שחיפשת....
אני אישית הולך לעשות עם זה משהו...פורסם במקור בפורום CODE613 ב06/03/2014 11:31 (+02:00)
-
אני רץ לבדוק את זה, אם זה עובד אז בשבילי זה תגלית המאה... תכף אשוב
פורסם במקור בפורום CODE613 ב06/03/2014 16:09 (+02:00)