WI-FI
-
-
מישו יודע איזה קובץ?
גלקסי S3 וגם J1 MINI PRAIM@NRS ו @shmuel0990 מה יהיה אתכם?! שניכם יודעים אבל לא משחררים מידע!
זה פורום של שיתוף מידע ולא נועד לאלו שיודעים ולא מגלים רק אומרים שוב ושוב 'אני יודע, אני יודע, אני יודע אבל מה ואיך ולמה וכמה וכו'' שחררו מידע וירווח לשואל המסכן שרוצה לשמור את ביתו בטהרהאוקי. בסדר. אני לא אחראי על כלום, אני אכתוב פה את מה שאני יודע על הנושא.
כדי למחוק את השורה של ה"WIFI" בכללי מההגדרות (לא מהשורת משימות למעלה), כפי ידיעתי זה עובד על כל גרסאות האנדרואיד ועל רוב המכשירים... מוחקים את:
system\etc\permissions\android.hardware.wifi.xml
ואת הקובץ : "android.hardware.wifi.direct.xml" שבאותה תיקה הנ"ל.
**- פעולה זו לא מוחקת את הWIFI הוא נשאר פועל ואם נכנסים לתפריט הWIFI לא משנה באיזה דרך הWIFI יעבוד!!**
איך למחוק את הWIFI בקבצי ה"דרייברים" שלו:
הכי קל, למחוק את כל התקיה הזאת:
"\system\etc\wifi"
ואז כלום לא עובד. לא WIFI ולא נקודה חמה, כלום!!!!
זה עובד בחלק מגרסאות האנדרואיד בעיקר הגרסאות החדשות יותר.
דווקא על הגרסאות הישנות של אנדרואיד יש קובץ אחר למחוק כדי למחוק את הWIFI.... אבל תבדקו תשאלו אם יש לכם שאלות.... -
אבל יש כאלו שרוצים שתהיה אפשרות להתחבר לוייפיי ורק לנטרל אפשרות נקודה חמה שמשדרת את מה שהסים מכניס.
בכל המכשירים גם מחיקת קובץ WPA_SUPPPECT בתיקית system/bin/ מנטרלת את הוייפיי לגמרי וכמובן נקודה חמה בכללהא... שכחתי לכתוב את זה. זה עובד בטוח על אנדרואיד 5+.
בתוך התקיה הזו:
system\etc\wifi
אחד מהקבצים מוחק רק את הנקודה החמה. -
פוסט זה נמחק!
-
הנושא הזה בעייתי אתם לוקחים עליכם אחריות לא פשוטה בכלל
הייתי ממליץ למחוק אותו -
@יעקב-ישראל אמר בWI-FI:
הנושא הזה בעייתי אתם לוקחים עליכם אחריות לא פשוטה בכלל
הייתי ממליץ למחוק אותוממש לא... מקסימום הלך הטלפון, צורבים מחדש....
-
פוסט זה נמחק!
-
@יעקב-ישראל בגדול אתה צודק אבל תחשבו רגע ,מי שרוצה לעשות דברים כאלה קונה מלכתכילה מכשיר מחול ביותר זול ובלי בלגן.אני מאמין שיצא כאן רק תועלת אני יש לי כמה חברים שישמחו לבטל את זה(הם משתשמשים עם איזה אפליקציה שחוסמת ורב הפרוץ על העומד..
-