שיחזור הגדרות נגן סנדיסק- או טיפול בבעיה
-
@aiib פרסם בחשמל ואלקטרוניקה לפני שעה:
השתמשתי בנגן סנדיסק עבור יצירת כלי להתקנת חלונות 10 במחשב אחר.
בסיום התהליך 'יוצר הכלי' הודיע לי על שגיאה. בפועל הדיסק נתן רושם שהכלי הותקן -היה עליו את הסמל שצריך וגם הוא היה ללא אפשרות כתיבה.
בפועל כשניתקתי אותו מהמחשב הוא המשיך לתת את הסימן במסך שהוא מחובר למחשב [ציור של כבל] ולא נכבה. כיבתי אותו בלחיצה ארוכה ועכשיו שאני מדליק אותו יש מסך לבן ריק. בחיבור למחשב הוא לא נדלק ולא מזוהה במחשב.
לדעתי מה שקרה שהכלי של חלונות מאתחל את הדיסק באופן עמוק כי הוא מכין אותו להיות מאתחל מחשב ולכן במקרה שלי הוא פשוט מחק את כל התוכן של הגדרות המכשיר ולכן המסך ריק ולכן המחשב לא מזהה אותו בגלל שאין לו שום דריברים וכדו'.
שאלותי: האם אני צודק בתאוריה? ובמידה וכן ובמידה ולא מה ניתן לעשות?
תודה לכולכםכיון שאין לי יכולת להגיב שם אני מקווה שזה בסדר להגיב בצורה הזאת.
זה קורה בד"כ עקב מערכת קבצים שלא מזוהה ע"י קושחת הנגן (NTFS) ולכן גם אם תמצא דרך לא יעזור לך להתקין את הקושחה מחדש.
-
@aiib התוכנה הזאת יכולה לפעמים לתקן את הנגן. חבר את הנגן למחשב והפעל אותה, אם היא מזהה את הנגן מצויין. אם לא צריך לנסות עם תוכנה לניהול מחיצות.
עריכה: יש סיכוי שהפתרון כאן יעזור לך. העקרון הוא לפרמט עם Gparted בלינוקס (יש בדיסק טכנאים איירון ) ואז לפרמט במחשב WINDOWS ואז להריץ את התוכנה מתחילת הודעה זאת.
-
@aiib אמר בשיחזור הגדרות נגן סנדיסק- או טיפול בבעיה:
ויש מה לעשות?
@aiib אם לא עברו שנתיים מהקניה, בהחלט!
תיצור קשר עם שירות לקוחות של סאנדיסק במייל sandisk-he-kb@mailwc.custhelp.com ותפרט להם את הבעיה שלך, בד"כ בתוך יום יומים חוזרים אליך ומבקשים פרטים נוספים על הנגן (כמו מספר סידורי וכו', חשבונית), ולאח"כ אתה צריך לשלוח בדואר רשום את הנגן התקול ותוך שבועיים אתה מקבל נגן חדש מנסיון!.
(כמו"כ יש לציין שבנוגע לדיסק אונקי, אין מגבלה של זמן וכל אונקי תקול הם מחליפים גם ללא חשבונית, בהצלחה.)