המחשב הלך סופית?! הצילו!!
-
@פרסומון חבל, אם זה היה עוזר לנקות עכשיו היה לך אחלה סיפור כדי להוכיח למה צריך אנטי וירוס טוב. עכשיו א"א להוכיח אם זה קשור לוירוסים או לא....
-
@aiib אמר בהמחשב הלך סופית?! הצילו!!:
@פרסומון חבל, אם זה היה עוזר לנקות עכשיו היה לך אחלה סיפור כדי להוכיח למה צריך אנטי וירוס טוב. עכשיו א"א להוכיח אם זה קשור לוירוסים או לא....
אני לא מחפש סיפורים... יש לי כבר יותר מידי...
-
@פרסומון כמה סיכויים שזה כן יעבוד? [זה כרוך קצת בעבודה- לפרק ולהרכיב להתאכזב ולהחזיר- יותר קל לשאול בפורום מאשר לעשות את זה...]
-
@aiib אמר בהמחשב הלך סופית?! הצילו!!:
@פרסומון כמה סיכויים שזה כן יעבוד? [זה כרוך קצת בעבודה- לפרק ולהרכיב להתאכזב ולהחזיר- יותר קל לשאול בפורום מאשר לעשות את זה...]
סליחה על האיחור בתגובה,
לא ממש הבנתי את השאלה. -
@פרסומון כתבתי בזמנו שבסריקה מאוחרת של הדיסק הקשיח התגלו בו מעל 30 וירוסים ושאלתי האם כעת לאחר הנקיון של הדיסק הקשיח ייתכן והמחשב יחזור לפעולה.
כתבת שלא בטוח.
לכן שאלתי כמה סיכויים כן יש שזה יעבוד עכשיו ואם זה מספיק בשביל להתאמץ ולפרק ולהרכיב שוב@aiib אמר בהמחשב הלך סופית?! הצילו!!:
@פרסומון כתבתי בזמנו שבסריקה מאוחרת של הדיסק הקשיח התגלו בו מעל 30 וירוסים ושאלתי האם כעת לאחר הנקיון של הדיסק הקשיח ייתכן והמחשב יחזור לפעולה.
כתבת שלא בטוח.
לכן שאלתי כמה סיכויים כן יש שזה יעבוד עכשיו ואם זה מספיק בשביל להתאמץ ולפרק ולהרכיב שובהבנתי את השאלה.
אין לי תשובה גורפת בעניין.
אבל יש יותר סיכויים שלא.