הגדרת רשת בסמסונג E3300
-
@כוכב-שמח אמר בהגדרת רשת בסמסונג E3300:
קניתי לאחרונה מכשיר סמסונג E3300 מחודש עם סים של רמי לוי, הוא עבד מצויין, עד שמישהו שיחק בהגדרות של הרשת ובמצב רשת הוא שינה את זה מאוטומטי למשהו אחר, הבעיה שאי אפשר לשנות את זה בחזרה,
יש למישהו פתרון?אתה צריך לעשות איפוס לפלאפון ע"י הקשת הקוד הנ"ל, אל תשכח לפני שאתה עושה את זה לגבות את כל מה שחשוב לך (אנשי קשר, לוח שנה וכו', מה שאפשר על גבי הסים)
בהצלחה.*2767*3855#
-
@מוגן אמר בהגדרת רשת בסמסונג E3300:
@מוגן זה עלול לגרום נזק למכשיר?
לא!
אתה בטוח? כי פעם נתקלתי בבעיה הזו ועשיתי למכשיר איפוס דרך ההגדרות וזה מחק את הקושחה. הייתי צריך לשלוח למעבדה שתתקין קושחה חדשה..
או שאולי הקוד שהבאת עושה פעולה אחרת... -
@חיבור אמר בהגדרת רשת בסמסונג E3300:
לא!
אתה בטוח? כי פעם נתקלתי בבעיה הזו ועשיתי למכשיר איפוס דרך ההגדרות וזה מחק את הקושחה. הייתי צריך לשלוח למעבדה שתתקין קושחה חדשה..
או שאולי הקוד שהבאת עושה פעולה אחרת...מה שכתבתי הוא מנסיון שלי, לחבר שלי יש כזה פלאפון והוא שינה את ההגדרות של הרשת והיא נחסמה לו (אני לא זוכר כעת באיזה חברה הוא היה) ועשיתי לו איפוס למכשיר דרך הקוד הנ"ל ועבד.
אם אתה שואל אותי זה לא אמור לעשות בעיה כל שהיא.
אבל - בלי אחריות!
-
@חיבור אמר בהגדרת רשת בסמסונג E3300:
לא!
או שאולי הקוד שהבאת עושה פעולה אחרת...נכון, איפוס בהגדרות של המכשיר תוקע אותו מניסיון, אז כנראה שהקוד עושה פעולה אחרת.