המלצה על פלאפון כשר
-
@by6199 אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
@שואף הטלפון הכי טוב לענ"ד הוא סמסונג E3300 מחירו כיום 250-300 יש לו אמנם חסרונותץ אולם מעלותיו עולים על כולם
מסכים.
באופן כללי נראה לי 3 פרמטרים שהכי חשובים- שמיעה טובה (לא צריך לצעוק "מה")
- קליטה טובה שלא נקטע השיחה בכל מקום שהוא קצת לא ליד אנטנה....
- בטריה
את העדיפות בין השלשה תעשה לעצמך.
באופן כללי כידוע נוקיה וסמסונג הם שני החברות הטובות.
בדרך כלל בנוקיה הקליטה והשמע מצויין לעומת הבטריה שחלשה
בדרך כלל בסמסונג הבטריה חזקה ויש מכשירים שחזקה מאד אך הקליטה והשמע חלשים
השתנה הE3300 לטובה שהשמע יחסית בסדר, וגם המגע היאנג יחסית לכל המכשירים בסדרבין המכשירים של היום, יש את W7 שלדעתי מצויין.
כמו כן מאקס-כשר (max-kosher) חדש על הכביש אך הציבור בינתיים מרוצה.ישנם מכשירים שמצויינים אולי, ואף עם לוח עברי עם השקיעה והנץ אך בנפילה קטנה או מכה, אומרים עליו "קדיש" כיוון שהוא עברי
לא רוצה לפרט שמות -
@שואף אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
@by6199 אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
סמסונג E3300
זה טאצ'?
לא
נפתח כלפי מעלה (כלומר לא מתקפל) -
@שואף
@הכוכב-שלנו אמר בהמלצה על פלאפון כשר:בין המכשירים של היום, יש את W7 שלדעתי מצויין.
כמו כן מאקס-כשר (max-kosher) חדש על הכביש אך הציבור בינתיים מרוצה.אל תיגע בכל מותגי המדבקה האלו.
הגדרת את זה טוב:
@הכוכב-שלנו אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
ישנם מכשירים שמצויינים אולי, ואף עם לוח עברי עם השקיעה והנץ אך בנפילה קטנה או מכה, אומרים עליו "קדיש"
חכה כמה חודשים...
-
@שואף אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
ראיתי אחד בשם K21 ב180 שח (אני לא כ"כ מעוניין לנייד). מכירים?
יש לי את זה כמה חודשים. בינתיים די מרוצה.
-
יש מכשיר חדש בשוק הכשר "נוקיה 105"
יש הדורשים לשבח ויש הדורשים לגנאי, זה נמצא כרגע בחנות הסלולר ברח' מלאכי בירושלים ששכחתי את שמה.
יש שם הרבה אפליקציות, וכן פתוח שם משחקים!!!
והכל אורגינל לא מחודש, ובהכשר רשמי של וועדת הרבנים
נראה לי שכדאי לבדוק את הענין. אני עוד לא בדקתי מקרוב רק שמעתי מאחרים. -
@ליכט אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
@נפתולי אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
גם רדיו פתוח שם...
נראה לי שזה שאלה של זמן עד שההכשר תוסר חזרה...אגב, זה תומך רק דור 2.
@נפתולי מי אמר שזה כשר יש מדבקה? אז מה
-
@נפתולי אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
יש מכשיר חדש בשוק הכשר "נוקיה 105"
יש הדורשים לשבח ויש הדורשים לגנאי, זה נמצא כרגע בחנות הסלולר ברח' מלאכי בירושלים ששכחתי את שמה.
והכל אורגינל לא מחודש, ובהכשר רשמי של וועדת הרבנים
נראה לי שכדאי לבדוק את הענין. אני עוד לא בדקתי מקרוב רק שמעתי מאחרים.מוזר מאוד. אני מוכר את המכשיר הזה בגירסה הכשרה ואין בו רדיו ומשחקים. כנראה שזה מדבקה וכד' או פאשלה של המשווק. אם זה חנות בכשרות של ועדת הרבנים אז לא ייקח הרבה זמן עד שהם יגידו לו להוריד את זה מהמדפים...
-
@www אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
@שואף
@הכוכב-שלנו אמר בהמלצה על פלאפון כשר:בין המכשירים של היום, יש את W7 שלדעתי מצויין.
כמו כן מאקס-כשר (max-kosher) חדש על הכביש אך הציבור בינתיים מרוצה.אל תיגע בכל מותגי המדבקה האלו.
הגדרת את זה טוב:
ישנם מכשירים שמצויינים אולי, ואף עם לוח עברי עם השקיעה והנץ אך בנפילה קטנה או מכה, אומרים עליו "קדיש"
חכה כמה חודשים...
לגבי ה - W7 לא נראה לי.
אמרתי "לדעתי" כיוון שלא רציתי להגיד באופן נחרץ אך אני אישית משתשמש בו כבר כמה חודשים, זה כבר נפל עשרות פעמים בלי גוזמא (יש לי את זה, כי הקודם נפל ו...נשבר,) והכל בסדר, והבטרייה משהו מיוחד, הוא לא מחזיק יותר מידי בטח לא כמו סמסונג אבל הטענה של כמה דקות מועילה לכמה שעות, יש כאילו שזה בשבילם קרש הצלה -
לגבי ה - W7 לא נראה לי.
אמרתי "לדעתי" כיוון שלא רציתי להגיד באופן נחרץ אך אני אישית משתשמש בו כבר כמה חודשים, זה כבר נפל עשרות פעמים בלי גוזמא (יש לי את זה, כי הקודם נפל ו...נשבר,) והכל בסדר, והבטרייה משהו מיוחד, הוא לא מחזיק יותר מידי בטח לא כמו סמסונג אבל הטענה של כמה דקות מועילה לכמה שעות, יש כאילו שזה בשבילם קרש הצלהבא נמתין חצי שנה - שנה.
איך אמר לי מוכר בא' החנויות.
מכשיר שעדיין לא הגיע לגיל שנתיים, אני לא יכול להמליץ עליו...
-
פוסט זה נמחק!